Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterėms ir kitoms prijaučiančioms skaičiukams

QUOTE(Ramunytėė @ 2008 10 20, 21:23)
Tai čia valdžia spaudžia pasinaudot? Jei ne palauk kol įgysi teisę ir pagal antraeilę sutartį ir eik normaliai atostogų.

Po vaiko priežiūros atostogų darbuotojas turi būti gražintas į tą pačią darbo vietą iš kurios išėjo, tai gi į tas pačias pareigas ir tą patį darbo užmokestį. Darbo užmokestis gali keistis tik įstatymų numatytais atvejais, t.y kai dydinama bazinė MA arba MMA, ir pan.
Papildyta:

Žinau, kad taikoma pedagogams, nes jie atostogas turi derintis su moksleivių atostogom, daugiau nežinau, gal bus kas susiduręs

Taip verysad.gif kazkokia tragedija perkelti i kitus metus g.gif o juk naujose pareigose per bandomaji laikotarpi prasytis atostogu kazkaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(indrepac @ 2008 10 21, 10:03)
Tau reikia eiti ne į konfiguraciją, o į pardavimo/nurašymo dokumentai. Ir viršuje prie sąskaitų korespondecijos yra rodyklytė į kairė, paspaudus tą rodiklytę, ten reikia pakeisti.

blink.gif
O kokia pas jus Pragma? Pas mane versija 3.2. Gal skiriasi versijos ar kažkas ir dėl to aš nerandu g.gif
Pardavimo/nurašymo dokumentų lange nėra nei sąskaitų korespondencijos, nei rodyklytės g.gif
O įėjus į konkretų dokumentą yra "Papildomi PVM faktūros atributai" Ten pasikeičia į 0%, bet tik tam vienam dokumente išsisaugo... O naujuose vėl kiekvienam dokumente reikia pačiai pataisyti.
Nu bet kažkur juk turi nusistatyt PVM 0% doh.gif
Atsakyti
QUOTE(debesiuke:) @ 2008 10 21, 10:49)
blink.gif
O kokia pas jus Pragma? Pas mane versija 3.2. Gal skiriasi versijos ar kažkas ir dėl to aš nerandu g.gif
Pardavimo/nurašymo dokumentų lange nėra nei sąskaitų korespondencijos, nei rodyklytės g.gif
O įėjus į konkretų dokumentą yra "Papildomi PVM faktūros atributai" Ten pasikeičia į 0%, bet tik tam vienam dokumente išsisaugo... O naujuose vėl kiekvienam dokumente reikia pačiai pataisyti.
Nu bet kažkur juk turi nusistatyt PVM 0%  doh.gif

O tu nenori pasiskambit į pragmą, jie pakonsultuos 4u.gif
Atsakyti
sveikutes buhalteres smile.gif Ar priimat mane i savo gretas blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2008 10 21, 11:26)
sveikutes buhalteres smile.gif Ar priimat mane i savo gretas  blush2.gif  ?

Laba, nugi prašom mirksiukas.gif

Klausykit gal kuri susidūrėt su sodros pensijų skyrium, prašo dokumentų iki 94 metų įrodančių darbo užmokestį pasiskambinau normaliai nieko nepaaiškina sakė laisvos formos parašyt doh.gif gal kuri rašėt kažką panašaus, ar gal užteks jiem tiesiog įprastos pažymos apie priskaitytą DU ir išskaičiuotas įmokas Sodrai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carevna: 21 spalio 2008 - 10:39
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2008 10 21, 11:26)
sveikutes buhalteres smile.gif Ar priimat mane i savo gretas  blush2.gif  ?

Sveika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(debesiuke:) @ 2008 10 21, 10:49)
blink.gif
Nu bet kažkur juk turi nusistatyt PVM 0%  doh.gif

Pas mane irgi pragma 3.2

Pabandysiu parašyti iš eilės:
Įeini į pardavimo/nurašymo dokumentus ir atsidarai naują dokumentą.
Ir viršuje yra stulpeliai dok.nr., toliau Dok.data ir t.t.
Kitame stulpelyje : Pirkėjas, Pardavėjas, Transportas, sandelys, sąsk.korespond.
ir tau reikalingos būten sąsk.korespon ir toj eilutėj galima pasirinkit standartinę korespondenciją paspaudus rodiklytę žemyn ir šalia yra rodyklė į kairę. Ir paspaudus tą rodyklę atidaro lango kuriame galima keisti pvm.
Atsakyti
QUOTE(indrepac @ 2008 10 21, 11:43)
Pas mane irgi pragma 3.2

Pabandysiu parašyti iš eilės:
Įeini į pardavimo/nurašymo dokumentus ir atsidarai naują dokumentą.
Ir viršuje yra stulpeliai dok.nr., toliau Dok.data ir t.t.
Kitame stulpelyje : Pirkėjas, Pardavėjas, Transportas, sandelys, sąsk.korespond.
ir tau reikalingos būten sąsk.korespon ir toj eilutėj galima pasirinkit standartinę korespondenciją paspaudus rodiklytę žemyn ir šalia yra rodyklė į kairę. Ir paspaudus tą rodyklę atidaro lango kuriame galima keisti pvm.

Ačiū 4u.gif 4u.gif
Radau smile.gif Bet ir ten išsaugo tik tame pačiame dokumente, o vedant naują vėl viską per naujo. O aš vis noriu gudriau, kad visiems dokumentams būtų be PVM ax.gif
Vistiek labai ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2008 10 21, 12:37)
Laba, nugi prašom  mirksiukas.gif

Klausykit gal kuri susidūrėt su sodros pensijų skyrium, prašo dokumentų iki 94 metų įrodančių darbo užmokestį pasiskambinau normaliai nieko nepaaiškina sakė laisvos formos parašyt  doh.gif gal kuri rašėt kažką panašaus, ar gal užteks jiem tiesiog įprastos pažymos apie priskaitytą DU ir išskaičiuotas įmokas Sodrai  g.gif

Parašyk man savo el. adresą, atsiųsiu formą.
Atsakyti
QUOTE(Lika. @ 2008 10 21, 12:22)
Parašyk man savo el. adresą, atsiųsiu formą.

ojei kaip ačiū thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, kas vedate VŠĮ.
Užkorė man tokį darbelį, tai net nežinau nuo ko pradėti.
Atsakyti
QUOTE(indrepac @ 2008 10 21, 13:22)
Merginos, kas vedate VŠĮ.
Užkorė man tokį darbelį, tai net nežinau nuo ko pradėti.

ir as bandysiu nuo 1 lapkricio su VSI susidet 4u.gif manau kadten ner labai sudetinga g.gif
Atsakyti