Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterėms ir kitoms prijaučiančioms skaičiukams

QUOTE(dowwe @ 2008 11 03, 20:59)
maniškis tai visada lapuką parodo, bet kad mama buhalterė jį puikiai išmokė algą pasiskaičiuot, tad niekad neapgaus  mirksiukas.gif

Nu va o maniškis lapuko nesugeba paprašyt ir parnešt nors turėtų ir neprašant atkišt, nors mes irgi nedalinam jei neprašo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2008 11 03, 21:07)
Nu va o maniškis lapuko nesugeba paprašyt ir parnešt nors turėtų ir neprašant atkišt, nors mes irgi nedalinam jei neprašo  blush2.gif

Sveikos kolegės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2008 11 04, 11:40)
Sveikos kolegės 4u.gif

labiesas 4u.gif 4u.gif

visom kavikės su zakuske mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Sveika Raimaza , kur buvai prapuolus g.gif

lapukų aš nedalinau, persiunčiu į el. paštą, nes užkniso visokie klausimai kiek, kaip... dabar gauna detalizuotus lapukus ir jokiu klausimų, lafa... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dowwe @ 2008 11 04, 14:42)
Sveika Raimaza , kur buvai prapuolus  g.gif

lapukų aš nedalinau, persiunčiu į el. paštą, nes užkniso visokie klausimai kiek, kaip... dabar gauna detalizuotus lapukus ir jokiu klausimų, lafa...  thumbup.gif

OOO maniškiam dar tada reiktų lango į ateitį kursus užpirkt pusei metų, kad bent pelę pakrutint išmoktų doh.gif doh.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nieko jiem nereikia, nieks jiem neįdomu buvo čia vienu momentu baisiai susidomėję kas už ką ir kaip tai gavo pasiskaityt literatūros ir algalapius, daugiau klaust nebereikia biggrin.gif biggrin.gif bandė įrodyt, kad žemė keturkampa biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dowwe @ 2008 11 04, 14:42)
Sveika Raimaza , kur buvai prapuolus  g.gif

Kad lyg ir niekur ax.gif visad užsuku pasižvalgyt, išskyrus šį savaitgalį, nes namie kompas užsilenkė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2008 11 04, 16:24)
Kad lyg ir niekur ax.gif visad užsuku pasižvalgyt, išskyrus šį savaitgalį, nes namie kompas užsilenkė doh.gif

nu jo... atrodo ne tau vienai doh.gif maniškis 5dienį vakare išjungė kompą, kai sistema bandė atsinaujinti... rezultate 3 val. darbo su buvusiu grupioku informatiku doh.gif ačiū dievui, duomenis išsaugoti pavyko blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Carevna @ 2008 11 04, 15:04)
OOO maniškiam dar tada reiktų lango į ateitį kursus užpirkt pusei metų, kad bent pelę pakrutint išmoktų  doh.gif  doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nieko jiem nereikia, nieks jiem neįdomu buvo čia vienu momentu baisiai susidomėję kas už ką ir kaip tai gavo pasiskaityt literatūros ir algalapius, daugiau klaust nebereikia  biggrin.gif  biggrin.gif bandė įrodyt, kad žemė keturkampa  biggrin.gif  biggrin.gif

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif nu mano įmonės politika šiuo klausimu labai griežta... spausdinti lapukų negaliu, nes atlyginimas beveik komercinė paslaptis, ir šefui netinka besivoliojantys šiukšlių dežėse lapukai doh.gif todėl belieka tik siuntinėti el. paštu ax.gif ir man gerai, nes jei būnu žioplą klaidą įvėlus, tuoj skambina aiškintis, kartais randu klaidą, kartais vistik nepavyksta manęs prigaut ir didesnės algos išsikaulyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dowwe @ 2008 11 04, 21:15)
hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif nu mano įmonės politika šiuo klausimu labai griežta... spausdinti lapukų negaliu, nes atlyginimas beveik komercinė paslaptis, ir šefui netinka besivoliojantys šiukšlių dežėse lapukai  doh.gif todėl belieka tik siuntinėti el. paštu  ax.gif ir man gerai, nes jei būnu žioplą klaidą įvėlus, tuoj skambina aiškintis, kartais randu klaidą, kartais vistik nepavyksta manęs prigaut ir didesnės algos išsikaulyt  blush2.gif

Tai va, kad žiopliai mato reikalo nutekint informaciją o tada prasideda, o kodėl jam daugiau o man mažiau už ką ir aš noriu nu ir kaišiok ir aiškink kožnam, tai direktorė irgi komercinę paslaptį pasidarė, sakė jeigu pliotkinsitės premijas nubrauksiu ir priemokas lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai dabar mirtina tyla thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2008 11 04, 20:22)
tai dabar mirtina tyla  thumbup.gif  thumbup.gif

jo... aš tai nuo visų paslapčių, nes kartais nežinau ką čia išvis galiu sakyt tiems darbuotojams doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dowwe @ 2008 11 04, 21:31)
jo... aš tai nuo visų paslapčių, nes kartais nežinau ką čia išvis galiu sakyt tiems darbuotojams  doh.gif

Aš irgi nelabai noriu lįst kur man nereikia, jei kas man neaiškaus siunčiu pas valdžią o tarkim prie bankų išvis susitarėm, kad ne mano reikalas ir aš nagų nekišu patys tvarkosi man tik išrašus atvelka kasdien ir vsio blush2.gif
Atsakyti
Mergaitės, o nėra taip, kad privalu tuos lapukus padalinti ar išsiuntinėti pagal Darbo kodeksą?

Na bet tas įprotis kai kurių darbuotojų pletkinti apie darbo užmokestį doh.gif Nugi koks skirtumas, kiek kitas uždirba, ypač kai ne tą patį darbą dirba g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2008 11 05, 08:31)
Mergaitės, o nėra taip, kad privalu tuos lapukus padalinti ar išsiuntinėti pagal Darbo kodeksą?

Na bet tas įprotis kai kurių darbuotojų pletkinti apie darbo užmokestį  doh.gif  Nugi koks skirtumas, kiek kitas uždirba, ypač kai ne tą patį darbą dirba  g.gif

Labas rytas,

Taip, pagal DK privalu, mirksiukas.gif bet kaip tie lapukai pradeda sklaidytis po visą ofisą, doh.gif pasibaigė jų rašymas. mirksiukas.gif Ir dabar darbo užmokestis yra sutartinis dalykas, biggrin.gif kuris žinomas tik įmonės vadovui ir darbuotojui, blush2.gif bei jį skaičiuojamam asmeniui, kuris neturi teisės jo skelbti. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daidute: 05 lapkričio 2008 - 08:40