Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterėms ir kitoms prijaučiančioms skaičiukams

QUOTE(ausand @ 2008 11 06, 19:57)
norėjau sužinoti apie buhalterėms duodamus testus, o ne vairuotojams lotuliukas.gif

mano pažįstama norėjo įsidarbinti vyr. buhaltere, tai būsimasai darbdavys ją siuntį į "Pačiolį" kažkokio testo laikyti, o paskui dar lyg tai pokalbis su kažkuo iš jų buvo. Įdomu, kiek kainuoja tokios paslaugos. Gal ir apsimoka, kad nereiktų patiems vargti kokį neišmanėlį įdarbinus. Nieks nesusidūrėt?
Atsakyti
Sveikos

Gal netyciom esate kuri susidurusi su apskaitos paslaugu imone Vilsentras (Vilniuje)? Kokie atsiliepimai g.gif dalyvavau ten pokalbyje del buhalteres pareigu..tai idomu visa informacija apie sia imone..

Ia anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
Turiu pora klausimeliu 4u.gif
Kaip pas jus reikalai su suderinimais? Ar metu gale yra suderinta su visom imonem likuciai? Ir kaip elgiates su tu imoniu buhalterem, kurios del vienokiu ar kitokiu priezasciu vilkina suderinimus, as kartais atakuoju atakuoju jau net ir klaidas surasau, kad beliktu tik pataisyti ir pasirasyti ir vistiek nesulaukiu atsakymo ir galutinio rezultato 000189.gif notworthy.gif fool.gif beee.gif
Atsakyti
QUOTE(jurga197733 @ 2008 11 08, 19:13)
Laba diena,
Kaip pas jus reikalai su suderinimais? Ar metu gale yra suderinta su visom imonem likuciai? Ir kaip elgiates su tu imoniu buhalterem, kurios del vienokiu ar kitokiu priezasciu vilkina suderinimus, as kartais atakuoju atakuoju jau net ir klaidas surasau, kad beliktu tik pataisyti ir pasirasyti ir vistiek nesulaukiu atsakymo ir galutinio rezultato 000189.gif  notworthy.gif  fool.gif  beee.gif

Aš gale suderinimo akto įrašau tokį sakinį, "negavus pasirašyto suderinimo akto, laikysime savo sumą teisinga"
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2008 11 08, 20:52)
Aš gale suderinimo akto įrašau tokį sakinį, "negavus pasirašyto suderinimo akto, laikysime savo sumą teisinga"

Mes visus tokius aktus ir gauname iš savo pagrindinių tiekėjų, o jei kas neaišku tai susikambinam ir išsiaiškinam, paskui aktus greit pafaksuojam ir paskui persiunčiam originalą mirksiukas.gif aš kad ir kiek gaučiau aktų programa kažkodėl nepasitikiu iš naujo visas sąskaitas persivedu exceliu ir susitikrinu, o prie to prierašo kur Daidutė minėjo būna nurodytas tarkim 10-15 dienų terminas mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,
aš sudrinu skolas paprastai irgi į metus vieną kartą. Bet jeigu skola didelė suderinimo aktus rašau dažniau.
Teko su teisininkais bendrauti, tai jau faksu nusiųstas suderinimo aktas yra dokumentas, siųsti registruotu laišku jau daugiau nereikia. Keista buvo, bet taip yra.
Atsakyti
QUOTE(jurga197733 @ 2008 11 08, 19:13)
Laba diena,
Kaip pas jus reikalai su suderinimais? Ar metu gale yra suderinta su visom imonem likuciai? Ir kaip elgiates su tu imoniu buhalterem, kurios del vienokiu ar kitokiu priezasciu vilkina suderinimus, as kartais atakuoju atakuoju jau net ir klaidas surasau, kad beliktu tik pataisyti ir pasirasyti ir vistiek nesulaukiu atsakymo ir galutinio rezultato 000189.gif  notworthy.gif  fool.gif  beee.gif

Ką ten su visais suderinsi - praktiškai neįmanoma. Jei suma nedidelė, tai taip ir palieku, nebeklausinėju, kada aktą atsiųsit. Jei didesnė, tada labiau pasistengiu - paskambinėju.
Atsakyti
Na ka aciu uz atsakymus smile.gif siaip tai mane labai erzina, kad kitu imoniu buhalteres kai kurios yra labai nemandagios, bet cia aisku ir kitose specialybese tokiu yra smile.gif Paskambini del kokiu tai reikalu tai vos ne pasaulio bambomis jauciasi smile.gif O kaip sakykit gal kuri tvarkote pati pakuotes? Mes samdome bet tai kainuoja, gal zinote kur galima butu pasiskaityti apie pakuotes tvarkymu reikalavimus? 4u.gif
Atsakyti
pakuotę aš tvarkau pati.
Bet ar teisingai tai neaaišku.
Buvau seminare, tai kol aiškina atrodo viskas aišku, bet kai grįžti į darbo vietą ir bandai pritaikyti savo situacijai, atsiranda begalės klausimų.
Jeigu labai specifinė apskaita, tai tegul ir tvarko kita įmonė. Nes ir atsakomybę ji neša.
Atsakyti
Pakuotės netvarkau, bet kiek girdėjau, vieną kartą įsikerti, ką ten daryti, o paskui jau lengva. Tik gal "įsikirsti" nelengva ax.gif
Atsakyti
sveikos mergaitės,
noriu paklausti, kaip apskaitoje priskaičiuojamas PVM maržos? pirmą kartą su marža susidūriau ax.gif Patį PVM jau pasiskaičiau, tik nežinau, kaip į apskaitą įtraukti (D,K)
Atsakyti
Kadangi pas mane daug maržinių mašinų, tai parduodama visas kantuoju D241K500 visą pardavimo sumą ir D6000K2 klasė sandėlys savikainą. Papildomai visas mašinas registruoju maržos žurnale (laisvos formos). Mėnesio pabaigoje, vienu įrašu visų mašinų maržos PVM iškeliu mažindama pajamas D500K4484.
Atsakyti