Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterėms ir kitoms prijaučiančioms skaičiukams

QUOTE(Daidute @ 2008 11 05, 08:40)
Labas rytas,

labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif
Dowwe gal gali man paskolint taviškį+grupioką, nes maniškis kompuose doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2008 11 05, 09:31)
Mergaitės, o nėra taip, kad privalu tuos lapukus padalinti ar išsiuntinėti pagal Darbo kodeksą?

Na bet tas įprotis kai kurių darbuotojų pletkinti apie darbo užmokestį  doh.gif  Nugi koks skirtumas, kiek kitas uždirba, ypač kai ne tą patį darbą dirba  g.gif

Nu žmonės mano reikalo pasipuikuot savo atlyginimu arba paverkt kad visada mažai, o va jei atsiras kuris gauna daugiau tuoj ir kitam prisireikia nepaisant to, kad tas kuris uždirba daugiau užima aukštesnes pareigas ir patirties ir proto atitinkamai daugiau turi, bet visi nori būt lygūs, o nieks nuo jų nieko neslepia, visada paklausę gaus atsakymą ir pažymas, galiu bet kada ir žiniaraščius parodyt ir paaiškint patys žino, o paskui kaip Daidute sakė gauna tuos lapukus ir tie lapukai voliojasi po visą kontorą ir aplink ją nes žmonės ir pamest sugeba tai jau tada nelabai malonu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2008 11 05, 08:31)
Mergaitės, o nėra taip, kad privalu tuos lapukus padalinti ar išsiuntinėti pagal Darbo kodeksą?

QUOTE(Daidute @ 2008 11 05, 08:40)
Taip, pagal DK privalu, mirksiukas.gif  bet kaip tie lapukai pradeda sklaidytis po visą ofisą, doh.gif  pasibaigė jų rašymas. mirksiukas.gif  Ir dabar darbo užmokestis yra sutartinis dalykas,  biggrin.gif kuris žinomas tik įmonės vadovui ir darbuotojui, blush2.gif  bei jį skaičiuojamam asmeniui, kuris neturi teisės jo skelbti.  ax.gif

tai privaloma pateikti, bet neprivalomai būtinai spausdint, todėl aš siunčiu asmeniniu el.paštu, nes pagal vidaus politika negali būti jokio spausdinimo ir dalinimo, nes žiniaraščiai pas mane po raktu blush2.gif

QUOTE(raimaza @ 2008 11 05, 09:04)
Dowwe gal gali man paskolint taviškį+grupioką, nes maniškis kompuose doh.gif  schmoll.gif

sakai paskolint... ale jis ne mano hihihi.gif parašyk į až savo skype bandysim tartis mirksiukas.gif nes neaišku kokia bėda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dowwe @ 2008 11 05, 21:05)
sakai paskolint... ale jis ne mano  hihihi.gif parašyk į až savo skype bandysim tartis  mirksiukas.gif nes neaišku kokia bėda  ax.gif

labai ačiū, bet užkabinau kažkokį labai kietą kompiuteristą mirksiukas.gif tai žiūrėsim kas jam gausis biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri nors darbinantis sprendėt testą? O gal pačios priimdamos į darbą duodat testus?
Atsakyti
QUOTE(ausand @ 2008 11 06, 20:21)
Gal kuri nors darbinantis sprendėt testą? O gal pačios priimdamos į darbą duodat testus?

Kažkuri iš čia besilankančių meragičių buvo gavus namų darbų pasiruošti sekančiam pokalbiui, bet neatsimenu ar šioj temoj lankėsi ji ar praeitoj g.gif g.gif šiaip neduodam mes testų, seniai ir priiminėjom į administraciją kažką, o vairuotojam testų nereikia bile vairuoja padoriai, bet iš eismės aš už testus ir žinių patikrinimą, nes vieną kart jau esam nusvilę, kai žmogus dirbo tik "savo" programa ir net exceliu nemokėjo absoliučiai nieko doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2008 11 06, 20:46)
Kažkuri iš čia besilankančių meragičių buvo gavus namų darbų pasiruošti sekančiam pokalbiui, bet neatsimenu ar šioj temoj lankėsi ji ar praeitoj  g.gif  g.gif šiaip neduodam mes testų, seniai ir priiminėjom į administraciją kažką, o vairuotojam testų nereikia bile vairuoja padoriai, bet iš eismės aš už testus ir žinių patikrinimą, nes vieną kart jau esam nusvilę, kai žmogus dirbo tik "savo" programa ir net exceliu nemokėjo absoliučiai nieko  doh.gif  doh.gif  doh.gif

norėjau sužinoti apie buhalterėms duodamus testus, o ne vairuotojams lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausand @ 2008 11 06, 19:21)

QUOTE(Carevna @ 2008 11 06, 19:46)
Kažkuri iš čia besilankančių meragičių buvo gavus namų darbų pasiruošti sekančiam pokalbiui, bet neatsimenu ar šioj temoj lankėsi ji ar praeitoj  g.gif

duodam duodam ax.gif aš kai ieškojau padėjėjos, tai pieš pokalbį arba po jo duodavau praktinę užduotį iš darbinių situacijų. Poto įsigudrinau duoti prieš pokalbį, taip sutaupydavau brangų laiką, nes dalis išsigąsdavo ir į pokalbį neateidavo hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif tai čia aš grynai iš praktikos duodavau, dar yra asmenybiniai ir psichologiniai testai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dowwe @ 2008 11 06, 21:07)
duodam duodam  ax.gif  aš kai ieškojau padėjėjos, tai pieš pokalbį arba po jo duodavau praktinę užduotį iš darbinių situacijų. Poto įsigudrinau duoti prieš pokalbį, taip sutaupydavau brangų laiką, nes dalis išsigąsdavo ir į pokalbį neateidavo  hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif tai čia aš grynai iš praktikos duodavau, dar yra asmenybiniai ir psichologiniai testai  ax.gif

gal kokių pvz. kas turit? ax.gif
tai pokalbis baisus būdavo, kad išsigąsdavo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ausand @ 2008 11 06, 20:57)
norėjau sužinoti apie buhalterėms duodamus testus, o ne vairuotojams lotuliukas.gif

Tai aš ir sakau, kad į administraciją senai nieko nepriėmėm, paskutinioji buhalterė buvo prieš mane priimta bet mėnesio neišdirbo, nes paaiškėjo, kad dirbt žmogus nemoka ir neturi noro išmokt kažko daugiau nuo tada valdžia nieko daugiau ir nepriėmė ir perkvalifikavo mane lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dowwe @ 2008 11 06, 21:07)
duodam duodam  ax.gif  aš kai ieškojau padėjėjos, tai pieš pokalbį arba po jo duodavau praktinę užduotį iš darbinių situacijų. Poto įsigudrinau duoti prieš pokalbį, taip sutaupydavau brangų laiką, nes dalis išsigąsdavo ir į pokalbį neateidavo  hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif tai čia aš grynai iš praktikos duodavau, dar yra asmenybiniai ir psichologiniai testai  ax.gif

O jau radai padėjėją? Turiu šaunią merginą, kuri ieško darbo 4u.gif
Atsakyti