Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų svoris...

Apklausa: Kiek sveriate? (2012 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Nu jo cia tipo tema, kuri is musu lieknesne tongue.gif radau tik pora drasiu mamyciu, kurios isdriso parasyti savo didesni nei visu pasisakiusiu mamyciu ir ne tik mamyciu svori. Saunuoles thumbup.gif O kur kitos besidietinancios mamytes, bijom mes prisipazinti, bijom fear.gif Va as irgi prabalsavau, tai su savo 170 cm. patenku i 4 proc. prabalsavusiu mamyciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linan: 25 sausio 2006 - 19:14
Esu 172cm,visada(kiek prisimenu)sveriau55kg.
Atsakyti
esu 171 cm smile.gif sveriu 61, ziema savo daro, reikia kazko griebtis ax.gif
Atsakyti
Mano ūgis 168, o svoris 62, labai norėčiau atsikratyti kokiais trimis kg g.gif
Atsakyti
Ūgis 168 cm. svoris 67 4u.gif
Atsakyti
ūgis 166. svoris 50kg. Norėčiau priaugti kelis kilus, kojos baisiai kūdos.
Atsakyti
Oj blink.gif ziuriu dauguma sudaro 55-60kg, o as blush2.gif vel sukirtau bulkute.
Atsakyti
ugis 1,73 svoris 67kg po gimdymo vis dar bandau atsikratyti papildomu kilogramu showoff.gif
Atsakyti
QUOTE(MaxMara @ 2005 07 03, 14:49)
Kaip matau, Lietuva tikrai manekenių kraštas  smile.gif . aš, deja, savęs prie jų negaliu priskirti cry.gif  cry.gif  cry.gif  Mano ūgis 176, o svoris dabar 80  blush2.gif . Buvo laikai, kai svėriau 64, bet ir tada laikiau save stora...o dabar tik džiaugčiausi tokiu svoriu... Bet - pradejau sportuoti, pakeičiau mitybos įpročius - ir jau 5 kg numečiau  thumbup.gif ... Gal ne viskas dar prarasta???? g.gif  tongue.gif  biggrin.gif

Taigi kad nevisada įvertiname ką tyrime. Kai svėriau 58 kg, maniau kad reiktų numesti, oooo kad dabar tiek sverčiau tikriausia padebesiais skraidyčiau.
Atsakyti
Ir iš kur cia visos tokios kudos. Aš tokio svorio kaip gyva neturėjau, na ne bent kokioj 4 klasėj wub.gif o dabar mano ūgis 170, o svoris 76 ir nieko iš proto nesikraustau. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(winterlady @ 2005 06 24, 21:59)
Aš 166cm. 45kg. Ir esu patenkinta tokia kokia esu!!! biggrin.gif Nors kiek girdžiu kalbų apie savo svorį turėčiau dėl jo kompleksouti doh.gif Ir net nežinočiau dėl ko. Vyresnės moterys sako"oi kokia tu plona, nieks valgyt neduoda, tuoj papūs vėjalis ir nuskrisi". Mano amžiaus sako "kokia tu stora". Ir dar niei vieno žmogaus kuris pasakytų "kaip tu gražiai atrodai" verysad.gif Ir manau kad aš esu unikali ir tuo patenkinta thumbup.gif Juolab kad mano gabaritai už daugumos žmonių mano amžiaus yra gražesni. Tai būtų nuo viršaus 88-64-90. Tai patariu nepasikliauti netgi daugumos nuomone.Ir manau, kad esame gražūs kokie mes esame. O pirmiausia kiekvienas iš mūsų esame individuoli asmenybė mirksiukas.gif

Tavo kūno masės indeksas 16,33

http://www.maxima.lt...a/naujiena/435/

Ne tik nutukimas, bet ir per didelis liesumas yra pavojingas sveikatai. Nutukę žmonės serga vienomis ligomis, o labai liesi – kitomis.

Mitybos sutrikimų rizika jau galima tuo atveju, kai KMI < 20 (vidutinis liesumas), o kai KMI < 18,5 (kritinis liesumas).

Skiriamas trijų laipsnių mitybos nepakankamumas:

Io mitybos nepakankamumas, kai KMI = 18,4 –17;
IIo mitybos nepakankamumas, kai KMI = 16,9 – 16;
IIIo mitybos nepakankamumas, kai KMI ≤ 16.

g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif

Papildyta:
QUOTE(tomaura @ 2006 02 10, 18:10)
Ir iš kur cia visos tokios kudos. Aš tokio svorio kaip gyva neturėjau, na ne bent kokioj 4 klasėj wub.gif  o dabar mano ūgis 170, o svoris 76 ir nieko iš proto nesikraustau. lotuliukas.gif

thumbup.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano ūgis 1,63 m, svoris 43 kg. Taigi, kūno masės indeksas gaunasi 16,18, tai jau pagal viską man jau antro laipsnio mitybos nepakankamumas??? Aš netikiu tokiais universaliais KMI apskaičiavimais ir įvertinimais. Reikia atsižvelgti ir kaulų dydį. Pas mane labai smulkūs kauliukai, ir nors sveriu nedaug, bet jie nėra atsikišę. Tik nepatinka tokios, kurių visi kaulai matosi, bet jų masė didesnė už mano, aiškina, kad aš mažai valgau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fizikė: 12 vasario 2006 - 10:26