Mano ugis 170cm,po gimdymo svoris nukrito iki tokio,kokio ir svajojau 48kg valgiau viska ko norejau ir kiek norejau o va,dabar uzlipau ant svarstykliu 53 uztai nekaip jauciuos,jau lasinukai visur lenda reik susiimt ir saldumynu tiek nebekimst
Mano ugis 164 cm, svoris 52kg. Nuo paauglystes sveriau 64 kg, bet vos tik vaikutis pradejo vaikscioti tai tuoj visi kg isgaravo ( nuolat laksciau is paskos )Taip ir gyvenau su tais 52kg, bet dabar nusprendziau mesti tol kol mano KMI bus maziau 18 t.y. 47 kg
Pasisakysiu ir aš Ūgis 164 cm, svoris 52-53 kg, norėčiau svert 47-48 kg Nes trukdo lašinukai ant liemens ir pilvukas Juk jau pats laikas ruoštis pavasariui
na jūk man visos tokios miniatiurinės atrodot........ nes mano ūgis 167 cm..... o svorio net 117 kg... tai taip kad kaikurių dejonės dėl papildomo riebaliuko ant pilvuko atrodo tikrai juokingai......
aš atsižymėjau ties 70-75 kg . Bet tikiuosi, kad ilgai taip nebus . aš dabar 6 men laukiuosi , taigi ir svoris +12 kg. Šiaip iki nėštumo svėriau 60-61 kg. Labai tikiuosi , kad kada nors ir vel tiek sversiu