Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų svoris...

Apklausa: Kiek sveriate? (2012 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Sveikutės 4u.gif
Mano ūgis 1.74 cm, o svoris 63 kg. Dar norėčiau tuos 3 kaip nors numesti ir viskas būtų tada thumbup.gif
Atsakyti
Mano ugis 170cm,po gimdymo svoris nukrito iki tokio,kokio ir svajojau 48kg thumbup.gif valgiau viska ko norejau ir kiek norejau thumbup.gif o va,dabar uzlipau ant svarstykliu 53 blink.gif uztai nekaip jauciuos,jau lasinukai visur lenda sad.gif reik susiimt ir saldumynu tiek nebekimst schmoll.gif
Atsakyti
Ūgis 175, svoris 64 kg. Nežinau, ar tai gerai, bet kažkada svėriau daaaaaaaug daugiau! blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Ūgis 170, svoris 48. Prieš gimdymą svėriau 67kg. Tiesą sakant visai negražiai aš sau atrodau, norėtųsi apvalesnių formų... rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Mano ugis 164 cm, svoris 52kg. Nuo paauglystes sveriau 64 kg, bet vos tik vaikutis pradejo vaikscioti tai tuoj visi kg isgaravo ( nuolat laksciau is paskos biggrin.gif )Taip ir gyvenau su tais 52kg, bet dabar nusprendziau mesti tol kol mano KMI bus maziau 18 t.y. 47 kg lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
blush2.gif mano ugis 164 cm , o svoris ..... geda geda,geriau nesakysiu,bet noreciau sverti, na sakykim 62 kg ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasisakysiu ir aš blush2.gif Ūgis 164 cm, svoris 52-53 kg, norėčiau svert 47-48 kg bigsmile.gif Nes trukdo lašinukai ant liemens ir pilvukas doh.gif Juk jau pats laikas ruoštis pavasariui biggrin.gif
Atsakyti
na jūk man visos tokios miniatiurinės atrodot........ bigsmile.gif lotuliukas.gif
nes mano ūgis 167 cm..... o svorio net 117 kg... blush2.gif tai taip kad kaikurių dejonės dėl papildomo riebaliuko ant pilvuko atrodo tikrai juokingai...... lotuliukas.gif
Atsakyti
esu dar labai jauna..bet savo metuku nesakysiu....na mano ugis tik 164cm o va svoris 65 ..... verysad.gif verysad.gif verysad.gif ...labai kompleksuota esu isties...
Atsakyti
sveiki,

aš atsižymėjau ties 70-75 kg blush2.gif . Bet tikiuosi, kad ilgai taip nebus biggrin.gif . aš dabar 6 men laukiuosi nestuke.gif , taigi ir svoris +12 kg. Šiaip iki nėštumo svėriau 60-61 kg. Labai tikiuosi , kad kada nors ir vel tiek sversiu tongue.gif

ps. mano ūgis 169cm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasuole20: 20 sausio 2006 - 10:57
Ugis 178cm, svoris apie 56kg. pgl. apklausos duomenis, tai apskritai lietuvaitem jojiu dietu ir sporto nereikia - juk duomenys idealus supermamyciu!
Atsakyti
172 cm ugis, sveriu 64-65 kg., noreciau svert 60kg. cool.gif
Atsakyti