Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių svetainė

Apklausa: Kokia metų šventė labiausiai laukiama Jūsų šeimoje? (44 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 10 21, 17:11)
Aš jau be paskutinio proto  smile.gif  ( protinio danties ). Dygo man jie 5 metus, išdygo - per mėnesį sugedo. Per du mėnesius ir išsilupau. Dabar iki 19 val. liepė būt susičiaupus ir nekalbėt. Gerai, kad internetas yra.  tongue.gif

O vargeli, ir manęs ta baisi procedūra laukia.Man turi ištraukti du protinius dantis. fear.gif Ar labai skausminga ta procedūra? unsure.gif

P.S.Įsiterpiau pas jus, nes ir aš patyriau tris netektis... verysad.gif
Atsakyti

Sveika, Sela......

QUOTE(Sella @ 2008 10 21, 19:09)
O vargeli, ir manęs ta baisi procedūra laukia.Man turi ištraukti du protinius dantis. fear.gif  Ar labai skausminga ta procedūra? unsure.gif

P.S.Įsiterpiau pas jus, nes ir aš patyriau tris netektis... verysad.gif

Man buvo neskausminga visisškai - vaistai suveikdavo super gerai, pora minučių ir dantis ištrauktas. Gydytoja tokia stambi drūta moteriškaitė, jėgos kupina tongue.gif .

Atsakyti
As jau po darbu mad.gif Tokia pikta ir pavargus gryzau! Nu ant tiek zmoniu nebuvo,kad baisu...o tapcialint po skyriu reikia ir prisest negali doh.gif O dar musu daug be proto,tai ir zaliuojam tam skyriuj bandom doh.gif Priimta daug naujokiu,kurias turim apmokint iki kol atsidarys PC "Panorama"(lapkricio 1d) O tada jau galesim normaliai dirbt,o tai dabar tikra bezobrazija fart.gif Fu,issiliejau...
QUOTE(STT @ 2008 10 21, 11:46)
Laba diena.

užėjo draugas liūdesys?... laikykis, ateis ir kitokios valandėlės... dažnas jis pas mus, bet ką gi padarysi...

tai va, pas mus viskas super, pasveikino mane, sakė kad pagal visus požymius vaikas yra pilnai išnešiotas ir išsivystęs ir reikia pradėt galvot apie gimdymą jau. Rinkti geras emocijas, prisiminti kvėpavimą, gerti skysčius, daug vaikščioti, mylėtis ir tt ir laukti, kol mažoji pasibels.
bet kad užsicementavus - kaklelis 3.8 cm uždarytas  doh.gif
svoris Žemynos 2890 kg.
laukiam iki kito antradienio, gal parodys daugiau požymių išlindimo lauk 
o dėl virkštelės nuramino ir garantavo, kad viskas bus gerai. svarbiausia vandenukų kiekis, o jų ojoj kiek turim
vienu žodžiu laukiam kito antradienio

Del liudesio tai taip jis ateina ir iseina smile.gif
Oooooooooooooooooo kaip faina clap.gif clap.gif clap.gif Nu va,viskas ciki pas musu nestuke thumbup.gif
Laukiam kito antradienio!!!!!!!!!!!!!
QUOTE(vdapr @ 2008 10 21, 13:05)
Laba diena,

Kazkaip nera nuotaikos pas mane... gal kad siandien konsiliumas tas... skambinau ginei savi tai sake atvaziuot penktadieni pas ja... tai lauksiu penktadieni...

Ai va mergytes viena kart ir mano bemige i gera puse isejo... skaiciuoju avis vakar puse 2 nakties ir girdziu bumt kazkas ir purskia... prikeliau MV eik sakau ziuret kaz cia kur nukrito ir lyg vanduo man bega... tai jis nubega i vonia ir pamate kad slanga truko... o vandens kiek  doh.gif  tai griebe valyt... tai gerai kad as nemiegojau... nes butume apseme zmones apacioj musu... o jie ten remontus daro nes parde irengineja... tai butum lysna remonta tureja

Laukiam TAVO penktadienio bigsmile.gif ir tikimes tik geru naujienu.Kantrybes tau laukiant 4u.gif

QUOTE(vdapr @ 2008 10 21, 14:08)

As tai siandien norejau lekt pas bureja.. ale kazkaip persigalvojau... atejo mintis taip spontaniskai... nebuvot nei viena? kazi kaip jos ten buria? 

Ir as noreciau nueiti,ale per daug bijau,jei ka blogo pasakytu,turbut nebeistverciau schmoll.gif Bet kolkas baime ima virsu.....

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 10 21, 17:11)
Aš jau be paskutinio proto  ( protinio danties ). Dygo man jie 5 metus, išdygo - per mėnesį sugedo. Per du mėnesius ir išsilupau. Dabar iki 19 val. liepė būt susičiaupus ir nekalbėt. Gerai, kad internetas yra. 

Ir manes turbut tas laukia verysad.gif Nes jie vis dar man dygsta doh.gif O kai dygsta istinsta zandas ir kalbet nelabai galiu,o valgyt isvis nieko.Reik prisiruost nueit pas stomotologe.Bet tai padarysiu tiko po TA 27d.Pazadu blush2.gif

QUOTE(Sella @ 2008 10 21, 19:09)

P.S.Įsiterpiau pas jus, nes ir aš patyriau tris netektis...

Labukas 4u.gif
Atsakyti
ir ko jūs bijot tų būrėjų?...
aš tai nebijau į ateitį žiūrėt, ką bepasakytų, kas benutiktų... bus tai bus - lemtis vadinas... o kartais galima ir pakoreguot....
bet kas mums gali atsitikt jau?...
Atsakyti
issimaudem su MB, susisukau i savo minksta chalatuka ir tupiu prie kompo wub.gif oi doh.gif gi skalbinius reik isdziaustyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 10 21, 20:21)
ir ko jūs bijot tų būrėjų?...
aš tai nebijau į ateitį žiūrėt, ką bepasakytų, kas benutiktų... bus tai bus - lemtis vadinas... o kartais galima ir pakoreguot....
bet kas mums gali atsitikt jau?...

kai tu jau isbandzius sita reikala,tai tu jau drasi????!!!!!!!!!!!!!!! O va as ir noriu ir bijau! O gal dar ka negero suzinosiu,tai isvis ramybes neturesiu schmoll.gif Nes man viena syki skaite is delno,tai po nelaimes man ir kamba zodziai : pirmo vaikelio gali ir netureti...Kazkas bus ne taip...
O prisiminiau tik po nelaimes verysad.gif Nes niekada tuo netikejau,o dar po to,kai delnas parode,kad istekesiu iki 25metu,o istekejau sulaukus 26!!! Todel ir nebekreipiau demesio i kitas pranasystes.O va kaip gavosi... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2008 10 21, 19:38)
kai tu jau isbandzius sita reikala,tai tu jau drasi????!!!!!!!!!!!!!!!  O va as ir noriu ir bijau! O gal dar ka negero suzinosiu,tai isvis ramybes neturesiu schmoll.gif  Nes man viena syki skaite is delno,tai po nelaimes man ir kamba zodziai : pirmo vaikelio gali ir netureti...Kazkas bus ne taip...
O prisiminiau tik po nelaimes verysad.gif  Nes niekada tuo netikejau,o dar po to,kai delnas parode,kad istekesiu iki 25metu,o istekejau sulaukus 26!!! Todel ir nebekreipiau demesio i kitas pranasystes.O va kaip gavosi... verysad.gif

as irgi bijau, kad kazka blogo pasakys... nes nors ir nelabai tikiu, bet... tikrai mane ismustu is vezio kazkas negero unsure.gif pamenu kaip viena mokytoja mokykloj pasakojo, kad ji buvo jauna, laimingai istekejus, puikiai sutare su vyru... na ir palydejo ji drauge pas cigone ir susigunde ant durniaus, kad ir ja isburtu ax.gif o ta cigone eme jai pasakot, kad ji issiskirs su savo vyru ir istekes uz kito doh.gif na, ji sako, galvojau, kad tos burejos vejus kalba, nes tikrai jos seima buvo tvirta ir laiminga. Na ir pamirso ji ta bureja irnesakyk.gif ir ka... po kazkiek metu ji issiskyre ir istekejo uz kito vyro blink.gif
nu ir kaip visiskai netiket???? doh.gif

diveja, o tau rimtai taip sake apie vaikeli? unsure.gif
Atsakyti
Labas Sella 4u.gif

Blyn STT zinociau bent biskiuka Vilnbiu tai tikrai atvaziuopciau pas tave, kad nuvestai pas bureja... o dabar kelia zinau tik iki gariunu blush2.gif Bijau tai bijau, bet jauciu kad smalsumas paims virsu ax.gif
Papildyta:
Ai va ka atsiminiau:

Pries kokius 5 metus buvau ir as pas bureja Merkinei. Tai ji man tada sake kad turesiu du berniukus ir artai persileidima ar kazka... bet as is jos kalbos tada supratau, kad pirma man persileidimas turejo but... o prie Gabrieliuka jokio persileidimo nebuvo... tai ir nezinau... bet turbut vistik smalsumas paims virsu...
Atsakyti
Sveikos,
Labas Sella....
Na va su mažaja užsikūrėm ugnį dabar galima ir paplepėt.
STT šaunu kad pas jus su Žemyna viskas thumbup.gif ir toliau taip laikykitės. 4u.gif
Sveikute bice, kaip tavo sveikata? Kaip tavo panelytė auga?
Rugiaveide graži tavo nic'o reikšmė.
Vdapr šalin visas mintis kad neturėsi daugiau vaikų, ateis šventė dar ir į tavo kiemą 4u.gif 4u.gif 4u.gif Lauksim žinių iš tavęs penktadienį.
Vaivos juosta kaip tavo dukrytė, ką nustatė?
Labutis Laura, belieka susitart dėl laiko ir vietos, dar sandrynja prisijungtų. Būtų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kada ir kur jums būtų geriausia?
O dėl būrėjų, tai aš pirmą kartą buvau gal prieš 15 metų, tada išbūrė artimo žmogaus ligą. Paskutinį kartą buvau gal prieš 3 metus, tai tokius vėjus išbūrė doh.gif net nematė mano Giedrutės doh.gif ir šiaip visokių nesąmonių ne į temą pribūrė doh.gif Bet skaudžiausia buvo kai mama važiavo pas būrėją, tai grįžusi ji pasakė kad mano dukrytei mėnesį kraujavo į pilvą doh.gif Kai pagalvoji mėnesį kraujavo o aš net nieko nesupratau... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvelsa: 21 spalio 2008 - 20:08
QUOTE(Amade @ 2008 10 21, 20:45)

diveja, o tau rimtai taip sake apie vaikeli?  unsure.gif

Kaip dabar atsimenu : pirmo vaikelio tu nepagimysi... Tik nesuprantu kas bus?....
Ta parode mano delno linijos... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2008 10 21, 19:59)
Kaip dabar atsimenu : pirmo vaikelio tu nepagimysi... Tik nesuprantu kas bus?....
Ta parode mano delno linijos... verysad.gif

verysad.gif eina sau... va tokiu pasakymu as ir bijau... nes kai susiduri su tuo, esi priverstas isgyvent ir atsikelt, ir eit toliau. O jei kazkokia bureja pasakytu, tai tikrai manes ta mintis nepaliktu... taip pat bijau ir pasakymu apie kokias baisias ligas, netektis, issiskyrima su vyru ir panasiai... nes kai cia ir dabar viskas yra gerai, tiesiog negalvoji, kaip bus toliau, nes tiki, kad viskas taip ir bus... aisku, jei kazkas atsitinka, tu tai istveri... o jei esi ispetas, kad kazkas ne to bus, tai nesamoningai to ir lauksi doh.gif na bent jau as unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 10 21, 19:42)
Sveika, Sela......
Man buvo neskausminga visisškai - vaistai suveikdavo super gerai, pora minučių ir dantis ištrauktas. Gydytoja tokia stambi drūta moteriškaitė, jėgos kupina  tongue.gif .

Labas! smile.gif

O ar nekraujavo ištraukus dantį? unsure.gif Mat kokia aš bailė, iš tos baimės net nenuvažiavau pas dantistą blush2.gif Na kito "pasimatymo" su dantistu jau neatidėsiu.
Papildyta:
Ačiū visoms už priėmimą 4u.gif
Atsakyti