Sveikos,
nu žinokitės man kažkas vyksta
miegu po devynias valandas

antra ar trečia naktis.... į tuliką vos kelis kartus per naktį, kai būdavo po keliolika..... ir Ten dūrsto... jei gerai pamenu su pirmu lyg po dūrstymų neužilgo kamštis iškeliavo ir veikla prasidėjo
QUOTE(divėja @ 2008 10 21, 20:38)
Nes man viena syki skaite is delno,tai po nelaimes man ir kamba zodziai pirmo vaikelio gali ir netureti...Kazkas bus ne taip...
O prisiminiau tik po nelaimes
vadinas aš jau asė pas būrėjas, nors tikėjimas mano toks keistas ir mažas labai, manęs nelabai jama, bet nueinu profilaktiškai... o kai būrėja namie tupėjo keturis metus, tai kaip nesusigundyt.
papasakosiu jums istoriją, kaip pirmą kart nuėjau pas būrėją. man buvo aštuoniolika. su drauge nuvarėm šiaip sau, dėl jos nesėkmingų meilės reikalų o aš kaip priedas, šiaip sau.
ir ji man pasakė, kad dievas duoda tris vaikus, bet turėsi tik du. ir klausia manęs, sako tu gal abortą pasidarius.... blyn, kaip užpykau, kaip užsiutau vos nepasiunčiau, su mano nusiteikimu prieš abortus ji tokius dalykus klausinėja... išėjau kaip žiežula, galvoju debilė ir ttt.
ir va tau - rezultatas... ji matė...
taip pat mano auklė matė kad vaikas bus be sveikatos, bet man nieko nesakė.
o dar prieš tai kai dar nebuvau nėščia su antru, auklė kažkada yra sakius, kad jus sukrės baisiai ir jūsų vyrą jaunesnio už jus artimo vyro mirtis.... nurašiau viską kokiems pusbroliams vyro... ir še tau...
bet kai tau sako - nurašai viską kitam ir net nepagalvoji, kad tai lies tave patį. o viską supratau ir prisiminiau tik po kiek laiko po netekties, kai kapsčiausi savo praeity...
QUOTE(Amade @ 2008 10 21, 21:44)
nu man dar nebuvo, kad is baimes nenueiciau labai jau juokingai man pasirode. nors pas mane tai kita problema... stomatologe dirba visai salia namu, labai miela ji, bet as niekaip "neprisiruosiu" pas ja nueit. Zinau, kad mano dantys nera superiniai ir jei nueiciau tai tikrai butu, ak taisyt, bet mane vien mintis apie graztus, slangele burnoj ir visa kita
jetau jetau, iš kur pas jus tokios baimės...
man kaifas pas stomatologus, o dabar jau ir pas ginekologą (tik pas vieną) - išvaikiau dvi fobijas
o pas stomatologą eičiau ir eičiau, bile kad būtų jam ten ką veikt burnoj... ale kad nėr.. va... kvapas stomatologinio
QUOTE(ajuka @ 2008 10 21, 22:41)
STT, buvom trasaly per pietus kazkur, su tevais, o as ne Tavo numerio neturiu bet labai patiko, manau ne karta vaziuosim ir kai jau galesi manau jau su lelium pasimatyt ten labai fainas baseinukas vaikam, vanduo siltas, man patiko.
as tikiu Taro, tikiu runom ir kitais dalykais, bet ta gali pats labai neblogai pasiburt, zinoma sudetingesnes technikas ilgiau reikia studijuot
mane vaikysteje mama vede pas ragana .. ilgais raudonais nagais ir garbanotais plaukais, kuda kaip giltine buvo pamenu ji visokius dalykus darydavo, nuo kuriu as ir uzmigdavau ir kojas pakirsdavo ..
aga, man irgi faina Trasaly, todėl kad ten šilta. Aišku vaikui Vichy žymiai fainiau nes veiklos daugiau, bet vichy man šalčiau o trasaly šilta. nu aš kai nesiduodu kaip vaikas, nešokinėju, nenardau ir nečiuožinėju kaip nenormali, tai man geriau trasaly
o auklė sakė, kad Taro manęs nejima...

jai pirmą kart taip su manim gyvenime... arba sunkiai jama... vat
o kam tave mama vedžiodavo

ojey - aparpalį gaučiau
QUOTE(divėja @ 2008 10 22, 08:10)
Labas rytukas,miegales Oi kaip jum gerai,kad jus dar miegat Bet ryt ir as jau galesiu vartytis lovoj iki pietu o siandien turiu prastumt darbo diena
prastumk ir viskas - ir kitą dieną visą dieną būsim kartu
greičiau TA ir galėsi daug laiko namie stumdyt mergyt