Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių svetainė

Apklausa: Kokia metų šventė labiausiai laukiama Jūsų šeimoje? (44 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Sella @ 2008 10 21, 20:37)
Labas! smile.gif

O ar nekraujavo ištraukus dantį? unsure.gif  Mat kokia aš bailė, iš tos baimės net nenuvažiavau pas dantistą  blush2.gif  Na kito "pasimatymo" su dantistu jau neatidėsiu.

doh.gif lotuliukas.gif nu man dar nebuvo, kad is baimes nenueiciau lotuliukas.gif labai jau juokingai man pasirode. nors pas mane tai kita problema... stomatologe dirba visai salia namu, labai miela ji, bet as niekaip "neprisiruosiu" pas ja nueit. Zinau, kad mano dantys nera superiniai ir jei nueiciau tai tikrai butu, ak taisyt, bet doh.gif doh.gif mane vien mintis apie graztus, slangele burnoj ir visa kita mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2008 10 21, 21:18)
verysad.gif  eina sau... va tokiu pasakymu as ir bijau... nes kai susiduri su tuo, esi priverstas isgyvent ir atsikelt, ir eit toliau. O jei kazkokia bureja pasakytu, tai tikrai manes ta mintis nepaliktu... taip pat bijau ir pasakymu apie kokias baisias ligas, netektis, issiskyrima su vyru ir panasiai... nes kai cia ir dabar viskas yra gerai, tiesiog negalvoji, kaip bus toliau, nes tiki, kad viskas taip ir bus... aisku, jei kazkas atsitinka, tu tai istveri... o jei esi ispetas, kad kazkas ne to bus, tai nesamoningai to ir lauksi  doh.gif na bent jau as  unsure.gif

Tada tai as buvau jauna ir nieko rimta i galva neemiau.Tada labai svarbi mintis atrode kad as istekesiu thumbup.gif ir neliksiu senmerge lotuliukas.gif .O visa kita rimtai nepaemiau ir uzmirsau...
Bet daugiau taip nenoreciau,tai turbut ir nebenueisiu...
Nu einu jau miegucio,ryt vel anksti keltis darban.Paskutine diena pries iseigines thumbup.gif
Saldziu sapniuku 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

STT, buvom trasaly per pietus kazkur, su tevais, o as ne Tavo numerio neturiu blush2.gif bet labai patiko, manau ne karta vaziuosim ir kai jau galesi manau jau su lelium pasimatyt ten mirksiukas.gif labai fainas baseinukas vaikam, vanduo siltas, man patiko.

siandien ir turskemes, sikart Northway baseine bigsmile.gif nuvaziavau i ta prakeikta poliklinikos baseina, tai vel laika darbo pakeite, reikejo i kita pedint doh.gif tai siandien kaip reikiant pasportavau pestute su vaiku ant ranku ir tase bigsmile.gif

o as burejom netikiu, pati galiu issiburt, tad nejauciu jokio noro eit ten, nepatinka man schmoll.gif labai daug ka gali pasakyt vien is zmogaus isvaizdos, kuno kalbos, aprangos, o pvz persileidimu kiekviena moteris per gyvenima turi ir pan ... as tikiu Taro, tikiu runom ir kitais dalykais, bet ta gali pats labai neblogai pasiburt, zinoma sudetingesnes technikas ilgiau reikia studijuot bigsmile.gif

mane vaikysteje mama vede pas ragana .. ilgais raudonais nagais ir garbanotais plaukais, kuda kaip giltine buvo blink.gif pamenu ji visokius dalykus darydavo, nuo kuriu as ir uzmigdavau ir kojas pakirsdavo ..

labas Sella ..

Atsakyti
Labas rytukas,miegales mirksiukas.gif Oi kaip jum gerai,kad jus dar miegat wub.gif Bet ryt ir as jau galesiu vartytis lovoj iki pietu tongue.gif o siandien turiu prastumt darbo diena doh.gif
Geros dieneles 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

nu žinokitės man kažkas vyksta blink.gif
miegu po devynias valandas doh.gif antra ar trečia naktis.... į tuliką vos kelis kartus per naktį, kai būdavo po keliolika..... ir Ten dūrsto... jei gerai pamenu su pirmu lyg po dūrstymų neužilgo kamštis iškeliavo ir veikla prasidėjo biggrin.gif
QUOTE(divėja @ 2008 10 21, 20:38)
Nes man viena syki skaite is delno,tai po nelaimes man ir kamba zodziai pirmo vaikelio gali ir netureti...Kazkas bus ne taip...
O prisiminiau tik po nelaimes

vadinas aš jau asė pas būrėjas, nors tikėjimas mano toks keistas ir mažas labai, manęs nelabai jama, bet nueinu profilaktiškai... o kai būrėja namie tupėjo keturis metus, tai kaip nesusigundyt.

papasakosiu jums istoriją, kaip pirmą kart nuėjau pas būrėją. man buvo aštuoniolika. su drauge nuvarėm šiaip sau, dėl jos nesėkmingų meilės reikalų o aš kaip priedas, šiaip sau.
ir ji man pasakė, kad dievas duoda tris vaikus, bet turėsi tik du. ir klausia manęs, sako tu gal abortą pasidarius.... blyn, kaip užpykau, kaip užsiutau vos nepasiunčiau, su mano nusiteikimu prieš abortus ji tokius dalykus klausinėja... išėjau kaip žiežula, galvoju debilė ir ttt.
ir va tau - rezultatas... ji matė...
taip pat mano auklė matė kad vaikas bus be sveikatos, bet man nieko nesakė.
o dar prieš tai kai dar nebuvau nėščia su antru, auklė kažkada yra sakius, kad jus sukrės baisiai ir jūsų vyrą jaunesnio už jus artimo vyro mirtis.... nurašiau viską kokiems pusbroliams vyro... ir še tau...
bet kai tau sako - nurašai viską kitam ir net nepagalvoji, kad tai lies tave patį. o viską supratau ir prisiminiau tik po kiek laiko po netekties, kai kapsčiausi savo praeity...

QUOTE(Amade @ 2008 10 21, 21:44)
nu man dar nebuvo, kad is baimes nenueiciau labai jau juokingai man pasirode. nors pas mane tai kita problema... stomatologe dirba visai salia namu, labai miela ji, bet as niekaip "neprisiruosiu" pas ja nueit. Zinau, kad mano dantys nera superiniai ir jei nueiciau tai tikrai butu, ak taisyt, bet    mane vien mintis apie graztus, slangele burnoj ir visa kita

jetau jetau, iš kur pas jus tokios baimės...
man kaifas pas stomatologus, o dabar jau ir pas ginekologą (tik pas vieną) - išvaikiau dvi fobijas biggrin.gif
o pas stomatologą eičiau ir eičiau, bile kad būtų jam ten ką veikt burnoj... ale kad nėr.. va... kvapas stomatologinio wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(ajuka @ 2008 10 21, 22:41)
STT, buvom trasaly per pietus kazkur, su tevais, o as ne Tavo numerio neturiu  bet labai patiko, manau ne karta vaziuosim ir kai jau galesi manau jau su lelium pasimatyt ten  labai fainas baseinukas vaikam, vanduo siltas, man patiko.

as tikiu Taro, tikiu runom ir kitais dalykais, bet ta gali pats labai neblogai pasiburt, zinoma sudetingesnes technikas ilgiau reikia studijuot bigsmile.gif

mane vaikysteje mama vede pas ragana .. ilgais raudonais nagais ir garbanotais plaukais, kuda kaip giltine buvo  pamenu ji visokius dalykus darydavo, nuo kuriu as ir uzmigdavau ir kojas pakirsdavo ..

aga, man irgi faina Trasaly, todėl kad ten šilta. Aišku vaikui Vichy žymiai fainiau nes veiklos daugiau, bet vichy man šalčiau o trasaly šilta. nu aš kai nesiduodu kaip vaikas, nešokinėju, nenardau ir nečiuožinėju kaip nenormali, tai man geriau trasaly tongue.gif

o auklė sakė, kad Taro manęs nejima... unsure.gif jai pirmą kart taip su manim gyvenime... arba sunkiai jama... vat

o kam tave mama vedžiodavo blink.gif ojey - aparpalį gaučiau blink.gif

QUOTE(divėja @ 2008 10 22, 08:10)
Labas rytukas,miegales  Oi kaip jum gerai,kad jus dar miegat Bet ryt ir as jau galesiu vartytis lovoj iki pietu  o siandien turiu prastumt darbo diena

prastumk ir viskas - ir kitą dieną visą dieną būsim kartu biggrin.gif
greičiau TA ir galėsi daug laiko namie stumdyt mergyt mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas... 4u.gif nu negaliu, sianakt taip miegojau, kad net i WC neatsikeliau doh.gif bet vis tiek ryte akys niekaip neatsimerke unsure.gif geriu kavooooosss

user posted image
Atsakyti
Labas Rytas!!!

Na mergaites ir duodate. Tik pusdieni praleidau, o kiek jau prirasete!!! Paskaiciau Jusu nuomones ir asmenines patirtys su "varazilkom", tai pasijutau, kaip is kosmoso doh.gif
Nesigiriant, tai kas susije su burejomis, aiskiariagemis, "taristemis", "chiromantikemis", samanemis, astrologemis turiu gal gerus 10 m. patirties. Anksciau labai domejausi zmogaus psichologija, karmomis ir t.t. ir t.t. Tai budavo smalsu pasneketi su zmogumu, kuris ne tik "varazina", bet ir geras psichologas. Buvau pasinesusi nagrinedama "zmogaus gelmes":) Eidavau ne del to, kad kazka pasakytu, bet buvo idomus ju poziuris. Labai jau anksti buvau susidomejusi kodel vieni laimingi? Kiti kencia..Kodel tiek daug serganciu, o kiti ne tik sveiki, bet sulaukia ilgaamziskumo. Zodziu..egzistenciniai kl. Tai galiu knyga net parasyti apie varazilkas. Nesigiriant smile.gif
Ajuka rase, kad pati galetu sau burti, tai as irgi. Bet reikia sistemingai dirbti. Bet tas reikalas po atsitikusios nelaimes isvis manes netraukia, o dabar net atvirksciai kvailai atrodo. Tiesiog buvo toks gyvenimo etapas blush2.gif Maniau, kad jau tikrai zinau nelaimiu priezastys, zmoniu psichologija, kad viskas materilizuojasi apie ka galvoji. Juk mintys galingas dalykas, tai gyvas energijos kamuolys.
Tai va VDaPR buvau as po nelaimes pas tas zinoves. Tikrai nebijojau eiti, nes blogiau man tikrai maniau nebus. Gal del to, kad jau jas perkandau biggrin.gif ir siena esu pasistaciusi. Tiesiog "apsisarvojusi" ejau. Tiesiog sarkastiskai ziurejau ir galvojau na ka tu man pasakysi!!!! Na ziurejo ji i mane paklaukusiomis akimis ir pratruko. verysad.gif Sako zinai as pries 30m. Ta pati patyriau. Tik nieko neatsimenu. Neatsimenu nelaimes. Buvau ipusejusi nestuma, ejau gatve ir i mane tiesiu taikymu vaziavo vaikas su dviraciu. Kritau tiesiai ant asfalto pilvu cray.gif
Greitoji, reanimacija ir liudna pabaiga..Be to jai uzdraude vaiku tureti. Nes kabejo kl. ar isvis ji isgyvens. Bet zinote po tokiu traumu ypatingai suastreje motinystes jausmas. Nusispjove ant daktaru ir pasake jei bus lemta mirti, tai tikrai nebijau. Dabar turi 25m. mergina.. Ir kaip laimingoje pasakoje grazi, protinga lotuliukas.gif
Zodziu su tomis burejomis, tai kiekvieno asmeninis reikalas. Bet tikrai yra profesionaliu ir gerai ismananciu savo darba. Kortos pasako tik 85 -90 proc. Bet ne 100 proc. Tiksliausios yra Taro. Jos energetiskai labai stiprios, o ir "mato" net 50 metu i prieki. Bet jau minejau, kad po sios nelaimes, tai man truputi sarkastiskai juokinga lotuliukas.gif Juk galima ir is saves pasijuokti doh.gif

Sella labukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaudi Ja: 22 spalio 2008 - 08:42
Labukas rytelis.
Pagaliau ir mes su dukriuku is lovytes bigsmile.gif . Ziuriu apie burejas jus cia plepat. Turejau ir as reiklaiuku. Kai gulejau su mergytem ligonineje, teko bendraut su viena pakankamai zymia parapsichologe. Ji daug meldesi uz mano mazutes. Buvo net atejusi pas mus i ligonine. Pasiziurejus mano angeliuka sake, kad jai bus viskas gerai. Bet..... verysad.gif
Na, tai geros dieneliukes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 22 spalio 2008 - 09:13
QUOTE(sandrynja @ 2008 10 22, 08:12)
Labukas rytelis.
Pagaliau ir mes su dukriuku is lovytes bigsmile.gif . Ziuriu  apie burejas jus cia plepat. Turejau ir as reiklaiuku. Kai gulejau su mergytem ligonineje, teko bendraut su viena pakankamai zymia parapsichologe. Ji daug meldesi uz mano mazutes. Buvo net atejusi pas mus i ligonine. Pasiziurejus mano angeliuka sake, kad jai bus viskas gerai. Bet..... verysad.gif
Na, tai geros dieneliukes 4u.gif

Labas Rytukas 4u.gif

Vat ir suprask, kaip nori verysad.gif Turbut zmogus "nepapus" pries veja. Tiksliau pries ziaurius likimo pokstus...
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 10 21, 13:57)
blink.gif ?????????????????????????

Taigi pas mus savaitgalį sienoje tarp vonios ir svetainės vamzdis sprogo, tai teko užsukti vandenį, ardyti plyteles vonioj, tinką iškalti ir vamzdį pakeisti... Dar svetainės ant sienos didelė šlapia dėmė liko... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 10 21, 17:11)
Aš jau be paskutinio proto  smile.gif  ( protinio danties ). Dygo man jie 5 metus, išdygo - per mėnesį sugedo. Per du mėnesius ir išsilupau. Dabar iki 19 val. liepė būt susičiaupus ir nekalbėt. Gerai, kad internetas yra.  tongue.gif

"Linksma"... O man dar tik vienas protinis dantis išdygo... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rugiaveide: 22 spalio 2008 - 10:09
važiuojam su vaiku į Vichy... blush2.gif kaži neapsijuoksiu blush2.gif
laaabai norim blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2008 10 21, 20:38)
kai tu jau isbandzius sita reikala,tai tu jau drasi????!!!!!!!!!!!!!!!  O va as ir noriu ir bijau! O gal dar ka negero suzinosiu,tai isvis ramybes neturesiu schmoll.gif  Nes man viena syki skaite is delno,tai po nelaimes man ir kamba zodziai : pirmo vaikelio gali ir netureti...Kazkas bus ne taip...
O prisiminiau tik po nelaimes verysad.gif  Nes niekada tuo netikejau,o dar po to,kai delnas parode,kad istekesiu iki 25metu,o istekejau sulaukus 26!!! Todel ir nebekreipiau demesio i kitas pranasystes.O va kaip gavosi... verysad.gif

Aš irgi būrėjom netikiu... Kažkada jaunystėj viena išbūrė, kad būsiu turtinga ir laiminga, o nei to, nei ano...
Atsakyti