Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių svetainė

Apklausa: Kokia metų šventė labiausiai laukiama Jūsų šeimoje? (44 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
O as siandien grybauti buvau... tai per gera valanda gruvžbavimo puse kibiriuko makavyku prisirinkau thumbup.gif tai dabar verdu... ryt bus vakarienei essen.gif

O kaip del Kauno meeto?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vdapr: 23 spalio 2008 - 19:19
Labutis,

QUOTE(STT @ 2008 10 23, 10:06)
Žemyna nervuoja.... miegu ant vieno šono ir ta miega, nuguliu jau net skauda, persiverčiu tada madam nepatogu tai kaip gaunu šonon, atidaužo ir vėl turiu ant to nugulėto šono gult... ir miego nulis, bile jai gerai.... o ta parpia...
o miego kažko dabar trūkt pradėjo žiauriai, net tulikan nebereikia.... kas užėjo, nebežinau, anksčiau miegojau po keturias valandas o dabar aštuonių maža  blink.gif

Su charakteriu tavo Žemyna lotuliukas.gif o tu ilsėkis kol gali prieš bemieges naktis.
QUOTE(Edeva @ 2008 10 23, 11:19)
del laukimo as negaliu cray.gif gaila man jos as bijau ,va siandien jau geriau tik labai nevalgo skauda matyt  unsure.gif ir siaip vakar labai sprastai atrode  unsure.gif

Sveikit mažutes, čia jums vaistukų 4u.gif O mano Justė visada kai sirgdavo labai mažai valgydavo, ko gero pats organizmas regulioja ko jam tuo metu labiausiai reikia.

QUOTE(@Rasa@ @ 2008 10 23, 11:35)
O vakar įsijungė DVD, kažkaip užtaikė įsijungti Mikutavičiaus ir Džiambo (atrodo taip g.gif )daina (kažkaip ten "aš širdyje labai myliu savo mamą") , dar pakartojimą įsijungė, groja ta daina jau n-tąjį kartą mergina žaidžia kiek pašokdama smile.gif , kol galiausiai pradėjo dainuoti "mama mama" wub.gif  Nu taip gražu, kad vos neapsiblioviau wub.gif  blush2.gif

Kokia šaunuolė tavo mergytė wub.gif 4u.gif

QUOTE(divėja @ 2008 10 23, 15:47)
Vakar darbe kosmaras buvo doh.gif  taip bendradarbe uzsipuole,kad net iki asaru mane davare....

Kartais tie bendradarbiai taip sugeba sunervint mad.gif
Kai aš su mažaja buvau nėščia ir niekas dar nežinojo, tik draugė, direktorei kažkas buvo pasidarę. Jei aš iš tualeto nepareidavau praėjus 5 min. eidavo manęs ieškot. Buvo vasara kaip tik valgykla nedirbo, tai aš nueidavau į sodą obuolių pasirinkt pietums, o ji išpuolus klausdavo valytojos kur aš dingau doh.gif Kad nors aknsčiau laiko būčiau išėjus kada namo, visada dirbdavau viršvalandžius, biuletenių jokiems gripams neimdavau, o kai turėdavau biuletenį ar per atostogas būdavo kad reikdavo ateit, o va čia kiekvieną žingsnį sekt pradėjo doh.gif
Klaudija laikykis console.gif Nieko kito nelieka kaip tik kaip nors iškentėti tą sunkų periodą, išsiverkti...
Baltoji avyte pritariu tau.
O mes šiandien su merginom buvom Klaipėdoj pas daktariuką, viskas pas mus gerai, gruodi dar pasėlį pasidarysim. Tiesa mažąją dar reiks dėl cukraligės patikrint, tikiuos gydytojos spėjimas nepasitvirtins.
Papildyta:
Kaip tau faina vdapr, taip užsinorėjau rudmėsių keptų ant sviesto essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvelsa: 23 spalio 2008 - 19:54
Labas vakaras mergaites,

as taip siandien kazkaip gerai vakara praleidau ir gerai nusiteikus cia atejau, ale blyn paskaiciau savo Rutos birzelinuku skyreli ir taip susinervavau. Ir negaliu, taip pykstu ant saves, kad mane nervas ima del tokiu dalyku, nes zinau, kad taip negerai, kad taip negalima, kad reikia dziaugtis uz kitus zmones. Vienu zodziu suzinojau, kad viena moteris laukiasi. O mes su ja kartu vaikus i tokia mokyklele vedam ir ten kartu sedim, plepam. Tai dabar kaip kokia durne, taip susinervavau. Zinau, kad negerai, nes tikrai negerai, ale sedziu dabar ir galvoju, kaip man reikes jai i akis paziuret, kaip su ja kalbet, kaip ja pasveikint reiks ir tiesiog asaros akyse. Blyn, blyn, nu kodel tas gyvenimas toks sudinas...
Atsakyti
QUOTE(Andryte @ 2008 10 23, 21:11)
Labas vakaras mergaites,

as taip siandien kazkaip gerai vakara praleidau ir gerai nusiteikus cia atejau, ale blyn paskaiciau savo Rutos birzelinuku skyreli ir taip susinervavau. Ir negaliu, taip pykstu ant saves, kad mane nervas ima del tokiu dalyku, nes zinau, kad taip negerai, kad taip negalima, kad reikia dziaugtis uz kitus zmones. Vienu zodziu suzinojau, kad viena moteris laukiasi. O mes su ja kartu vaikus i tokia mokyklele vedam ir ten kartu sedim, plepam. Tai dabar kaip kokia durne, taip susinervavau. Zinau, kad negerai, nes tikrai negerai, ale sedziu dabar ir galvoju, kaip man reikes jai i akis paziuret, kaip su ja kalbet, kaip ja pasveikint reiks ir tiesiog asaros akyse. Blyn, blyn, nu kodel tas gyvenimas toks sudinas...

Oi,sunku tau bus console.gif Nu bet gal kaip nors?....
Papildyta:
AJUKA,kur prapuolus????? Kaip Arielyte?Sveikutes?
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 10 23, 20:18)

O kaip del Kauno meeto?

nu tai tarkit zodi, as cia kelis kart siuliau laika ale kad nieks neatsisauke g.gif
Atsakyti
sveikutės mirksiukas.gif aš kaip balta varna, kartais įlendu pasiskaityti.

Pasiilgstu bicės, jos loginių samprotavimų, bice, kur dingai? ax.gif

QUOTE(Andryte @ 2008 10 23, 22:11)
Labas vakaras mergaites,

Pradžioje mane irgi keistai veikdavo naujienos apie kitų neštumą, maži vaikai ir pan. Toks pavydo jausmas sukildavo. Bet kadangi nekenčiu pavydo labiau už viską pasaulį ir prisimenu, kai pati būdavau nestuke.gif , kaip mane varstydavo piktais žvilgsniais moterys, kaip kai kurios pažįstamos atšaldavo mano atžvilgiu, tarsi nebenorėdavo su manimi bendrauti - būdavo žiauriai skaudu ir nemalonu. Tai va, nenorėjau pati tokia tapti. Nes ką gali žinoti, gal tie pikti žvilgsniai, pavydas atliko savo juodą darbą verysad.gif
Andryte, gal tau padės mano receptas? Aš ramiai galiu žiūrėti į nėščias moteris ir mažus vaikus, ir širdyje linkėti jiems tik laimės ir sveikatos. Nes kai pagalvoji, kiek aplinkui skausmo. Ta laimė tokia trapi. Kiek moterų sunkiai pastoja, metų metus nesulaukia stebuklo. Ir tos dvi juostelės teste tiek mažai tereiškia. Reikia dar sėkmingai išnešioti, pagimdyti. O mes geriau už kitas žinome, kad taip ne visada būna. O kur dar vaikų apsigimimai, sunkios ligos... Ir kai žiūrime į moterį su pilvuku, geriau palinkėti laimės, sveikatos jai ir vaikučiui, nes pavydėti negalima, juk kiekvienas turi savo likimą, ir neaišku, kokio likimo galime pavydėti. Vieną akimirką žmogus laimingas, o kitą patiria didžiausią skausmą.
Ne visi tėvai patiria tokį siaubą kaip mes, ne visi laidoja savo vaikus. Bet kiek neįgalių, sunkiai sergančių vaikučių, kiek jų nuskęsta, apsinuodija, miršta autoavarijose. Ne vienas nežinome, koks likimas mūsų laukia. Nėra namų be dūmų, o man dabar atrodo, kad nėra šeimos be skausmo. Kiekvienam savos bėdos, mes nesame nelaimingesnės už kitus žmones. Paprasčiausiai ateina tokia diena, kada reikia iškentėti ir toliau gyventi. Visiems būna ta juoda diena.
Prirašiau daug, tikiuosi pavyko perteikti esmę doh.gif Aj būčiau aš dievas, padaryčiau, kad žmonėms netektų tiek kentėti, kad vaikai nesirgtų baisiomis ligomis. Žodžiu, kai bus kiti dievo rinkimai, balsuokite už mane mirksiukas.gif
Atsakyti
Jamaika, as stengiuos, stengiuos ir tikrai nelinkiu pikto, tikrai linkiu tik gero. Bet vistiek sunku man ziuret i nescia moteri, dar sunku kartu su ja dziaugtis. Anksciau, kai kokia pazystama uznestedavo, tai viska issiklausinedavau, kas ir kaip ir dziaugdavausi tikrai tikrai nuosirdziai. O dabar taip sunku, taip blogai...O man dar nuo pavasario teks daug dirbti su nestukem, tai tikiuosi, kad situacija iki to laiko pageres, nes kitaip gali tekti labai labai stipriai keisti savo gyvenima.
Bice, kur tu? Man labai idomu, o kaip tau mintis apie darba su mazais leliukais? Ar tave irgi varo i nevilti, kaip ir mane? Ar cia tik as tokia neteisinga....
Papildyta:
Dabar sedziu ir griauziu save, kad taip negraziai pagalvojau. Kad reikia gerus darbus daryt, gal tada ir man ateis geresni laikai. Ai vienu zodziu esu psichiskai nestabili doh.gif

Ale tiksliai, kur vel dingo Bice?? Gal labai dirba g.gif
Atsakyti
Andryte, negraužk savęs taip stipriai. Kai man pradžioje būdavo sunku, tai aš galvodavau, jog taip yra ne todėl, kad pavydžiu, o todėl, kad tai sukelia prisiminimus apie mano nėštumą. Vėl priverčia iš naujo išgyventi visą košmarą, kaip aš laukiausi, kaip jutau judesius, kaip gimdžiau, kaip netekau, kaip laidojau verysad.gif Todėl pradžioje yra sunku matyti nėščias moteris ir tai yra natūralu, nes mes jose matome SAVO SKAUSMĄ. Leisk sau išgyventi ir tokius jausmus, tokias būsenas, su laiku jos praeis, susitaikysi su skausmu, jeigu tik neleisi tiems jausmams pavirsti į ilgalaikį pyktį.
Ir geriausia savo nėščioms draugėms taip ir pasakyti, kad nepavydi nėštumo, bet sukyla per daug prisiminimų, dar per skaudu, dar per anksti.
Atsakyti
na as ir vel naktineju... jau NUSIBODO... verysad.gif
Atsakyti
Sveika nicule, kaip tu besilaikais?
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2008 10 24, 00:10)
Sveika nicule, kaip tu besilaikais?

matau ne man vienai nesimiega ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 10 24, 00:17)
matau ne man vienai nesimiega  ax.gif

Miegasi ir dar kaip miegasi ir vis to miego trūksta, bet va niekaip nuo SM negaliu atsiplėšt doh.gif biggrin.gif Na bet laikas eit gult, tuoj mažoji naktipiečiam kelsis.
Labanakt vdapr, linkiu tau įveikt tą nemigą ir pailsėt 4u.gif
Atsakyti