Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių svetainė

Apklausa: Kokia metų šventė labiausiai laukiama Jūsų šeimoje? (44 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveikutes mergaitukes wub.gif

tylene pasidariau paskutiniu metu. jauciu viskas susidejo: rudens ramybe, sukaktys, darbas, ateities planai. Kazkuri mano dalis nugrimzdusi, matyt intensyviai masto apie gyvenima , o va kita uzsiima visokiais niekais ax.gif .
Jamaika jauciu mano logika atostogauja todel vis reciau ka nors rimtesno galiu pasakyti blush2.gif . ..Toks is tiesu labai keistas etapas. Galvoje vis skamba Vaiciunaites eilerastis. Imetu ji cia. Jis ilgas, bet pasako viska apie mano savijauta

TRYLIKA STROFŲ

(Pagal M. K. Čiurlionio „Pasaulio sutvėrimą“)

...Sutverk mane – man taip baisu,
aš sklidina tylos balsų,
aš dar esu beformė masė,
dar niekas manimi nemąstė,
aš dar tik laikas beasmenis,
dar tik raukšlėjas mano smegenys.
*
...Lediniuos ūkanų kalnuos
sutverk mane – aš kankinuos,
aš trokštu gyvasties: gal nervų,
o gal akių, kad atsivertum
ligi sužeidžiančio tikrumo
žaibavimu uolų karūnoj...
*
...Sutverk mane iš nebūties,
ištaręs tamsai – tebūnie!
Iš nesuvokto siaubo įsčių
iššauk į begalybę blizgančių
žvaigždynų, nes po ta ranka
mane valdys šviesos trauka...
*
...Aš gaivalas dar tebesu –
sutverk mane iš debesų,
aš dar chaosas ir miglynai,
bet atsiskirs krantai, gilyn
nuslūgs vanduo, ir iššviesėjęs
mane išplaus visatos vėjas...
*
...Sutverk mane vandens ženkle,
apaugusią bangų žole,
jau vandenų beribėj sferoj,
gal kažkurioj pirmykštėj eroj
pasėti dugno augalai
dėsningai, dosniai ir aklai...
*
...Kad palytėjimą pajustum,
sutverk mane iš jūros putų,
praskleisk miglas – kažkur kriauklėj
aš jau stangrėju, gal jau greit
priversi plakti mano širdį,
raudonai saulei tekant šįryt...
*
...Sutverk mane iš savo sapno,
iš atskalūniško alsavimo,
iš plaukiančios lelijos sėklos,
aš trokštu formos, trokštu sielos,
o vos pražydusi, tau šviesą
išspinduliuosiu tarsi viesulą...
*
...Man kūną, kaip diena realų,
sutverk iš kraujo ir koralų,
iš prasiskleidusios ugnies –
jos neužpūs visatoj nieks,
bus ligi šiurpulio šviesu,
vos tik suvoksiu, kad esu...
*

Sutverk mane – ugninį aisbergą,
tamsos gelmėj pažinęs aistrą,
pašventink dugno augmeniją,
jau spindesio per daug many,
pro ledines bangas nudeginęs,
ligi dangaus išauga medis...
*
...Kol liūne liepsnos neužduso,
sutverk – aš plauksiu, kur medūzos,
kur gelmėje sustingsta gintaras,
kur visa raibuliuoja, kinta,
kur visa, kas yra, sudievinta,
sutinkant stulbinančią dieną...
*
...Sutverk mane. O jūrų rojau,
aš tau nenorom atkartojau
pražystančią šviesos ekstazę,
kada septynios spalvos tęsia
tau septynių natų gilybę,
jų prasmę, aiškią ir dvilypę...
*
...Lyg padermę miglos miražų
sutverk mane iš mineralų
ir juos atspindinčio vandens,
paskui jame pasivaidens
ir oro bokštai vėjų miestuos,
ir nepasiektos niekur sietuvos.
*
...Sutverk mane. Drėgna ir vaikiška
dar neregėtų jūrų žvaigžde,
dabar tu iš bedugnės atneri
į skaidrią saulės geometriją,
dabar sukrūpčioji, pajutusi
tą amžiną gyvybės judesį...

..................................................................................................................

Andryte pirmiausiai uzuojauta del liudnos sukakties console.gif
Labai tikiuosi, kad tas nejaukumas ir liudesys pamacius nestuke.gif praeis arba bent jau sumazes su laiku, nors tikriausiai tavo pacios nestumas labiausiai padetu sitoje situacijoje. Labai nesinoretu, kad tau tektu del situ jausmu keisti darbo krypties!!! As tai labai keista, bet visikai neisgyvenau situ jausmu, matyt eilinis smegenu sposas g.gif . Atvirksciai pasidariau nepakenciama, turiu drauge , kuri laukiasi ir jai buvo preeklampsija su pirmuoju tai nuo pirmu savaiciu nervinuosi taip tarsi pati laukciausi, matyt kazkokia reakcija, kai norisi apsaugoti visus ateityje gimsiancius leliukus, norisi padaryti tai ko nesugebejau padaryti savo atveju verysad.gif . Bet turiu prisipazinti, kad atskiri atvejai sukelia ir balta pavyda ir sioki toki pykti. O del darbo su maziukais atsirado daugiau baimes ir nepasitikejimo savimi, bijau padaryti klaidu, bet jei kada pasirysiu grizti i rezidentura tai dirbsiu tik su vaikais tik abejoju del specializacijos, isvajota onkohematologija gali tekti uzmirsti, nezinau kaip as gyvenciau su kasdiene vaiku mirtimi salai saves
verysad.gif .

STT jau taip nedaug liko ploja.gif Parasiau ir siurpuliukas nuejo kunu, jau dabar nervintis pradedu del tavo gimdymo doh.gif . Beje mano drauge kurios terminas savaitele tesiskiria saindien dejavo, kad miega vos ne kiaura para, ruosiates mergaites thumbup.gif

Rasa saunuole tavo miglute wub.gif . Tuoj pabirs zodziai viena spo kito, net pati nepastebesi kaip destys filosofines mintis ir mokys tave gyventi mirksiukas.gif (cia karti patirtis doh.gif )

Edeva sveikatytis tavo pupai, liudesys kai mazuliai serga, man va irgi nervai jau riba baigia pasiekti, Amuka kosti ir snargliuojasi beveik du men . Sveikit mergaites ir geros keliones pas tetuka 4u.gif

BIM dziugu, kad nors karteliais uzbegi ir liudna, kad po pakylejimo vel kristelejai i liudesi, bet tai dar viena netektis, kuria reikai isgyventi todel nenuostabu, kad tau kartais beprotiskai sunku ir liudna console.gif Laikykis mergaite ir ateik pas mus jei tik noresisi, taves visada laukiam

O ka gi gero pasakyti visom pabegusiom i liudesio sali-gal, kad be liudesio nezinotume kas yra dziaugsmas, kad jo nereikia bijoti, bet per ilgai uzsibuvusiam neuzmirsti maloniai priminti, kad jau laikas iseiti .. . Is tiesu artejancios velines ir kaledos norom nenorom atnesa susimastymo ir liudesio aura, tai praeis
Gyvenimas sioje zemeje trumpas ir mes vertos dziaugsmo todel liudesiui anksciau ar velaiu teks su tuo susitaikyti mirksiukas.gif

nu jau uzteks man siandien rasliavos kol nepradejot dziaugtis, kad pabegu kuriam laikui, beveik visa puslapi prikeverziojau ax.gif

Labos nakteles visom. Ir grazaus artejancio savaitgalio wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bicė: 24 spalio 2008 - 00:19
QUOTE(bim @ 2008 10 22, 16:34)
sveikutes mergaites, kaip jus cia laikotes??? net neturiu laiko paskaityt visko tinkamai....
labai dziaugios uz stt, kad viskas gerai ir kad zemina didele ir jau toj ivyks pasimatymas, kaip smagu....
o mane cia atvede ir vel blogos naujienos, siandien myre mano krikstatievys, vezis ji suvalge......
laikykites mergaites....
as nieko potruputi, vis bandau bekt nuo saves ir savo minciu, bet kartais jie mane visvien pasigauna.... tiesa pasakius buvo momentas kai vos nepaluzau, bet nezinau kodel bet atsilaikiau..... labai esu istiesu sio metu pasimetus ir net nezinau ko as noriu ir ka man veikt....
dar viena naujiena mane siom dienom negera pasieke, mano labai barangiam draugui rado augli smiegenisia, kurys auga ir dabar daro tirimukus ar jis piktibinys.... visos sios metus mane lydi asaros ir mirtys.... labai laukiu ju pabigos ir turiu mazyte dar vilti kad kiti metai bus svesesni ir siltesni ir asarom vieto nebeliks, nes jai taip ir toliau tai as nebepavilksiu....

Laikykis, Bim. Būna gyvenime "duobių", bet po jų - vėl "kalniukai".
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 10 23, 19:18)

O kaip del Kauno meeto?

rolleyes.gif as tai uz ax.gif del manes tinka visos dienos vakarais ax.gif vieta tai nera svarbu 4u.gif

beje, LABAS RYTAS pagaliau penktadienis yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2008 10 24, 09:00)
rolleyes.gif  as tai uz  ax.gif  del manes tinka visos dienos vakarais  ax.gif vieta tai nera svarbu  4u.gif 

Ir man tinka tokiu laiku.

Bice, labai gražios eilės. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2008 10 24, 09:00)
rolleyes.gif  as tai uz  ax.gif  del manes tinka visos dienos vakarais  ax.gif vieta tai nera svarbu  4u.gif 

QUOTE(Rugiaveide @ 2008 10 24, 09:12)
Ir man tinka tokiu laiku.

nepamirskit kad kitoms reik atvaziuoti is toliau. kita savaite galiu prisiderint irgi betkokiu laiku smile.gif
Atsakyti
Labukas

Kaip smagu - penktadienis bigsmile.gif
QUOTE(Amade @ 2008 10 21, 20:45)
as irgi bijau, kad kazka blogo pasakys... nes nors ir nelabai tikiu, bet... tikrai mane ismustu is vezio kazkas negero  unsure.gif  pamenu kaip viena mokytoja mokykloj pasakojo, kad ji buvo jauna, laimingai istekejus, puikiai sutare su vyru... na ir palydejo ji drauge pas cigone ir susigunde ant durniaus, kad ir ja isburtu  ax.gif  o ta cigone eme jai pasakot, kad ji issiskirs su savo vyru ir istekes uz kito  doh.gif  na, ji sako, galvojau, kad tos burejos vejus kalba, nes tikrai jos seima buvo tvirta ir laiminga. Na ir pamirso ji ta bureja irnesakyk.gif ir ka... po kazkiek metu ji issiskyre ir istekejo uz kito vyro  blink.gif
nu ir kaip visiskai netiket????  doh.gif

Aš prieš vestuves (jau nescia su Paulyte buvau) nuejau pas parapsichologa Azanova. Ir isiavaizduojat ką man pasakė?? - Tekėk už jo, tik negimdyk vaikų. Tada nepagalvojau nieko blogo.. O pasirodo mes nešiojam abu ta negera geną unsure.gif

QUOTE(balta avyte @ 2008 10 23, 19:00)

teko girdeti,o siandien net skaiciau forume, kad i skyrelius uzsuka apsimeteliai, kurie tarkim musu atveju apsimestu angeliuko mamyte, nors toli grazu taip nera, pabendrauja diena ar dvi ir papraso fotki visu prisijungimo vardu ir slaptazodziu.
ir kai gauna priejima prie nuotrauku, tai jas naudoja viesai, platina net tik SM, bet ir kt forumuose. todel mano pasiulymas yra toks:
Jeigu atsitiks taip, kad pas mus atsiras nauja Angeliuko mamyte, prisijungimo duomenis prie fotki, duoti tik po menesio bendravimo musu skyrelyje
taip apsaugosime pacios save.

ir

Eina sau, negana to, kad šnipinėja, dar nuotraukas platina blink.gif Nu siaubas kažkoks, jomajo doh.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2008 10 23, 21:39)
nu tai tarkit zodi, as cia kelis kart siuliau laika ale kad nieks neatsisauke g.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2008 10 24, 09:23)
nepamirskit kad kitoms reik atvaziuoti is toliau. kita savaite galiu prisiderint irgi betkokiu laiku smile.gif

Man irgi tinka
Atsakyti
QUOTE(lina31m @ 2008 10 24, 09:15)
Labukas

Aš prieš vestuves (jau nescia su Paulyte buvau) nuejau pas parapsichologa Azanova. Ir isiavaizduojat ką man pasakė?? - Tekėk už jo, tik negimdyk vaikų. Tada nepagalvojau nieko blogo.. O pasirodo mes nešiojam abu ta negera geną unsure.gif

blink.gif eina sau... o va as tai visada bijojau bet kokio neigiamo pasakyma apie vaikus/vyra... ir nesvarbu, kad as "netikiu", vadinasi, kazkiek tikiu ir negaleciau nekreipt demesio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lina31m @ 2008 10 24, 10:15)
Labukas

Mano keliai pas Azanova taip pat nuvede....Idomus buvo pokalbis. Racionalus zmogus - nieko blogo nepasakysi.

Galima paklausti Lina31 koki gena rado?
Atsakyti
Sveikutės. Paskutinė drabo diena ir valanda prieš atoooostogas thumbup.gif .

Dėl myto - aš negaliu antradienį. Tai gal renkamės kokiam ketvirtadienį?

Kaip supratau, tai dirbančioms geriau po 17 val? g.gif

O gal šį sekmadienį? bigsmile.gif Pabalsuojam visos ir lekiam Kaunan kavukės ? tongue.gif Dar gal ir akcijos maximkoj bus nesibaigusios rūbams - kepurėms-šalikams biggrin.gif .

Atsakyti
labos dienos mirksiukas.gif
Man dar rytas! na ir pamiegojau siandien gerai thumbup.gif Kavinuos dabar blush2.gif (velyvi pusryciai)
Bice ,tu kaip visada thumbup.gif

Vakar ir as verkiau vyrui ant peties...pratrukau... verysad.gif
siand lyg ir geriau,bet prisigalvoju visokiu darbu,kad netureciau laiko galvot.... Ach tas menesio galas verysad.gif

STT dar nepasirode????? bigsmile.gif na ir miegale pasidare pries starta thumbup.gif
Atsakyti
Prisiminiau ka sapnavau sianakt... Tokia labai maza maza mergyte rudom akim,ji buvo mano...juokemes su SB ir speliojom i kuri ji panasi....as nugalejau,nes ji buvo rudom akytem kaip ir as.....vadinom ja Daniele........
prabudau nuo kudikio verksmo....galvojau kad jau tikrai vaidenasi.....o pasirodo,kad mano kaimyne is po mano buto pagaliau pasigimde leliuka!!!!!
Ech.....dabar dar sunkiau bus,kai pastoviai girdesiu jo verksma.... cray.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2008 10 24, 13:09)
Prisiminiau ka sapnavau sianakt... Tokia labai maza maza mergyte rudom akim,ji buvo mano...juokemes su SB ir speliojom i kuri ji panasi....as nugalejau,nes ji buvo rudom akytem kaip ir as.....vadinom ja Daniele........
prabudau nuo kudikio verksmo....galvojau kad jau tikrai vaidenasi.....o pasirodo,kad mano kaimyne is po mano buto pagaliau pasigimde leliuka!!!!!
Ech.....dabar dar sunkiau bus,kai pastoviai girdesiu jo verksma.... cray.gif

verysad.gif console.gif .Reik tiketis, kad 2oo9 supuosit savo rudaake ir kankinsit kaimynus mirksiukas.gif .
Beje nu kaip pikta ant tokiu bobisku kolektyvu bash.gif , bet tu tiesiog nekreipk demesio tegul jos plaka liezuviais, geriausias pagalbininkas saltas abejingumas, jei nedirbtum su klientais galetum ausu kamstukus isideti ot linksmai atrodytu jos vebliones be garso lotuliukas.gif . Matys, kad tu susinervini ir pergyveni taigi es kol sues, o tau ir taip yra del ko gyvenime verkti ir liudeti, tos moteriskes na tiesiog nenusipelne tavo asaru ir nervu mad.gif
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 10 24, 12:17)
Sveikutės. Paskutinė drabo diena ir valanda prieš atoooostogas  thumbup.gif

oi jau ir baltas pavydas atslenka pagalvojus apie atostogas mirksiukas.gif . Ka zadat nuveikti? gal kur keliausit ar namucius toliau tvarkysit? KAip jusu Miglute laikosi, kaip oziukai ir reikaliukai su darzu? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(balta avyte @ 2008 10 23, 19:00)
sveikos snekorkos smile.gif

kaip gyvuojat? as tai normaliai.
STT dingus kazkur, gal jau gimdo? nes labai jau itartini tie jos miegojimai blink.gif

nu bet gal dar ne, jug dar zadejom susitikt, kol ji 2 in 1 ax.gif

merginos, truputis info!!!

teko girdeti,o siandien net skaiciau forume, kad i skyrelius uzsuka apsimeteliai, kurie tarkim musu atveju apsimestu angeliuko mamyte, nors toli grazu taip nera, pabendrauja diena ar dvi ir papraso fotki visu prisijungimo vardu ir slaptazodziu.
ir kai gauna priejima prie nuotrauku, tai jas naudoja viesai, platina net tik SM, bet ir kt forumuose. todel mano pasiulymas yra toks:
Jeigu atsitiks taip, kad pas mus atsiras nauja Angeliuko mamyte, prisijungimo duomenis prie fotki, duoti tik po menesio bendravimo musu skyrelyje
taip apsaugosime pacios save.

ir dar vienas pasiulymas:
kad prisijungimo duomenis prie fotki, galetu duoti tik kazkuri viena is musu, manau taip dar labiau apssisaugotume..

blink.gif bet tai zmones ir susimasto doh.gif , as net ir nebuciau pagalvojus, kad galima pasiekti toki iskrypimo laipsni unsure.gif
Atsakyti