[quote=sandrynja,2008 10 24, 14:56]
[quote=bicė,2008 10 24, 15:31]
Nu kazkaip sunkokai rasosi man paskutiniu metu. Uzsuku daznai, tik va nesiraso....
Su nuotaikomis tvarkaus po truputi, kaip sakant dirbu su savimi. Ne visada pavyksta, bet...progresa jauciu. O ir liudet paskutiniu metu nelabai yra kada, mazoji atima visa laika, o dar sunu vos speju isleist i viena moktkla, tuoj apsisukes lekia kitur. Tai esam visi idarbinti. Bet ir gerai, maziau laiko liudet...
Bice, vel neatsakei kaip pinciukas tavo laikosi??????????????
[/quote]

o pinciukas laiko pinciukiska fronta

-rankos i sonus ispraustos, antakiai suraukti, koja tik trept....isaugs

. Sveikata tai pagal norvegiskus standartus normali

-du men snarglys ir kosulys, pagal mano siek tiek jautria vaizduote

tai jinai turi buti istirta ir nugydyta, tai va kol kas padarem kraujo tyr vakar-mama dabar priesas numeris vienas. Is tiesu tai net savo gydytojui prisipazinau, kad matyt ne vaikui reikia gydymo , o man psichologo

, bet jis supratingas pasitaike, mane psichologo konsultacijai uzrase, o vaikui tyrimu priskyre

. O siaip taii ji auga visom prasmem: vakar sako mama kodel tu ant manes reki, juk as tik vaikas

, va taip su tuo jaunimu siais laikais, net riktelt nebegali

Prasidejo antras klausimo kodel raundas dabar ja domina visokie gamtos desniai-kodel lyja, kodel medziu lapai parausta ir nukrenta, kodel buna tamsu...
Papildyta:
O su tom nuotaikom tai ir man taip, priverstine darbo ir uzimtumo terapija padeda irtis i prieki, o liudesys istikimas draugas, bet nebe toks ikyrus

KAzkaip musu forume pradejo sklandyti ta rudenine filosofine nuotaika

. O tavo mazulka saunuolyte , auga stipreja, oi kaip paskui laikas begti pradeda, bet juk pati zinai, matai ant susnucio. Kike cia truks kol su draugais naktimis badziotis prades
Kaludija , o tu nebijok musu uzkresti liudesiu, mes jau visos uzsikretusios

tik skirtingouse lygiuose sklandome: tu kaip Don Kichotas su vejo malunais kovoji, as pvz kaip Miunchauzenas save is pelkes istempti bandziau

Visada isklausysim ir liudesi ir pykti ir kas tik saus i galva