Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių svetainė

Apklausa: Kokia metų šventė labiausiai laukiama Jūsų šeimoje? (44 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 10 25, 23:04)

Papildyta:
nu vsio einu gult reik gi vyrui leist savim pasidziaugt  lotuliukas.gif  blush2.gif , arba  kitaip sakant kaloriju degint hihihi.gif , kas jungias? tongue.gif (pas save namie aisku)

Sėkmės deginant kolorijas lotuliukas.gif mirksiukas.gif thumbup.gif
Man tai neina mano mm. verysad.gif mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2008 10 25, 23:09)
Man tai neina mano mm. verysad.gif  mirksiukas.gif  blush2.gif

man pirma diena kai nera mmm, tai jetus, mb nutrioskes bus blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 10 25, 21:00)

Vdapr jau minejai, kad tavo didziausias darbas yra pasiruosti nestumui. Ta ir daryk smile.gif
O del to daktaro, tai tiesiog parodo jo "auksto lygio kompetencija"....Negalima taip g.gif
Kazkaip anksti tau leidzia pastoti g.gif Zinoma cia nemano reikalas ir kiekvieno asmenine "ligos istorija", turime ir geru pvz., kaip Ajuka. Bet as dar siek tiek palaukciau.. As asmeniskai nors ir einu is proto, auginu savo vaikeli mintyse (paranojike), bet tikrai negaleciau dabar pastoti. Tiksliau pastoti galeciau, bet emociskai jauciu, kad reiktu geru metu, o gal ir daugiau...O ir daktare be vasaros net neleidzia.. Nors man jos nuomone jau nebesvarbi. Nepyk jei kazka izulaus parasiau..Mes dabar tokios jautruoles blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(balta avyte @ 2008 10 25, 22:56)
siaip tai nesiruosiu. visai netycia skaitinedama uztikau. tai pagalvojau gal kam pravers. kaip niekad as nelaukiu siu svenciu. nors visad man tai budavo pacios graziausios seimos sventes.  bus labai liudna.. labai labai liudna, nes salia nebus musu Angeliuko.. o taip viskas jau buvo suplanuota kaip viskas turejo but...nezinau kaip rieks istvert..

***** pas mane tas pats. Jau tiek suplanuota buvo per tas Kaledas. Galvojau pacios nuostabiausios mano gyvenime.. Taip bus, bet pacios skausmingiausios. Kaip nors.. Pirma kart gyvenime nesiplesysiu ir nesiardysiu per tas sventes. Gal sventiskai parasysiu, bet nusispjausiu ir tiesiog lauksiu kol viskas sava eiga praeis...
Bet ta Kaledu pyraga, tai noretusi issikepti. Jau labai viliojanciai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaudi Ja: 25 spalio 2008 - 22:25
QUOTE(rugsėjė @ 2008 10 25, 23:13)
man pirma diena kai nera mmm, tai jetus, mb nutrioskes bus  blush2.gif  lotuliukas.gif

tik nepatraukyk lotuliukas.gif lotuliukas.gif tongue.gif mirksiukas.gif
O dėl pastojimo tai aš nieko nelaukčiau daryčiau tuoj. Čia toks likimas. Aš irgi nieko nesisaugojau tuos12 metų nors ir labai norėjau vaiko, bet tik po 12 metų taip pastojau. Aišku po mano angeliuko netekties aš irgi kokį mėnesį sakiau kad daugiau vaikų pas mus nebus. Bet vėl lemtis, taip turi būt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglej: 25 spalio 2008 - 22:32
labanaktis visoms..

beja, nepamirskit laikrodziu atsukt rolleyes.gif
Atsakyti
Labas,

is musu va ka tik sveciai issiskyrste ax.gif

Bice, gerai Ruta, jau sveika smile.gif

Mes skrodimo nedarem, ir taip viskas aisku buvo.

As tai irgi jauciuosi kaip pazenklinta. Jau sakiau ir jum, bet sutriko mano socialiniai igudziai po nelaimes. Negaliu nueit nei i kirpykla, nei manikiuro pasidaryt, kur anksciau eidavau, nes bijau, kad ko nors paklaus ir nezinosiu ka sakyt. Mano kirpejas, tai toks mano jau beveik draugelis buvo, nes jau daug metu pas ta pati vaiksciodavau, o dabar va jau geri metai laiko, kaip kirpykloj nebuvau. Nestumo metu kazkaip nesinorejo, o dabar tiesiog negaliu. Kazkaip man atrodo lyg as nesciau kazkokio negerumo ir liudesio aura kartu su savim. Nors siaip stengiuos gyventi, kaip gyvenau iki nelaimes. Va siandien su Ruta buvom vaikiskam koncerte Kongresu rumuose smile.gif Artimiausi draugai visi tie patys liko. Draugaujam, susitinkam savaitgaliais. As taip egoistiskai dziaugiuosi, kad mano tos pacios artimiausios drauges nesilaukia ir kol kas lyg nelabai planuoja, nes jau turi po viena vaikiuka. Gyvenimas tesiasi ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,

nu va aš pražydus kažkokia šiandien... nesuprantu, kas man daros - šiandien pilvas nerealiai didelis su laaabai skausmingais pasivertimais.... jetau, kokia ji didelė, jaučiu kaip kelienuką atstato, su paduku prabraukia ir gera ir paskauda wub.gif ir verkt noris ir juoktis, ir džiaugtis ir bijau bijau bijau......
bet viskas bus gerai - juk poryt pas Kavčenką wub.gif gal todėl prašvitau biggrin.gif
vyras vakar parvežė pusė paršo ir šerno kumpį..... stovi balkone, **** tuoj eit reiks tvarkyt ir nešt į rūsį (ten stovi gigantiškas šaldiklis)... oj, kaip aš ją sudorosiu.... nu su vaiko pagalba tikiuos greit...
o šernas dieve kaip smirda.... ojey, vakar atitysė užmerkė acte įėjau į virtuvę tai vos vyro nepritrenkiau - nu žmogašūdžiai kapitališki.... naktį ėjau gert geležį - vos neapsivėmiau - paėmiau iš virtuvės papūgą, nunešiau pas vyrą prie lovos o pati pabėgau miegot pas vaiką. uždariau virtuvę ir langą atidariau....
o dar naktį vyras išėmė iš šaldiklio seliavos, mat keps ryte - vooooonius virtuvėj - kokio dar gyvenime nejautus - kaip kaimo tolete. sakiau jei šernas neišeis į balkoną aš kiaulės netvarkysiu... o kai jis tvarkys šerną aš išeinu iš namų - sutarėm cool.gif doh.gif
nu rytas prasidėjo - keliauju kažką veikt tongue.gif
QUOTE(spyglej @ 2008 10 25, 20:55)
Sėkmės visoms ypač dabar STT.

ačiū tau Spyglej 4u.gif , tikiuosi kad viskas bus oki biggrin.gif taip ir bus.
o likimas - tikrai taip - kaip lemta taip ir bus
QUOTE(vdapr @ 2008 10 25, 21:00)
STT laikykis mergyt... jau nedaug beliko... tuoj supsi savaja Zemyna ant ranku... priglausi prie krutines ir stipriai apkabinus pabuciuosi... Jei tu nieko pries pabuciuok ir nuo manes susitikus su ja... nes nors as ir neseniai cia su jumis... bet laukiu tavo mergytes kaip savos...

Klaudi ja as ir anksciau buvo didele kovotoja uz neteisybe... sakiau tik kovot kovot ir niekad nenuleist ranku... ieskot teisybes... o dabar kai zinai kad nieko tai pakeist negali... tai norisi tik ramybes... kad kuo greiciau ISMOKT su tuo gyvent... O realiai savo ginei priekaistu nera... yra tik ponui Gintautui... uz bandyma suversti beda visai kitiems dalykams... tai ji gal ir noreciau pasokdinti... kad kita karta pasvertu ka sako... kad STORAS zmogus yra lygiai toks zmogus ir kad jis taip pat turi jausmus... nesvarbu, kad pats is saves juokiasi... ta darau as kad save apsaugoti nuo pasaliniu suteikto skausmo...

ačiū Vdapr - manau bučiuosiu ją nuo jūsų visų ir nežinau kada sustosiu... jaučiu kaip artėja dienos .. sunkėja viskas - sakiau dabar prievartausiu vyrą kasdien kad pasiskatintų... tikiuos mergytė, trečias gimdymas nepaliks abejonių ir pasibels jau po savaitės pusantros mirksiukas.gif

Ir aš buvau kovotoja už teisybę. Žiauri kovotoja.... o dabar patapau dar žiauresne, dar stipresne. Ir dabar pas mane stabdžių jau nebeliko.
O dėl Gintauto - kiekvienas žmogus visada nori atsifutbolint nuo darbo savo greičiau ir bile kuo užkišt klientą... juk ne jo vaikas mirė, jis pamatė aktualią priežastį ir pareiškė... kiekvienam savo.. bet man tokie žmonės nepatinka - toks jausmas, kad atmestinai daro savo darbą kartais.. o ypač tokiais nelaimingais atvejais...
ai, kaip tu sakai, kaip aš sakau ir manau dauguma sako - bus atlyginta visiems vienodai ir tiek, kiek užsitarnavo.... lazda turi du galus

laikykis 4u.gif

QUOTE(divėja @ 2008 10 25, 22:09)
STT laikykis

labute, kiek tu dirbsi, kada išeiginės?

TAI KADA MEEEETAS???????????? kol aš dar bėgioju, nors ir sunkiai jau
QUOTE(balta avyte @ 2008 10 25, 22:39)

sveikute

ir aš tokio noriu, bet ar man bus galima su brendžiu - nu blyn, paroidysiu vyrui ir jaučiu kepsim... tik kad man prieš du mėnesius kept kažkaip durnai atrodo - gal geriau prieš tris savaites kokias. a?
nežinau g.gif

QUOTE(balta avyte @ 2008 10 25, 22:56)
siaip tai nesiruosiu. visai netycia skaitinedama uztikau. tai pagalvojau gal kam pravers. kaip niekad as nelaukiu siu svenciu. nors visad man tai budavo pacios graziausios seimos sventes.  bus labai liudna.. labai labai liudna, nes salia nebus musu Angeliuko.. o taip viskas jau buvo suplanuota kaip viskas turejo but...nezinau kaip rieks istvert..

balta avyte, oj kaip suprantu.... man šitos kalėdos bus trečios.... pirmos kalėdos buvo praėjus dviems savaitėms po mirties....
jetau, kaip aš kaukiau, staugiau, blioviau visas šventes, aš net protarpiais neprisimenu nieko...
antros kalėdos buvo irgi man labai liūdnos - linksminausi tik savo sūneliu ir jo dovanom, jo laime.. nieko nenorėjau, tupėjau namie... buvo bjauru...
šias kalėdas tikiuosi praleisime keturiese - jau su Žemyna ir tikiuosi liūdesys mane aplankys tik naktį, o atsiminimai apie sūnuką neišdils niekada....
atrodo viskas buvo taip neseniai, viską prisimenu iki sm ulkmenų, o kaip pagalvoji, tuoj bus du metai kai jo nebeturiu....
tikiuosi šiais metais - didžiausios prieškalėdinės dovanos gyvenime wub.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2008 10 25, 23:04)
nu vsio einu gult reik gi vyrui leist savim pasidziaugt, arba  kitaip sakant kaloriju degint  , kas jungias? (pas save namie aisku)

gaminam gaminam gaminam 4u.gif 4u.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2008 10 25, 23:13)
man pirma diena kai nera mmm, tai jetus, mb nutrioskes bus 

a ko gėda? normalu - džiaugtis reikia - arba lelius stabdo, arba leliaus gamyba arba gyvenimas duoda šią naktį stipriai pasidžiaugti vienas kitu wub.gif

QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 10 25, 23:23)
Vdapr jau minejai, kad tavo didziausias darbas yra pasiruosti nestumui. Ta ir daryk

Kazkaip anksti tau leidzia pastoti  Zinoma cia nemano reikalas ir kiekvieno asmenine "ligos istorija", turime ir geru pvz., kaip Ajuka. Bet as dar siek tiek palaukciau.. As asmeniskai nors ir einu is proto, auginu savo vaikeli mintyse (paranojike), bet tikrai negaleciau dabar pastoti. Tiksliau pastoti galeciau, bet emociskai jauciu, kad reiktu geru metu, o gal ir daugiau...O ir daktare be vasaros net neleidzia.. Nors man jos nuomone jau nebesvarbi. Nepyk jei kazka izulaus parasiau..Mes dabar tokios jautruoles

joa - Vdapr mes visos dabar ruošim nėštumui biggrin.gif

o Ajuka - nerealus pavyzdys
aš manau kad gal Vdapr ir leido dėl svorio? juk realiai pagalvojus kai esi stambesnio kūno sudėjimo viskas lengviau tempiasi... vat pas Klaudiją tai neįsivaizduoju, kur pilvas gali pasidėt - paskutinį mėnesį turbūt nukrist galėtų....
o pas ją kitaip, todėl ir leidžia - aš manau kad tai tik į naudą. thumbup.gif

QUOTE(Andryte @ 2008 10 25, 23:53)
Mes skrodimo nedarem, ir taip viskas aisku buvo.

o kas buvo aišku? Mirtties priežastis?
o kaip ji buvo aiški be skrodimo?

Papasakok kaip tu laikais, retokai užsuki blush2.gif
Atsakyti
STT, taip buvo aisku del ko mire. Jam buvo sirdies yda, mire, nes sirdute neatlaike operacijos. Gali aisku spekuliuot visokiais galvojimais, kad gal ne laiku operavo ar dar kazka, bet nemanau, kad skrodimas butu ka nors pakeites. Ir is vis yra kaip yra. Jo man niekas nebesugrazins.

O as paskaitau kasdien, tik ne visada parasau. Kazkaip visai neblogai dabar gyvenu. Perejau i kazkoki ramybes perioda, stengiuos gyventi kaip gyvenau iki nelaimes. Ir laukiu laukiu vis kazko............
Atsakyti
Labukas 4u.gif .
Nu zinokit, kai perskaiciau apie STT nuotaikas, lyg ir man nuotaika prasviesejo thumbup.gif . Smagu, kad tu siandien pakyleta. Ale, kaip mes cia laukiam Zemynos, lyg savo mazuteliu lauktume wub.gif . Linkejimai Zemynai wub.gif .
Ziuriu apie Gintauta jus cia dalinates mintimis. Na, mano atsiliepimai apie ji kiek kitokie. Jis mane ir mano mazutes ziurejo ir jei ne jis kazin ar nors viena is ju dabar tureciau verysad.gif . Nors is pradziu ir man jis ne per labiausiai patiko...
Na, o mums siandien vel balsuot doh.gif . Svarbiausia, kad ner uz ka doh.gif doh.gif doh.gif
Kaledos..oi kaip as jus nelaukiu verysad.gif . Itrariu bus liudniausios musu Kaledos...Pernai Kaledas sventem ligoninej pas mazute. Leido but visiems kartu. Tada buvom visi penki. O siemet jau tik 4....Nenoriu apie tai net galvot verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės iš ryto.

Balsuot ruošiamės ( aš vėl už tą patį, kur ir pirmam ture, gal pasiseks žmogui ).
Dar važiuosim ant vyro mamos kapo, gal dar pakeliui prie Nemuno. wub.gif
Naktelė buvo rami, nes pas mane irgi mėmės tongue.gif . Pasitrynėm kuprom ir pakako biggrin.gif .

Susimąsčiau apie tą skrodimą... Ten daug išpjausto? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 10 26, 10:58)
Susimąsčiau apie tą skrodimą... Ten daug išpjausto?  unsure.gif

kiek zinau tai lyg"atveria" krutines lasta, nu isilgai pilvo lyg daro pjuvi (bice paaiskins gal normaliau) . dar kazkaip delto kad neleidom mazutei daryt- nu negalejau kazkaip isivaizduot kaip pjausto mano miniatiurine lelyte, galbut todel sutikau su vyru, kad nebeleisim daryt... bet zinot, pasidalinot savo patirtim del to skrodimo, gal kiek ramiau dabar man... buvo kaip buvo, tiesos nezinom taip ar taip, o gal ir gerai kad nezinom, gal but kazka rade o gal ir ne...

mes lekiam Kaunan, balsuot neisim, nes nera uzka... o seime karaliaus artistai doh.gif Valinskas... Antanas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o mes vakare varysim balsuot - o tiiiiingiu....
ale reikia - gal nors šįkart normalų išrinsim...
Atsakyti