Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių svetainė

Apklausa: Kokia metų šventė labiausiai laukiama Jūsų šeimoje? (44 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Labukas Visoms,

mergaites noreciau pasiteirauti del musu albumo.. Kas galejo atsitikti, kad mano albume nerodo 2 mano nuotrauku.. Pavadinimas yra, o nuotrauku nerodo? g.gif :verysad

Oj bigsmile.gif Jau rodo:) Sorry blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaudi Ja: 26 spalio 2008 - 18:45
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 10 26, 19:42)
Labukas Visoms,

mergaites noreciau pasiteirauti del musu albumo.. Kas galejo atsitikti, kad mano albume nerodo 2 mano nuotrauku.. Pavadinimas yra, o nuotrauku nerodo? g.gif  :verysad
Oj bigsmile.gif Jau rodo:) Sorry blush2.gif

einu praciokinsiu ax.gif
Atsakyti
Labutes mirksiukas.gif
Nu ir pripliurpet per diena doh.gif Kol perskaitau viska,tai ir pamirstu ka norejau parasyt doh.gif
Atidirbau dienele,nuejau pabalsavau ir va namuciuos pagaliau thumbup.gif
STT man ryt iseigine,o paskui lapkricio 2-3d.Tai net nezinau kada cia pavyks susimatyt blush2.gif Tas darbas..... unsure.gif
Rugseje,tavo sedevrai nerealus bigsmile.gif paziurejau tavo fotke bigsmile.gif nu tu ir jaunute!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kiek tau 18?
Vdapr.leidimas duotas tai ir planuok thumbup.gif (pavydziu tau,nes nezinau ar man leis taip greitai...)
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2008 10 26, 19:48)
Labutes mirksiukas.gif
Nu ir pripliurpet per diena doh.gif  Kol perskaitau viska,tai ir pamirstu ka norejau parasyt doh.gif
Atidirbau dienele,nuejau pabalsavau ir va namuciuos pagaliau thumbup.gif
STT man ryt iseigine,o paskui lapkricio 2-3d.Tai net nezinau kada cia pavyks susimatyt blush2.gif Tas darbas..... unsure.gif
Rugseje,tavo sedevrai nerealus bigsmile.gif  paziurejau tavo fotke bigsmile.gif nu tu ir jaunute!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kiek tau 18?
Vdapr.leidimas duotas tai ir planuok thumbup.gif (pavydziu tau,nes nezinau ar man leis taip greitai...)

Leis leis... na aisku nuo organizmo priklauso... mano kadangi arkliskas.. kaip pasake vienas gydytojas tai matyt todel ir leido gine ... bet grieztai pasake nuo SAUSIO 1 D. ne anksciau... tai MV juokesi turesim ka veikt NAuju Metu nakti...

Klaudi ja: ale ir grazuole Tu... sakessssssssss bigsmile.gif
Tik neisizeiskit kitos........ mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vdapr: 26 spalio 2008 - 18:54
QUOTE(Andryte @ 2008 10 25, 23:53)
Labas,

As tai irgi jauciuosi kaip pazenklinta. Jau sakiau ir jum, bet sutriko mano socialiniai igudziai po nelaimes. Negaliu nueit nei i kirpykla, nei manikiuro pasidaryt, kur anksciau eidavau, nes bijau, kad ko nors paklaus ir nezinosiu ka sakyt. Mano kirpejas, tai toks mano jau beveik draugelis buvo, nes jau daug metu pas ta pati vaiksciodavau, o dabar va jau geri metai laiko, kaip kirpykloj nebuvau. Nestumo metu kazkaip nesinorejo, o dabar tiesiog negaliu. Kazkaip man atrodo lyg as nesciau kazkokio negerumo ir liudesio aura kartu su savim. Nors siaip stengiuos gyventi, kaip gyvenau iki nelaimes. Va siandien su Ruta buvom vaikiskam koncerte Kongresu rumuose smile.gif Artimiausi draugai visi tie patys liko. Draugaujam, susitinkam savaitgaliais. As taip egoistiskai dziaugiuosi, kad mano tos pacios artimiausios drauges nesilaukia ir kol kas lyg nelabai planuoja, nes jau turi po viena vaikiuka. Gyvenimas tesiasi  ax.gif

Andryte pas mane tie patys isgyvenimai. Kirpejas "padruske" nereali, manikiurininke isvis apie nesvariausius skalbinius zino. Taip buvo sunku. Sunkiausias etapas, kai ivyko nelaime, o po jos turi integruotis i visuomene ir visiems ta pati kartoti verysad.gif Taip nejauku ir toks vaizdas, kad jauti kalte. Nusispjoviau ir visiems - visoms papasakojau. Tai mano kirpejas sako, tai nepergyvek bus tu vaiku. Svarbu, kad tu isgyvenai. Bus sveikata ir noro, tai bus ir vaiku. Is pradziu pagalvojau, kaip taip saltai galima be emociju...
O paskui pagalvojau isties svetimo skausmo nebuna. O kam jo ir reikia. Nes pati pagal save sprendziu (turbut mano netekties pasekme) Pries savaite zuvo vyro draugas. Ziauri nelaime, paliko nescia zmona. Visi taip pergyvena, o zmona labai jautri ir glezna asmenybe..Galima jos kancias isivaizduoti..Manes ir paklause ko as taip be emociju. As ir atreziau: ai nieko..kas vyra laidoja, o as savo vaika pries 2 menesius. Paskui taip geda pasidare unsure.gif Pagalvojau na reikia tvardytis...Na atbuko tie socialiniai - bendravimo igudziai blush2.gif
QUOTE(STT @ 2008 10 26, 09:01)
TAI KADA MEEEETAS????????????
o vat pas Klaudiją tai neįsivaizduoju, kur pilvas gali pasidėt - paskutinį mėnesį turbūt nukrist galėtų....

Galiu tik si ateinanti penktadieni po geru pietu. Visa savaite busiu labai uzimta..

O del pilvo nereikia nono.gif. Buvo pas mane viskas thumbup.gif 9 menesi, tai isvis toks didziulis, kaip tas gym kamuolys. Kur nesciosioms skirta sportuoti. Gaila, kad vyras kazkur paslepe tas nuotraukas, kai buvau nescia parodyciau. ax.gif
Atsakyti
paziurejau tavo fotke bigsmile.gif nu tu ir jaunute!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kiek tau 18?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
as cia prie tu skyrelio pensininkiu hihihi.gif sirdy 16, o pagal pasa zygioju i 33 tongue.gif

del tu emociju per svetimas laidotuves tai kazkaip ir man sarvas uzaugo, o ko man cia stresuot del kitu, kai savu problemu nespeji sprest doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 10 26, 18:51)
flirt.gif  cia dar nebaigta, kur tusti langiukaim mazi plusiukai siuvasi gal 10 rusiu karoliuku(kokia 2 tukst) jau apsipatenkinsiu kai baigsiu iki nimogu

ėj tik nepamiršk mums parodyt...
kur tu juos dedi - davai parduok, a? blush2.gif nerealu... wub.gif

QUOTE(vdapr @ 2008 10 26, 19:42)
Man PMS edu viska is eiles... jau seniai pamirstas jausmas... ****...... kaip negerai......... nu bet negaliu ne est...... nes stogas kitaip ciuozia.........

aš irgi ėdžiau iš ryto kaip paršas, dabar dieta... juk man dar prieš savaitę Kravčenka sakė - "svorio kontrolė" lotuliukas.gif

gi viso per šį nėštumą priaugau net aštuonis kg lotuliukas.gif 'tai svorio kontrolė' vat biggrin.gif

STT man ryt iseigine,o paskui lapkricio 2-3d.Tai net nezinau kada cia pavyks susimatyt  Tas darbas.....

atvažiuosiu į darbą biggrin.gif

ir tau leis - tik nepergyvenk - pamatysi biggrin.gif

QUOTE(vdapr @ 2008 10 26, 19:53)
Leis leis... na aisku nuo organizmo priklauso... mano kadangi arkliskas.. kaip pasake vienas gydytojas tai matyt todel ir leido gine ... bet grieztai pasake nuo SAUSIO 1 D. ne anksciau... tai MV juokesi turesim ka veikt NAuju Metu nakti...

Klaudi ja: ale ir grazuole Tu... sakessssssssss 

mano irgi arkliškas blush2.gif kaip tankas - nors metras su kepure blush2.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 10 26, 20:18)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
as cia prie tu skyrelio pensininkiu hihihi.gif sirdy 16, o pagal pasa zygioju i 33 :

Meluoji!!!!!!!! Ne daugiau 20 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 10 26, 20:20)
atvažiuosiu į darbą  biggrin.gif
ir tau leis - tik nepergyvenk - pamatysi biggrin.gif

Reiks suderint ka nors mirksiukas.gif Gaila,kad rytojui jau nespesim suiorganizuot.na kad ir papietaut isbegciau gal kaip nors kada nors ax.gif
Siulykit mergos kada ir kur ir kaip galit??? o as tada ziureiu,jei pavyks tai prisijungsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 10 26, 19:53)
Klaudi ja: ale ir grazuole Tu... sakessssssssss  bigsmile.gif
Tik neisizeiskit kitos........  mirksiukas.gif

Na nereikia nono.gif
Istiesu po nelaimes tokia susenusi jauciuosi blush2.gif Turbut vidine busena. Net prazilau!!!! Isivaizduojate blink.gif Sakes....jau be dazu neissiversiu.......
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 10 26, 20:20)
ėj tik nepamiršk mums parodyt...
kur tu juos dedi - davai parduok, a? blush2.gif nerealu... wub.gif

parduot tai jie brangiai gaunasi ax.gif nes viskas nemazai kainuoja (medziagos , siuliukai ir visi kiti pricindalai)
labai geram zmoguciui padovanoju bigsmile.gif
va dabar pasirodau ka "kabinu" zuvelei
user posted image
ir va pirmas dovanotas paveikslelis mazai mergytei, mama dar nebuvo metriku isemus, tai kai gavo net asaros istrysko- balzamas mano dusiai, kad ivertino
nors sis darbelis nera labai jau koks... bet cia vienas pirmuju darbu
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 10 26, 20:25)
Meluoji!!!!!!!! Ne daugiau 20 biggrin.gif

baikit, gi mano vaikui jau 7m lotuliukas.gif
eilini karta snargle palaiket doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
P.S. Klaudija, buciau bernas tai pro sali nepraeiciau lotuliukas.gif , nu tikrai nepadoriai grazi blush2.gif
vat kazkaip as galvoju, kad zmogus negali visko turet, but ir grazus ir protingas ir laimingas-visada kazko truksta iki pilnos laimes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 10 26, 20:29)
Na nereikia nono.gif
Istiesu po nelaimes tokia susenusi jauciuosi blush2.gif  Turbut vidine busena. Net prazilau!!!! Isivaizduojate blink.gif Sakes....jau be dazu neissiversiu.......

Man kol kas gerai,neradau dar zilu plauku schmoll.gif O galvojau kad po tokiu isgyvenimu tikrai atsiras doh.gif Bet MB barzda prazilo doh.gif ir tiki vienoj vietoj.Tai taip juokingai atrodo lotuliukas.gif Nesiskutes nebebus thumbup.gif
Atsakyti