Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sportuoti neštukėms Kaune?

QUOTE (Chilli @ 2004 05 02, 22:03)
Viksreli,tikiuosi tu ryt su mumis? wink.gif 

Pasistengsiu visomis keturiomis laugh.gif
Atsakyti
Lab rytelis, jau iseinu clap.gif Pasiemiau fotika, galesim pozuoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (smalsute @ 2004 05 03, 08:20)
Lab rytelis, jau iseinu clap.gif Pasiemiau fotika, galesim pozuoti thumbup.gif

Smalsute, ale ir pamirsom ta fotika istraukt laugh.gif O gal jus istrauket, kai as jau isdumiau (labai skubejau siryt) g.gif tongue.gif
Buvo smagu, dabar taip gera visam kunui, kad ne tas zodizzzz, laukiu penktadienio!!! thumbup.gif Chilli, o kaip tu atrodei? Ar buvai? Nes niekas musu ir nesupazindino (arba as nesupratau g.gif ). Susipazinau su Smalsute, Viksreliu, Eglek, o tu... speju 2-am take plaukei, jusu ten daug buvo... rolleyes.gif
Atsakyti
Busiu-Mamyte, as padariau dvi fotkes Chilli ir Viksrelio, bet kita kart labai fainai buti jei visos galetume papozuoti baseine ania? smile.gif

A tai pala kaip tai su Chilli neusipazinai? Tai kita karteli tiskliai visoms reikia prisitatyti smile.gif Tai va as ir labai vel laukiu baseino, koks smagumelis clap.gif
Atsakyti
Na man dabar irgi labai faina po baseino...
Penktadieni jau nereiks raginti ir taip ateisiu..
biggrin.gif
Atsakyti
Busiu-Mamyte, as ta pati kur is visu storiausia rolleyes.gif laugh.gif siandien buvau antram take su zydru maud.kostiumeliu..Nu kitakart jau gal pazinsi unsure.gif
beje,del fotkiu.. g.gif siandien Daiva labai pikta buvo,tai bijojau ir prasyt as ko nors pas ja.. huh.gif tikekimes kitakart bus linksma kaip anksciau wink.gif

Atsakyti
O merginos jums kirksniu neskauda? As tai bisky
kaip paprievartauta.. blink.gif
Atsakyti
Eglek, gal tik po pirmo karto taip, veliau priprasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE (smalsute @ 2004 05 03, 18:51)
Eglek, gal tik po pirmo karto taip, veliau priprasi smile.gif

Tikiuosi..
Atsakyti
eglek, jei saziningai darei pratimus tuos su kamuoliu ir panasiai,tai visko gali buti,kad tempia wink.gif man tai irgi toks pat jausmas siaip...ir kiekvienakart po baseino...atrodo,kad pacia tarpviete tempia taip idomiai.. g.gif nemoku paaiskint,bet labiausiai tinka tavo pasakymas "kaip paprievartauta" laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (eglek @ 2004 05 03, 18:39)
O merginos jums kirksniu neskauda? As tai bisky
kaip paprievartauta.. blink.gif

laugh.gif aha, as irgi truputi kirksnukus jauciu, dar vakar su vyreliu paisdykavom pries miegeli smileysex.gif , tai dabar tikrai da blush-anim-cl.gif
Chilli, tai matyt tiesiog neuzakcentavo man taves niekas, na, penktadieni bus pirma uzduotis thumbup.gif
Smalsute, butu saunu pasifotkint visoms group.gif baseine prisiminimui!!! As irgi kada veliau fotika atsinesiu, nes dabar paskolinaqu draugei i kelione truputuka wink.gif
Atsakyti
Busiu-Mamyte, juo labai fainai visoms butu pasifotkyt, tik reikia tiksliai susitarti kada, nes nenoriu nesiotis bereikalo ania? smile.gif
O man tai raumenuku neskauda tongue.gif
Atsakyti