Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sportuoti neštukėms Kaune?

QUOTE (smalsute @ 2004 05 01, 20:29)
Labi, kazin ar man ne perduag buvo penktadieni viso kruvio, dar aisku prasitampiau iki vakaro mieste, tai dar sende jauciuosi kaip sulauzyta huh.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

O man tai pats tas - jokio skausmelio raumenu clap.gif . Vakar ir siandien visa dienele ant koju, tik ir lakstau po miesta. Gal todel ir nesijaucia, kad neuzsigulejau g.gif ?
Atsakyti
Jau sende geriau, isimiegojau, atsigavau smile.gif Tai jau pirmadienio labai laukiu vel noriu i basiena biggrin.gif
Atsakyti
Tai ka, kraunates mielos nestukes krepsius rytojui i baseina ir nusistatot zadintuvus,ryt visos turit susirinkti laugh.gif
Atsakyti
Juo butinai visos, gal si kart ir busim jau visos smile.gif Laukiu nesulaukiu biggrin.gif
Atsakyti
Ka patartumet, nestuke.gif ? Situacija tokia: jauciuosi jau gerai, tik slogyte dar islikusi (na, nebe baisuokliska, bet siokia tokia dar... g.gif ), bet i baseina noriu siaubingai!!! clap.gif Tai ka man daryti: eiti jau ryt, ar dar ne??? unsure.gif Patarkit pasau rolleyes.gif labai laukiu! (sakykit taip taip... laugh.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Busiu-Mamyte: 02 gegužės 2004 - 17:18
Busiu-Mamyte, zinok net nezinau ka patarti, zinau kad labai nori, tai sakyciau vaziuok, bet jei iki galo neisigydei, gal del viso pikto dar pakentek?
Atsakyti
QUOTE (smalsute @ 2004 05 02, 17:19)
Busiu-Mamyte, zinok net nezinau ka patarti, zinau kad labai nori, tai sakyciau vaziuok, bet jei iki galo neisigydei, gal del viso pikto dar pakentek?

Sakai?... sad.gif Nebezinau... o taaaip noriu... Na, matysiu, kaip ryt bus, manau, kad gal jau ateisiu!!! wink.gif
Atsakyti
Tirkai Busiu-Mamyte, paziurek kaip ryt, manau kad jau turetum geraiu jaustis smile.gif To tau ir labai labai linkiu smile.gif Ir tada susimatysim baseine clap.gif
Atsakyti
Hei, manau tikrai susimatysim, nes jau dabar jauciuosi antra vakara tiesiog sauniai, buvom su vyreliu gamtoj, dabar rasau kursini, o nosytes jau pust nuo ryto irgi nebereikia, tai tariu: "iki rytojaus!" tongue.gif
O dar primink, kiek trunka uzsiemimai? 30 min? ir + galima paplaukioti? Dar dusai, galvu issidziovinimai.... Taip... g.gif Nes 12 val. as turiu jau but namie, na, man iki namu 5-7 min. mikriuku... wink.gif
Atsakyti
Busiu-Mamyte,laisvai spesi 12 valandai wink.gif uzsiemimas baigiasi 11.15., po to apie 20min uzima visas tas susitvarkymas-dusai,dziovinimasis ir t.t.Taip kad spesi wink.gif

Lauksiu ryt clap.gif
Atsakyti
Beje,Smalsute, ar galetum ryt gauti ta fotika i baseina? rolleyes.gif sakau papozuotume, idetu viksrelis fotkiu cia i supermama... rolleyes.gif laugh.gif

Viksreli,tikiuosi tu ryt su mumis? wink.gif

eglek, nepramiegok! unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (Chilli @ 2004 05 02, 21:03)
Viksreli,tikiuosi tu ryt su mumis? wink.gif

eglek, nepramiegok! unsure.gif

Uzsistaciau "budilnika" ant 8:00.
Atsakyti