Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sportuoti neštukėms Kaune?

Smalsute, tai tu pas mus jau sportininke-profesionale laugh.gif Gal ir man raumeniuku veliau neskaudes (na, man siaip ir neskauda, tik kirksniukai biskutuka laugh.gif )
Tai tariames pasifotkint si penktadieni arba kada tau paciai patogu, kaip kitos nestuke.gif mano? wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Busiu-Mamyte: 04 gegužės 2004 - 11:11
As va mastau kaip cia speti apsiginti kursini penktadieni ryte...ir speti i baseina.. g.gif Gynimas nuo 8, bet apie 80 studentu...Jei kiti bus supratingi ir mane uzleis pirmesne,tai tada atleksiu i baseina...Jei ne,tai nagus nusigrausiu.. g.gif ranku irgi laugh.gif
Atsakyti
Chilli, atstatyk pilviuka kuo daugiau i prieki nestuke.gif ir nustatyk toookia veido mimika, kad klausimu kitiems nebekiltu laugh.gif o mes taves labai lauksim!!! ir laikysim kumstukus uz tavo sekme!!! thumbup.gif iki
Atsakyti
daiktus tai pasiimsiu i gynima,ir stengsiuos speti rolleyes.gif nesinori juk fotosesijos praziopsoti.. laugh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, as is kirpyklos grizau, pasidaziau sruogelem, tai sau nuotauikele pasikeliau, grazesne sau tapau smile.gif
Busiu-Mamyte, zinok as po pirmo karto tai biki jauciau raumenukus, bet labai nestipriai, bet veliau, tai visai nieko smile.gif
Chilli, as manau, akd turetum speti, nejaugi tokie nesusiprateliai grupiokai butu huh.gif Tai va tikiuosi apsiginsi ir labai lauksim Taves baseine wink.gif
Ir fotika atsinesiu, gal jau si karta tikrai papozuosim smile.gif Laukiu nesulaukiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (smalsute @ 2004 05 04, 22:11)
Sveikos mamytes, as is kirpyklos grizau, pasidaziau sruogelem, tai sau nuotauikele pasikeliau, grazesne sau tapau smile.gif

thumbup.gif Bravo, Smalsute, niu tai dabar visu graziausia nestuke.gif busi clap_1.gif Tave i pirma plana objektyvo istatysim laugh.gif Busi baseino paziba clap_1.gif As irgi laukiu nesulaukiu penktadienio! IKI tongue.gif
Atsakyti
O as ketvirtadieny uzsirasiau i kirpykla...
Atsakyti
Cia visos grazinasi, tik grazinasi... Gal sakau ir man lekti i kirpykla g.gif ? biggrin.gif

Tai penktadieni vel susitiksim wink.gif
Atsakyti
Juo penktadieni susitinkam visos, zinokit patariu ka nors sau grazaus pasidaryti, visai kitaip jauciuosi, jau seniai zadejau eit, bet va tik daba prisiruosiau smile.gif
Atsakyti
tai kiba ir man jau i kirpykla drozt? laugh.gif Ziurek ir Eglek eis, ir Vikšrelis susimaste... g.gif Man tik vis del to dazymo neramu - juk sako, kad kenkia leliui chemija... O as jau taaaip noriu nuo visko ta savo 2.gif apsaugot... A nebijot, nestuke.gif ?
Atsakyti
QUOTE (Busiu-Mamyte @ 2004 05 05, 11:49)
tai kiba ir man jau i kirpykla drozt? laugh.gif Ziurek ir Eglek eis, ir Vikšrelis susimaste... g.gif Man tik vis del to dazymo neramu - juk sako, kad kenkia leliui chemija... O as jau taaaip noriu nuo visko ta savo 2.gif apsaugot... A nebijot, nestuke.gif ?

Tai prasyk, kad svelnesniais dazais dazytu, pvz, augaliniais wink.gif.
Atsakyti
QUOTE (viksrelis @ 2004 05 05, 11:18)
Tai prasyk, kad svelnesniais dazais dazytu, pvz, augaliniais wink.gif.

Gaaallll... jau laikas butu, nes man nepatinka, kai mano plaukai pablunka, padazyti kur kas labiau blizga thumbup.gif Na, jauciu ir as eisiu grazintis, tik nezinau ar iki penktadienio spesiu, nes ketvirtadieni kolis ir aktyviai ruosiuos... blink.gif Tai gal savaitgali...
Atsakyti