Tai tariames pasifotkint si penktadieni arba kada tau paciai patogu, kaip kitos
As va mastau kaip cia speti apsiginti kursini penktadieni ryte...ir speti i baseina..
Gynimas nuo 8, bet apie 80 studentu...Jei kiti bus supratingi ir mane uzleis pirmesne,tai tada atleksiu i baseina...Jei ne,tai nagus nusigrausiu..
ranku irgi
daiktus tai pasiimsiu i gynima,ir stengsiuos speti
nesinori juk fotosesijos praziopsoti..
Sveikos mamytes, as is kirpyklos grizau, pasidaziau sruogelem, tai sau nuotauikele pasikeliau, grazesne sau tapau
Busiu-Mamyte, zinok as po pirmo karto tai biki jauciau raumenukus, bet labai nestipriai, bet veliau, tai visai nieko
Chilli, as manau, akd turetum speti, nejaugi tokie nesusiprateliai grupiokai butu
Tai va tikiuosi apsiginsi ir labai lauksim Taves baseine
Ir fotika atsinesiu, gal jau si karta tikrai papozuosim
Laukiu nesulaukiu
Busiu-Mamyte, zinok as po pirmo karto tai biki jauciau raumenukus, bet labai nestipriai, bet veliau, tai visai nieko
Chilli, as manau, akd turetum speti, nejaugi tokie nesusiprateliai grupiokai butu
Ir fotika atsinesiu, gal jau si karta tikrai papozuosim
| QUOTE (smalsute @ 2004 05 04, 22:11) |
| Sveikos mamytes, as is kirpyklos grizau, pasidaziau sruogelem, tai sau nuotauikele pasikeliau, grazesne sau tapau |
O as ketvirtadieny uzsirasiau i kirpykla...
Cia visos grazinasi, tik grazinasi... Gal sakau ir man lekti i kirpykla
? 
Tai penktadieni vel susitiksim
Tai penktadieni vel susitiksim
Juo penktadieni susitinkam visos, zinokit patariu ka nors sau grazaus pasidaryti, visai kitaip jauciuosi, jau seniai zadejau eit, bet va tik daba prisiruosiau
| QUOTE (Busiu-Mamyte @ 2004 05 05, 11:49) |
| tai kiba ir man jau i kirpykla drozt? |
Tai prasyk, kad svelnesniais dazais dazytu, pvz, augaliniais
| QUOTE (viksrelis @ 2004 05 05, 11:18) |
| Tai prasyk, kad svelnesniais dazais dazytu, pvz, augaliniais |
Gaaallll... jau laikas butu, nes man nepatinka, kai mano plaukai pablunka, padazyti kur kas labiau blizga