Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sportuoti neštukėms Kaune?

As zinokite ir ilga laika bijojau dazyti, kad leliui nepakenktu, bet mane pagaliau itikino, kad tikrai nekenkia o rolleyes.gif
Busiu-Mamyte, sekmes kolyje, as ir vargstu su bakalauru, tikiuosi pasiseks pabaigti, bo jau taip nervai istampyti, kad zliubiu ir zliubiu sad.gif
Atsakyti
As tai klausiau gydytojos ar galiu dazyt, tai ji sako
tipo drasiai, beje ir dazysiu su kazkokiais augaliniais
kur nera ne peroksido nei amoniako.. Noriu grazi
vaziuot gimdyt, o tai kai bus 2.gif nebus kaip islekti,
nevaiksciosiu gi tada kaip kokia tundra.
O tu Smalsute baik zliumbt, mazius po to irgi verksniukas
bus...
Iki penktadienio... noriu i baseina......
Atsakyti
Eglek, stengiuosi ramintis, tikrai nenoriu pakenkti savo leliui, jau greit viskas baigsis, po menesiuko ilsesiuosi iki vales smile.gif
Atsakyti
O as save vis grauziu,paneles, del tu mokslu g.gif nera nei kaip priazdeti,kad atvaziuosiu i baseina.. unsure.gif huh.gif o jau taip noriu...
tiesa,siandien gi susitariau jau del gimdymo...Pasirodo jau letai atsidarinejam wink.gif tai gali buti,kad uz kokiu 3 savaiteliu busiu mamyte biggrin.gif
Atsakyti
Chiili o tai jei jau arsidarineji, tai gal tau i
baseina negalima? Ar klausei gydytojos?

Smalsute gerai , kad po bisky raminies, juk
kai pagalvoji tai tie mokslai dzin.. simta kart
dabar svarbiau tu ir 2.gif . Niekur nedings
tie egzai ,-pamatysi islaikysi vistiek..
Atsakyti
na manau,kad baseine busiu jau paskutini karta huh.gif jau taip gaila,kad sakes doh.gif tik trenerei neisduokit,nes dar ir penktadieni isvarys kai ateisiu,suzinojus,kad ruosiuos gimdyti laugh.gif laugh.gif manau kitos eina va iki pat gimdymo ir nieko jom...Tai gal ir man nekenktu...Susimasciau cia.. g.gif Reiks pirmadieni paklaust gydytojos apie tai
Atsakyti
Chilli nejuokauk, ne koki pirmadieny paklausi
gydytojos o paskambini ir iki penktadienio isiaiskini,
o tai taves i baseina neileism, nes dar bisky 2.gif
reikia paauginti...
Atsakyti
ok,ok....ryte skambinsiu gydytojai doh.gif
Atsakyti
Chilli, o kur Tu ruosiesi gimdyti?
Papildyta @ [mergetime]1083779875[/mergetime]
A tikrai del baseino nebijai?
Atsakyti
Jau nuspresta,kad krikscioniskuose gimd.namuose rolleyes.gif man ju personalas maloniausias siaip,nekreipiu demesio i senas patalpas,svarbiau man prieziura ir gydytoju patirtis, o gydytoja issirinkau liuks labai thumbup.gif
Papildyta @ [mergetime]1083779981[/mergetime]
nu nebijau as siaip pati del to baseino.. g.gif tik va kai visi prigasdina,tai susimastau laugh.gif
Atsakyti
Na tikiuosi, kad basiene nepagimdysi smile.gif O pas kokia gydyt gimdysi? As ***** niekaip nesugalvoju kur, nors dar laiko aisku daug..
Papildyta @ [mergetime]1083780395[/mergetime]
O ka tik apie klinikas nestuke viena parase, sake, kad liux, bet vistiek sunku ta nuomone susidaryti..
Atsakyti
Teip teip, Chilli, skambink gydytojai tuojau pat - nera cia ko juokauti 2.gif saskaita. Juk visi gydytojai sako, kad kiekviena diena negimusiam kudikeliui yra vertybe ir sveikatos garantija. Todel mad.gif ziurek mums, nes pacios tuoj imsim ir paskambinsim tavo gydytojai laugh.gif . Buk protinga ir atsargi nestuke.gif Sutariam?
Atsakyti