Įkraunama...
Įkraunama...

Mango

Sušukit, kai nuolaidos prasidės cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2007 12 22, 21:52)
Sušukit, kai nuolaidos prasidės  cool.gif

As taip pat ju laukiu thumbup.gif Manau, po naujuju jos turetu prasideti thumbup.gif
Atsakyti
pernai mazdaug nuo gruodzio 28d. buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2007 12 23, 11:52)
pernai mazdaug nuo gruodzio 28d. buvo  smile.gif

As siandien buvau zusukusi i prekybos centra ir vyliausi, kad jau bus nuolaidos 4u.gif lauksim po kaledu. Ieskojau pinigines, pernai per ispardavima mango pamaciau patikusia pinigine, bet kazkaip isskubejau ir nenusipirkau, va siandien uzsukusi tikejausi rasti kokia pinigine. Asortimentas praktiskai lygus nuliui. Per ispardavima piniginiu turbut visai nebus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jolieee @ 2007 12 23, 19:45)
As siandien buvau zusukusi i prekybos centra ir vyliausi, kad jau bus nuolaidos 4u.gif  lauksim po kaledu. Ieskojau pinigines, pernai per ispardavima mango pamaciau patikusia pinigine, bet kazkaip isskubejau ir nenusipirkau, va siandien uzsukusi tikejausi rasti kokia pinigine. Asortimentas praktiskai lygus nuliui. Per ispardavima piniginiu turbut visai nebus  unsure.gif

kokia buvai nusiziurejus? ax.gif nes ir as buvau uzmacius tokia nebloga rolleyes.gif
Atsakyti
As siandien buvau zusukusi i prekybos centra ir vyliausi, kad jau bus nuolaidos 4u.gif lauksim po kaledu. Ieskojau pinigines, pernai per ispardavima mango pamaciau patikusia pinigine, bet kazkaip isskubejau ir nenusipirkau, va siandien uzsukusi tikejausi rasti kokia pinigine. Asortimentas praktiskai lygus nuliui. Per ispardavima piniginiu turbut visai nebus unsure.gif
[/quote]

šiandien mačiau 30 proc. nuolaidą aksesuarams mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, bukit geros, kai tik suzinosit apie ispardavima, duokit zinia wink.gif
Atsakyti

ash ir siemet laukiu blush2.gif pirma karta turbut, nes viena daikta nusiziurejau smile.gif
Atsakyti
ka pamatei? biggrin.gif
Atsakyti
As tikru tikriausiai naujus dzinsus pirksiu ir siaip ka gero rasiu, o 30% nuolaida aksesuarams jau apie 2 savaites.
Atsakyti
niu dar neprasidejooo? ax.gif ax.gif
Atsakyti
šiandien buvau užbėgusi, dar nėra nuolaidų. Pernai tikrai tikrai pirma nuolaidų diena buvo gruodžio 28 d. Be to, šiandien dar ir prekės savo įprastose vietose kabo, reiškia dar ir rytoj nebus nuolaidų. Gal šeštadienį? Iš kitos pusės, kokia nesąmonė, lyg ir kitų reikalų neturiu:-))))
Atsakyti