Mano dukryte labai lengvai pradejo miegot kitame kambaryje su sese
o ryte atkeliauja i musu kambari pazadint musu.
Perkeleme dukryte i vaiku kambari nuo 2 metu 9 men. Sunku buvo savaite, kai prasesi i musu lova, musu kambaryje. Bet dabar labai gerai.
mamo dukriukas jau pora savaiciu miega viena savo kambaryje
pastebejau,kad ji geriau miega viena ir nebesikelia nakti,palieku buteliuka lovyteje,kai nori pati atsigeria
o maniskei tas pats kuriame kambaryje miegoti: kazkur nuo puses metuku miega atskirame kambaryje... o siaip visko pasitaiko, kad bunam isvaziave kur nors ar sveciuose, tai kur ja paguldam ten ir miega, vis tiek mes su vyru veliau einam miegot...
QUOTE(Mamyte
@ 2009 08 19, 17:09)
aš tikriausiai bloga mama
nes mūsų širdukas jau nuo 2,5 men miega savo kambarėlyje
savo lovytėje.. buvo visko.. ir naktų sunkių ir dienų... ir pačiai teko miegoti ant kėdutės šalia, nes būtų buvę per daug lengva jį parsinešti pas save į lovą. ... žinojau, kad pakaks tik kartelio ir jis apsigyvens pas mus lovoje ar kambaryje... maitinau taip pat pas jį kambaryje... taip kad dabar džiaugiuosi... ir tas naktinis atsikėlimas apklostymui ar paglostymui jei susapnuoja ar skauda ką tai man nevargas, nes aš paprasčiausiai jau pripratau prie to 
nepergyvenk tu neviena
QUOTE(dvynuke85 @ 2009 10 28, 15:21)
nepergyvenk tu neviena
as ir tokia blogiete tik musu maze miega atskirai kambariuke praktiskai nuo kokiu2sav
ir tuo begalo dziaugiuosi,pietu miegoti eina paprasciausiai paguldyta i lovyte,nakciai taip tik uzdegu besisukancia lempute ir iseinu is kambario.jeigu bus antras tik ta pati darysiu
man kaip kazkokia mistika skamba kai sako vaikui 2metai ir miega vienoj lovoj
kaip sakant lenk medi kol jaunas 
Tokio amžiaus kūdikėliui dar tikrai pavojinga miegoti atskiroje patalpoje... Apie tai informacijos apstu, pasiskaitykite...
QUOTE(dvynuke85 @ 2009 10 28, 14:21)
nepergyvenk tu neviena
as ir tokia blogiete tik musu maze miega atskirai kambariuke praktiskai nuo kokiu2sav
ir tuo begalo dziaugiuosi,pietu miegoti eina paprasciausiai paguldyta i lovyte,nakciai taip tik uzdegu besisukancia lempute ir iseinu is kambario.jeigu bus antras tik ta pati darysiu
man kaip kazkokia mistika skamba kai sako vaikui 2metai ir miega vienoj lovoj
kaip sakant lenk medi kol jaunas 
Pas mus taip pat-jokių problemų su miegeliu nėra (tfu tfu tfu), nubučiuojam, numyluojam ir į lovytę (ar tai būtų pietų miegas, ar nakties).
Pas mus tai bėda su miegu ir su užmigdymu. Dabar pats dantų dygimas, tai žiauriai blogai miega. Tai jei kitam kambary miegotų, tai mes išvis liktume be miego, nes reiktų ištisai pas mergaitę vaikščioti.
QUOTE(Linike77 @ 2009 10 28, 16:52)
Pas mus tai bėda su miegu ir su užmigdymu. Dabar pats dantų dygimas, tai žiauriai blogai miega. Tai jei kitam kambary miegotų, tai mes išvis liktume be miego, nes reiktų ištisai pas mergaitę vaikščioti.
Mum kai dygdavo dantukai, tai nekankinau nei mazylio nei saves-po antro kelimosi kisdavau eferalgano zvakute ir miegodavom ramiai. O atskirai miegam nuo 11 menesiu, nes pastebejau, kad trukdom vienas kitam, tai ir perkeliau lovyte i vaiku kambari
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 10 28, 16:06)
Tokio amžiaus kūdikėliui dar tikrai pavojinga miegoti atskiroje patalpoje... Apie tai informacijos apstu, pasiskaitykite...
lygiai taip pat pavojinga kaip ir kartu miegoti
QUOTE(bus_ka @ 2009 10 28, 16:55)
Mum kai dygdavo dantukai, tai nekankinau nei mazylio nei saves-po antro kelimosi kisdavau eferalgano zvakute ir miegodavom ramiai. O atskirai miegam nuo 11 menesiu, nes pastebejau, kad trukdom vienas kitam, tai ir perkeliau lovyte i vaiku kambari 
as ir taip.is pradziu bandziau nesiot,liuliuot,bet nei jai nei mum is to gero nebudavo.
QUOTE(AusraR @ 2009 10 28, 19:57)
o man idomu ko taip bijo mamytes migdyt vaikelius kartu, vienoj lovoj ar vienam kambary? Pripras? Na ir kas tada bus? Idomu kokie motyvai vercia keliu savaiciu kudiki nesti i kita kambari miegoti...?
o kur tame blogybe?
kai priras reiks ilgai ir skausmingai atpratint,o vat kam tu asaru reikia pries kieviena miega ir isterija jeigu to galima lengviausiai isvengti . ziurint mano kampu vienoj lovoj migdymas yra tikriausia nesamone,bet kiekvienam savo. dauguma cia pasisakiusiu prisipratine miegot kartu ir paskui ilgai visi kankinasi.tai ir vel veda prie to pacio,kad vaikiukas turi turet savo kamputi,lovyte,o ne miegot kartu su tevais