Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinot nuo miego jūsų lovoj?

QUOTE(dvynuke85 @ 2009 10 29, 01:33)
lygiai taip pat pavojinga kaip ir kartu miegoti  rolleyes.gif
as ir taip.is pradziu bandziau nesiot,liuliuot,bet nei jai nei mum is to gero nebudavo.
o kur tame blogybe? g.gif
kai priras reiks ilgai ir skausmingai atpratint,o vat kam tu asaru reikia pries kieviena miega ir isterija jeigu to galima lengviausiai isvengti . ziurint mano kampu vienoj lovoj migdymas yra tikriausia nesamone,bet kiekvienam savo. dauguma cia pasisakiusiu prisipratine miegot kartu ir paskui ilgai visi kankinasi.tai ir vel veda prie to pacio,kad vaikiukas turi turet savo kamputi,lovyte,o ne miegot kartu su tevais ax.gif o del to,kad nusikloja tai isvis nerealiai skamba dabar 2009 ir pilna maisiuku miegeliui su kuriais silta ir tikrai nenusikloja tik reikia tinkama issirinkt.

o kam atpratint skausmingai? juk ateis laikas ir patys iseis smile.gif Keista kad mamos dedamos pampersa nesibaimina kad pripras ir nesios iki 18 metu tongue.gif
beje, kiek as pazistu kartu mieganciu vaiku, VISI isejo i savo kambari atejus laikui (mazdaug 3-4 metuku)
o miegodamas atskirai, ypac kitam kambary, keliu savaiteliu kudikis jauciasi nesaugus, atstumtas ir pan. Na, bet cia irgi kiekvienam savo, Siaip jeigu vaikas sukelia nepatogumu tai reiketu pagalvoti apie tai pries planuojant vaikeli.
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 10 29, 08:47)
o kam atpratint skausmingai? juk ateis laikas ir patys iseis smile.gif Keista kad mamos dedamos pampersa nesibaimina kad pripras ir nesios iki 18 metu tongue.gif
beje, kiek as pazistu kartu mieganciu vaiku, VISI isejo i savo kambari atejus laikui (mazdaug 3-4 metuku)
o miegodamas atskirai, ypac kitam kambary, keliu savaiteliu kudikis jauciasi nesaugus, atstumtas ir pan. Na, bet cia irgi kiekvienam savo, Siaip jeigu vaikas sukelia nepatogumu tai reiketu pagalvoti apie tai pries planuojant vaikeli.

Pritariu, man taip pat keistas nusistatymas, kad va jau būtinai su ašaromis... Mūsų dukra miegojo savo lovelėje mūsų kambaryje, bet buvo įrengtas ir vaikų kambariukas... Prieš antrąjį gimtadienį sugalvojo pamiegoti ten pietų miegelio ir viskas, nuo to karto miega savo kambaryje, jokių ašarų nebuvo.
O kas liečia tokį mažą kūdikėlį, tai nžn man net minties nebuvo išnešti dukrą į kitą patalpą, norėjosi girdėti kiekvieną jos alsavimą...

Papildyta:
QUOTE(dvynuke85 @ 2009 10 29, 01:33)
lygiai taip pat pavojinga kaip ir kartu miegoti rolleyes.gif
as ir taip.is pradziu bandziau nesiot,liuliuot,bet nei jai nei mum is to gero nebudavo.
o kur tame blogybe? g.gif
kai priras reiks ilgai ir skausmingai atpratint,o vat kam tu asaru reikia pries kieviena miega ir isterija jeigu to galima lengviausiai isvengti . ziurint mano kampu vienoj lovoj migdymas yra tikriausia nesamone,bet kiekvienam savo. dauguma cia pasisakiusiu prisipratine miegot kartu ir paskui ilgai visi kankinasi.tai ir vel veda prie to pacio,kad vaikiukas turi turet savo kamputi,lovyte,o ne miegot kartu su tevais ax.gif o del to,kad nusikloja tai isvis nerealiai skamba dabar 2009 ir pilna maisiuku miegeliui su kuriais silta ir tikrai nenusikloja tik reikia tinkama issirinkt.

Deja ne... Mano aplinkoje jau yra viena liūdna istorija, kad kūdikėlis atpylė naktį ir užspringo. Jei būtų miegojęs tėvų kambaryje, mama tikrai būtų išgirdusi ir gal nebūtų pasibaigę taip tragiškai.
Rodos jūs rašėte, kad nereikia perlenkti lazdos...Sutinku, bet 2 sav. kūdikio migdymas kitame kambaryje taip pat manau yra lazdos perlenkimas.
Ir tą miegojimą kartu Jūs kažkaip interpretuojate, kad va būtinai vienoje lovoje visi... Galima miegoti vienoje patalpoje, bet tėvai savo lovoje, vaikelis savoje.
Na bet kiek žmonių, tiek nuomonių... smile.gif Bet tiesą sakant jūsų postas mane pakraupino... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 29 spalio 2009 - 08:18
na mums labai gera iseitis buvo pristumti vaiku lovas prie musu ir nuimti sonus. Tai vaikai kaip ir kartu kaip ir atskirai smile.gif ir su vyru galima apsikabinti smile.gif
o keliu savaiciu mano kudikelis miegodavo apskritai pas mane ant krutines. Ne visada, bet buvo naktu. Nu nepatogu ziauriai, bet geriau negu isvis nemiegot smile.gif Isaugo, dabar miega savo lovelej, tik paryciais megsta atsiristi pas mane po kaldra. Na ir ka? Negi artumo, silumos, saugumo noras yra toks jau blogis kad mes taip bijom jog vaikas pripras?
buna zmones savo sunis ar kates migdo kartu savo lovoj...o cia vaika isnesti i kita kambari...nezinau, man nesuprantama ....
na gal tevai bijo kad intymus santykia nukentes....bet mes tia iseinam i kita kambari smile.gif o paskui griztam smile.gif
Papildyta:
na bet zinoma visada galima nupirkti vaikui koki minksta zuiki ar meskiuka ir nesukti sau galvos, bet kol yra gyva sveika mama ir tetis, nesuprantu kodel vaikas negali glaustis prie ju....
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 10 29, 09:03)
Bet tiesą sakant jūsų postas mane pakraupino...  blush2.gif

taip pat kaip ir mane Jusu ax.gif bet per daug plati tema,kad leisciausi i tolimesnes diskusijas ir kiekviena irodinetume savo tiesas. taip pat kad migydkime vaikus su savim ar atskirai kaip tik kiekvienai patogu ir priimtina.
idomu ir mylites prie vaiku kai jie miega vienam kambari ar net lovoj?ar ir to nedarot svarbu vaikas laimingas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dvynuke85 @ 2009 10 29, 10:47)
taip pat kaip ir mane Jusu ax.gif bet per daug plati tema,kad leisciausi i tolimesnes diskusijas ir kiekviena irodinetume savo tiesas. taip pat kad migydkime vaikus su savim ar atskirai kaip tik kiekvienai patogu ir priimtina.
idomu ir mylites prie vaiku kai jie miega vienam kambari ar net lovoj?ar ir to nedarot svarbu vaikas laimingas lotuliukas.gif

Žinote... Kyla klausimas kiek jums metų... Bet tiek to...

Mylimės kitame kambaryje, jei jau taip įdomu, turime plačią lovą ir jokiu nepatojumų neturime. Beja aš turiu tik vieną dukrą, jūs rašote prie vaikų...

O kas gali būt kraupaus, jei naujagimis miega savo lovelėje tėvų kambaryje?

Nors geriau ir neatsakinėkite, nes po šito posto pamačiau kokie atsakymai toliau lauktų, sėkmės ir Jums.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 29 spalio 2009 - 09:56
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 10 29, 10:53)
*Žinote... Kyla klausimas kiek jums metų... Bet tiek to...

Mylimės kitame kambaryje, jei jau taip įdomu, turime plačią lovą ir jokiu nepatojumų neturime.

*O kas gali būt kraupaus, jei naujagimis miega savo lovelėje tėvų kambaryje?

Nors geriau ir neatsakinėkite, nes po šito posto pamačiau kokie atsakymai toliau lauktų, sėkmės ir Jums.

*jei jau taip idomu tai 24.
*kudikelis taip,bet gi rase kad nuo 4metu isejo i kita kambari miegot. biggrin.gif
sitoj temoj dvieju teisu nera,cia ir blogiausia.
Atsakyti
QUOTE(dvynuke85 @ 2009 10 29, 10:55)
*jei jau taip idomu tai 24.
*kudikelis taip,bet gi rase kad nuo 4metu isejo i kita kambari miegot. biggrin.gif
sitoj temoj dvieju teisu nera,cia ir blogiausia.

O kodėl tada atrašei prie mano posto? Jei apie tuos 3-4 metukus rašė kita moteris...
O mano mergaitė nemiegojo vienoje lovoje, tik savo lovelėje... Ir be problemų pati iškeliavo į savo kambarėlį...
Nesusipratimas gavosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 29 spalio 2009 - 09:59
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 10 29, 10:58)
O kodėl tada atrašei prie mano posto? Jei apie tuos 3-4 metukus rašė kita moteris...
O mano mergaitė nemiegojo vienoje lovoje, tik savo lovelėje... Ir be problemų pati iškeliavo  į savo kambarėlį...
Nesusipratimas gavosi.

4u.gif gyvenkime draugiskai,kitaip vistiek nebus nei tavo nei mano seimoje,jei cia riwtis pradesim.
Atsakyti
o myletis mes irgi keliaujam i kita kambari. Na nepatogu, bet nieks ir nesitikejo daug patogumu auginant vaikus smile.gif
Atsakyti
pirmasis musu mazius iskeliavo i savo kambari miegoti budamas dvieju metuku, o antrasis 8 men. ir labai tuo dziaugiuosi, kazkaip nesinorejo man su vaikais grustis tame pavciame kambaryje ilgai, nes jie tikrai neramiai naktim miegodavo pakol su mumis budavo, o kai isejo kiekvienas i savo kambariuka pradejo ramiau miegoti, o ir mes su vyru turime tik savo kambari, kuriame galime daryti ka tik norime blush2.gif nemanau kad vaikas lieka nuskriaustas nemiegodamas viename kambaryje su tevais mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei, nenori, vadinasis u tevais jam jaukiau. Dziaukites, uzaugs ir jusu jam nebereikes, tada bus liudna.
Atsakyti
maniskei 2.8 men, o miega dar su mumis biggrin.gif pietu miega miega savo lovyteje, nakti rigi guldom i jos, bet dazniausiai neismiega, atsikrausto pas mus. Vakar pagrasinom, kad atiduosim draugams livyte ir jos patalyne su bitutem ( o jai ji lb patinka, visad atsigulusi pietuku ar vakare butinai pasiziuri, ar yra jos bitutes lotuliukas.gif ), tai tada tempia lupa, kad neatiduosim, pasipraso i lovyte, ten ja pasupu ir vel lipa atgal pas mus doh.gif tai va biski lovyteje miega, ir pas mus daugiausiai. Bet kazkaip labai nestresuoju irgi, nes bus laikas, kai noresis gal kad ateitu, bet jau neis smile.gif
Atsakyti