Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinot nuo miego jūsų lovoj?

smile.gif+2009 06 01, 18:07-->
QUOTE(Emilytėsmile.gif @ 2009 06 01, 18:07)
Geriausia tai su vaiku visai nemiegoti bendroje lovoje.
Mano vaikas niekada su mumis nemiegojo, neturime jokiu problemu del nemiegojimo lovyteje... Naktimis keliausi tiek kiek reikejo, budavo nespeju uzmigti, jau reikia keltis, bet niekada vaiko nesinesdavau i lova... Gal todel man nera problemu del miegojimo kiekvienas savo lovoje? g.gif

aš miegojau su abiems,jokių problemų nebuvo atpratint,atėjo laikas-pradėjau guldyt į lovytę ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(sauze2006 @ 2010 04 15, 08:19)
Sveikos mamytes ,gal kas turi patirties atpratinant vaika nuo miegojima musu lovoje,nakti jei pabudusi pajaucia,kad randasi ne ten kur ji mananti turetu buti kelia triuksma tol kol nepasiemam pas save  doh.gif tai jau yra per daug.GAl kas kokiu patarimu galit duoti g.gif

pas mus taip pat buvo visada, nes kai uzmiega nunesam i jo lova i jo kambari , bet kai prabunda tai jis ateidavo pas mus visada i kambari i lova doh.gif bet pastaruoju metu jau pats uzmiega savo lovoj nereikia pernesineti ir jau neateina pas mus thumbup.gif kazkaip savajme jam tas viskas gavosi mirksiukas.gif dabar su mielu noru net nesipraso i musu lova thumbup.gif kaip cia tas gavosi nezinau unsure.gif biggrin.gif thumbup.gif

Atsakyti
Nuo gimimo miegojo lovytej be problemu, bet mazdaug 9 men apsirgo, ir savaitei pasiguldem i savo lova. O po to aisku nebandyk guldyt i lovyte!!! iskart skandalas. Taip beveik 2 men miegojom trise, ir vis sukau galva kaip cia pergudraut.
Karta uzsibuvom sveciuose per ilgai, vaikas pervargo, ir vaziuojant namo apie 30 min masinoj prareke, ir tik prie namu uzmigo. Bet taip kietai, kad daryk ka nori smile.gif Tai ir paguldziau i lovyte gizus. Ismiegojo visa nakti thumbup.gif Kita vakara ikeliau i lovyte, paniurzgejo nepatenkinta, bet nebesipriesino. Kazkaip netiketai lengvai issisukom.
Atsakyti
dukrytė labai naturaliai perėjo iš bendros lovos į savo lovytę, kol maitinau miegojo su manimi, savo lovytėj paguldyta keldavosi po elių valandų ir vėl eidavom pas mane, po to teko kurį laiką kartu pamiegoti ir vaikas nusprendė kad jai patogiau savo lovoj, tik kai jau visai išsibudina eina pas mane, ir mano akis krapšto, nes labai sunku man atsikelti blush2.gif

panašiai mažoji vieną dieną tiesiog ėmė ir atsisakė supimo nuo gimimo nesupama neužmigdavo, bet vieną dieną atsisakė būti supama dienos miego metu, o po kelių mėnesių išvis nebenorėjo kd ją ant rankų migdytų

manau viskam savas laikas, ir vaikai tam tikrų įpročių atsisako natūraliai be jokių traumų
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2010 04 15, 15:05)
aš miegojau su abiems,jokių problemų nebuvo atpratint,atėjo laikas-pradėjau guldyt į lovytę ir viskas.

o kada tas laikas atejo ir kaip zinot kad jis jau atejo? Gal galetumet smulkiau pasidalinti patirtimi.
Maniskiams beveik 2 metukai, miegam visi kartu. Kol kas atpratint tikrai nesiruosiu, bet manau sulaukus treju ja po biskiuka reikes.
Atsakyti
sveikos mamytes,na mes irgi turim patirties su tuo miegojimu musu lovoje.susirgom sia liga kazkur 9 men, o pasveikom staigiai per 3 dienas 1m3men.tiesiog viena diena pasakiau gana ir viskas.visa laika iki to uzmigdavo musu lovoj mane apsikabinus, ir po to i lovyte dedavau.bet is pradziu paryciais i lova pareidavo kokia 6 val, paskui vis anksciau, ir paskutiniu metu budavo taip kad tik idedi i lovyte uzmigusia uz kokiu 20 min rekt, isidedi i lova toliau knarkia ramiai.ir viena vakara pribrendau.iskart dejau i lovyte.aisku nesuprato kaip cia, verke, stojosi, negulejo, bet pirmus 3 kart migdemes 1,5val, ji stojasi as ja vel paguldau, salia atsigulu rankyte duodu,ir tt smile.gif ir nakti prabusdavo ir atsistodavo ir vel guldydavau, ir trecia diena jau migdemes 40min tik doh.gif o dbr uzmiega dazniausiai greit, aisku salia reikia pabuti, rankyte kartais palaikyti, kartais nakti dar atsistoja, bet vel guldau paglostau ir viskas. drinks_cheers.gif manau kad siuo atveju situaciju valdoves vis del to esam mes.o vaikui vis del to lovytej miegot yra geriausia.dbr va uzmigdyta knarkia jau 2val o as bent vakare turiu sau laiko.o anksciau vos nusipraust spedavau doh.gif
vaikas greit pripranta tik reikia kantrybes truputi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2010 04 16, 22:19)
o kada tas laikas atejo ir kaip zinot kad jis jau atejo? Gal galetumet smulkiau pasidalinti patirtimi.
Maniskiams beveik 2 metukai, miegam visi kartu. Kol kas atpratint tikrai nesiruosiu, bet manau sulaukus treju ja po biskiuka reikes.

juokingai nuskambės-ale nežinau smile.gif abu vaikai miegojo kartu,pirmas ilgiau,su antru iki metų su viršum,beje dienos metų-visada savo lovytėse su retom išimtim.tokia ir patirtis biggrin.gif
Atsakyti
Mūsų mažas su mumis lovytėje miegojo iki 1,5m doh.gif Iš pradžių iki 11 mėn dėl to, kad maitinau pati, paskui, kad nebenorėjo eiti į savo lovytę, ir dar nuolat nusispardydavo naktį, tai rankutės vis šaltos būdavo unsure.gif Bet kai suėjo 1,5m. pasakiau viskas gana, nes nei vienas iš mūsų normaliai išsimiegoti negalėdavome. Iš pradžių kokią savaitę protestavo, labai verkdavo, kai paguldydavome iš karto į jo lovytę, vienu metu jau galvojau vėl atgal imti pas mus į lovą, bet visa laimė, kad taip nepadariau. Savaitę paverkė ir priprato. Dabar eina miegoti į savo lovytę be jokių problemų thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 06 01, 16:07-->
QUOTE(Emilytėsmile.gif @ 2009 06 01, 16:07)
Geriausia tai su vaiku visai nemiegoti bendroje lovoje.
Mano vaikas niekada su mumis nemiegojo, neturime jokiu problemu del nemiegojimo lovyteje... Naktimis keliausi tiek kiek reikejo, budavo nespeju uzmigti, jau reikia keltis, bet niekada vaiko nesinesdavau i lova... Gal todel man nera problemu del miegojimo kiekvienas savo lovoje? g.gif

o as neiskenciau to siaubingo noro miegoti nakty, tad mazoji miega palei siol su manim. nezinau kada mums pavyks atpratint. g.gif kazkuri mamyte rase, kad savite paverke ir priprato, manau ir mums taip reiks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merisa: 20 balandžio 2010 - 18:43
Buvo 2,8m pareidavo naktimis, bet nuvaziavome i baldu parde, issirinko norima lova ir viskas, problemos kaip nebuta thumbup.gif
Atsakyti
Musiškis irgi buvo 'įsisukęs' į tėvelių guolį. Keldavo didžiausias isterijas įdėtas savo lovelę. Tai vieną dieną šovė tokia mintis - pristūmiau vaiko lovytę prie mūsų lovos, sulyginau čiužinuko aukštį ir nuėmiau lovytės kraštą. Ai dar, tiesa, nuėmiau lovytės ratukus, kad stabiliau stovėtų. Ir ką, musų vaikinukas (kuriam jau du metai) puikiausiai savanoriškai miega 'savo zonoj', pas mus tik ryte atkeliauja. O ir man labai patogu, naktį tereikia ranką ištiesti, kad užkločiau ar paglostyčiau, jei neramiai miega. Taip mes su MB atgavom laisvę ir teisę miegoti be jokių mažų, besispardančių vaikiukų tarp musų biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Whatever @ 2010 05 07, 16:40)
Musiškis irgi buvo 'įsisukęs' į tėvelių guolį. Keldavo didžiausias isterijas įdėtas  savo lovelę. Tai vieną dieną šovė tokia mintis - pristūmiau vaiko lovytę prie mūsų lovos, sulyginau čiužinuko aukštį ir nuėmiau lovytės kraštą. Ai dar, tiesa, nuėmiau lovytės ratukus, kad stabiliau stovėtų. Ir ką, musų vaikinukas (kuriam jau du metai) puikiausiai savanoriškai miega 'savo zonoj', pas mus tik ryte atkeliauja. O ir man labai patogu, naktį tereikia ranką ištiesti, kad užkločiau ar paglostyčiau, jei neramiai miega. Taip mes su MB atgavom laisvę ir teisę miegoti be jokių mažų, besispardančių vaikiukų tarp musų  biggrin.gif

biggrin.gif Saunu reikes ir man isbandyti si buda,nes doh.gif niekaip nenori miegoti savo lovyteje smile.gif !
Atsakyti