Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinot nuo miego jūsų lovoj?

nesuprantu, nejau tikrai taip visom lengvai sekasi su vaikuciu miegeliu atskirai? mano dukrytei 1metukai 1menuo, is tos meiles taip buvau pripratinusi prie savo ranku ir buvimo salia, kad galu gale pavargau. liuliuodavau pries miega 1-2h, ant pirstu galu iseidavau is kambario ir tik krepst, barkst ar pirst ir vel viskas is pradziu. atsikeldavo po 4-5kartus per nakti ir kaskart tekdavo liuliuoti, o jei jau nebeturedavau jegu, guldydavomes pas save i lova. kodel sakau atsikeldavo, todel kad dabar uzmiega pati ir ismiega visa nakti. reikejo tik labai labai daug kantrybes ir pasiryzimo ismokinti mazaja miegoti viena. pirmaji vakara prastauge 2valandas, as sedejau salia, negalimas akiu kontaktas ar glostymas. verkiau ir as kartu isikandusi pirsta. antraji vakara valanda , o dabar trunkam kelias minutes. jei kam idomu filmuota medziaga apie tai: http://www.supernann...-Technique.aspx
http://www.supernann...-Technique.aspx
sekmes visoms!
Atsakyti
kundinga sutinku su tavim, turejau tokiu pat problemu, supuodavau ant ranku nesiojau, siaubekas, nes kol uvo lengvas mazylis buvo gera, bet pasunkejo ir nugara mano neislaike, isitaisiau stuburo isvarza ir pasiryzau jau tada ikelti i kita kambary, mano pupsikui buvo apie 11menesiu, jis ta pacia nakty geriau miegojo, nors as puse nakties salia jo lovytes miegojau, nes o kambary stovi dvigule lova dar. o neilgai trukus vaikas is niekur nieko ismoko pats uzmigt salia manes, ir po to savo lovytej. reikejo kaip sakai truuty kantrybes, nors mano maziukas neverke labai ir neisterikavo, tiesiog nusprende pats kad geriau uzmigti paciam. be to pastebejau kad savam kambary jis miega geriau, prabunda retai, tetis nakty keliasi uzkloti, jei nusispardo. ir problemu nebuna, as nesikeliu nes jei nieks nepazadina as negirdziu ir miegu kaip uzmusta, nebent sneket pupsis pradda ar verkt tada jau kaip kamstis is butelio soku ir begu
Atsakyti
QUOTE(raganelesparnuota @ 2010 05 17, 23:50)
kundinga sutinku su tavim, turejau tokiu pat problemu, supuodavau ant ranku nesiojau, siaubekas, nes kol uvo lengvas mazylis buvo gera, bet pasunkejo ir nugara mano neislaike, isitaisiau stuburo isvarza ir pasiryzau jau tada ikelti i kita kambary, mano pupsikui buvo apie 11menesiu, jis ta pacia nakty geriau miegojo, nors as puse nakties salia jo lovytes miegojau, nes o kambary stovi dvigule lova dar. o neilgai trukus vaikas is niekur nieko ismoko pats uzmigt salia manes, ir po to savo lovytej. reikejo kaip sakai truuty kantrybes, nors mano maziukas neverke labai ir neisterikavo, tiesiog nusprende pats kad geriau uzmigti paciam. be to pastebejau kad savam kambary jis miega geriau, prabunda retai, tetis nakty keliasi uzkloti, jei nusispardo. ir problemu nebuna, as nesikeliu nes jei nieks nepazadina as negirdziu ir miegu kaip uzmusta, nebent sneket pupsis pradda ar verkt tada jau kaip kamstis is butelio soku ir begu

buvo sunku ir jum ir mum, bet faina kad problema ispresta abiem. tikrai reikia kantrybes, o kai liuliuodavau tai tos kantrybes kartais ne laso nelikdavo unsure.gif dabar dziugiai atsisveikinam pries miegeli, pavartom knygutes ir esam laiminga visa seima lotuliukas.gif
Atsakyti
mano sunui niekada nereikejo manes salia miegant,nuo pirmu dienu miegojo savo lovytej kuo puikiausiai,niekada nereikejo nei ant ranku supt..kai truputi paaugo,mazdaug 8-9men buvo,pradejo jam trukdyt visokie garsai,pabudinejo net jei mes su vyru kalbedavomes tyluteliai...ir viskokios sviesos jam trukde,pvz telikas...taigi mes nusprendem netukdyt savo mazajam vyrui ir patys i kita kambari issikraustem biggrin.gif taip ir iki siol,paguldau i lovyte,pabuciuoju,parodau ate,isjungiu sviesa,uzdarau duris ir vaikutis iskart uzmiega... 4u.gif
Atsakyti
man ramiau kai mano vaikas salia biggrin.gif
Atsakyti
mum greit 1.3 metai bet kol kas miega tevu kambary, nors jos kambarys senai paruostas, tenais tik zaidzia diena. vis ruosiames partint miegot kitam kambary, bet vis laukiam kol prades tvirtai miegot visa nakti, nes dbr dar dygsta dangtukai ir nakti atsibunda po kelis kartus verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Dickis iki 10 men. miegojo su mumis, kol maitinau, paskui pora men. savo lovytej pristumtoj prie musu lovos (su virbais), ir apie metus jau iskelem i kita kambari be didesniu problemu (pries gimstant broliui).

Didziosios problemos prasidejo, kai 20 men. vaikas eme islipti is savo lovytes, teko nuimti soninius virbus, nes nakti apsimiegojes lipdamas nukrito. Pietu miegelio ismiega kuo puikiausiai, as kokias 10 min pasedziu salia, galvele paglostau ir jis miega, bet naktinio tai niekaip... Migdymas vakare ar graziuoju, ar piktuoju, ar uzdarius duris trunka pora valandu, ir apie 5 ryto jis jau pas mus ateina. Issimiegot kartu visiems neiseina, mazasis brolis pas mus miega, o dickis spardosi ir nori zaist. Ferberio metodas pasirode visiskai neveiksmingas, o pasakoms dar per mazas, zaidzia su knygutem. Bandau graziuoju, kazkodel vakarais neveikia nors vaikas ir labai pavarges. Is lovos nakti neiskrenta, tiesiog atsistoja ir ateina pas mus. Na vienu zodziu kamuojames be miego visi 4.

Dar bandysiu israst koki metoda, parasysiu kaip sekasi nes dabar lyg ir viskas isbandyta o rezultatai nekokie g.gif
Atsakyti
kudikeli visada guldydavom i jos lovyte salia savos, tad niekad nebuvo problemu perkelti i vaikiska lova.
dukra atskirai kitam kambaryj miegot pradejo nuo ~1,8. be jokiu problemu miega viena. zino, kad cia jos kambarys, jos lova thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus irgi buvo tokia problema doh.gif bet kai pasidare nepakeliamas miego ir poilsio trukumas nusprendm su vyru nupirkti jai normalia lova smile.gif kartu nuvaziavom i parduotuve, ji issirinko lovyte, nupirkau princesiu patalyne ir su baime laukem nakties g.gif atejus nakties miegui uzmigo naujoj lovoj be problemu, bet pamiegojus kokias 3 valandas atsikele ir jau norejo keliauti pas mus i lova ( jos lova pastatem salia savo ) doh.gif bet vyras atsigule pas ja ir po kokios valandos verkimo ir kovojimo su jos bandymu atkeliauti pas mane ji uzmigo thumbup.gif buvo dar keleta kartu prabudus, bet trumpam smile.gif kita naktis buvo thumbup.gif buvo prabudus keleta kartu, bet pagloscius vel krisdavo miegoti 4u.gif wub.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 06 01, 19:07-->
QUOTE(Emilytėsmile.gif @ 2009 06 01, 19:07)
Geriausia tai su vaiku visai nemiegoti bendroje lovoje.
Mano vaikas niekada su mumis nemiegojo, neturime jokiu problemu del nemiegojimo lovyteje... Naktimis keliausi tiek kiek reikejo, budavo nespeju uzmigti, jau reikia keltis, bet niekada vaiko nesinesdavau i lova... Gal todel man nera problemu del miegojimo kiekvienas savo lovoje? g.gif

Visiškai teisingai, bet nereikia kategoriškumų wink.gif Nes aš kaip tik ir buvau kategoriška. tongue.gif
Mano vaikas "miegojo", o tiksliau - nemiegojo savo lovytėje iki metukų. Nebuvo jokių nuolaidų, jokių pabandymų miegoti bendroj lovoj nei karto (aš esu tikra ožka ir kai užsispiriu, tai taškas) - nepaisant to situacija kuo toliau, tuo prasčiau klostėsi. Paskutinius keturis mėnesius savo lovytėje kiekvieną naktį klykdavo nuo 24 iki 4 ar 5 val. ryto... jau net kaimynai skundėsi, nekalbant apie tai, kad man nuvažiavo stogas, vyras neišsimiegojęs eidavo į darbą ir t.t. Keturis mėnesius kiekvieną mielą naktį be išimties - be miego. blink.gif blink.gif Ir šalia lovytės ant žemės guldavausi, ir rankytę laikydavau, vienu metu net vysčiau... ko tik neišbandžiau - tuščiai!
Metukų gimtadienį šventėm ne savo namuose. Negalėjom rikdyti tiek ilgai... pasiėmėm į lovą ir pirmą kartą išsimiegojom. Tai buvo rojus žemėje. lotuliukas.gif Taigi, vaikas su mumis bendroj lovoj miega nuo metukų štai jau penktas mėnuo. Išmiega visą naktį. Tai nerealu!!!! Žinoma, reiks atpratinti kažkaip (todėl ir skaitau šitą temą)... bet šiaip jau man labiau patinka miegoti, nei nemiegoti. wink.gif
Atsakyti
Žinot,aš skaitydama susidariau tokį įspūdį,kad kuo vyresnis vaikas,tuo sunkiau jį atpratint miegot kartu g.gif
Saviškę maždaug 10mėn. perkėliau į jos lovytę.Labai lengvai persiorientavo 4u.gif
Atsakyti
Mes savo sūnelį į jo lovytę perkėlėme, kai jam suėjo 11mėn ax.gif Vėlokai, bet geriau vėliau nei niekad...
O pavyko gan paprastai... Pirmą naktį verkė ilgai ir graudžiai, jau buvau bepasiduodanti ir paimanti jį atgal, bet tada supratau, kad jei dabar pasiduosiu, kitą kartą bus tik sunkiau. Plyštančia širdim klausiau jo verkimo kol pagaliau užmigo, vėliau naktį dar pora kartų pabudo, pasimalė, bet jau nebeverkė. Antrą naktį jau verkė labai trumpai prieš užmigdamas ir daugiau nebepabudo iki ryto. Trečią ir kitas naktis užmigo be verkimo ir visą naktį išmiega iki šiol savo lovelėje thumbup.gif
Atsakyti