Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinot nuo miego jūsų lovoj?

QUOTE(faustluk @ 2010 09 26, 09:53)
Nezinau kaip bus su musu antraja...ot eina apie 20:30 ir uzmigdzius paguldau i jos lovyte. Po 3 val prabunda, stojas ir verkia. Aisku, kad miegociau pati- isikeliu pas save. Ir taip iprato, kad net minties jai nera, jog miegos viena..Stovi lovytej ir verkia. Arba as tureciau ja, kad 2-3 val vis pernest i lovyte. Nezinau nezinau...Su pirmaja taip nebuvo rolleyes.gif

Pas mus tokia pati situacija su sūnum.
Nežinau, kada pamėgs savo lovytę.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2010 09 27, 09:29)
Pas mus tokia pati situacija su sūnum.
Nežinau, kada pamėgs savo lovytę.

o jus gal pabandykit ja ir migdyti lovytej, tiesiog pakabekit kad didelis jau ir gali vienas miegot ir t.t.
as manau kad jau iprato leliukas taip miegoti, ir dabar tiesiog reikia atpratinti, keleta nakteliu pavagsit, ir paskui manau miegos visa nakti lovytej, tiesiog paaiskinkit viska ir neimkit is lovytes glostykit dainuokit lopsines ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(vuoga @ 2010 09 27, 13:38)
o jus gal pabandykit ja ir migdyti lovytej, tiesiog pakabekit kad didelis jau ir gali vienas miegot ir t.t.
as manau kad jau iprato leliukas taip miegoti, ir dabar tiesiog reikia atpratinti, keleta nakteliu pavagsit, ir paskui manau miegos  visa nakti lovytej, tiesiog paaiskinkit viska ir neimkit is lovytes glostykit dainuokit lopsines ir t.t.

Kažkaip reikės bandyti padaryti šitą reikalą, nors aš baisiai kantrybės jau neturiu. Bet reikia.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2010 09 27, 22:23)
Kažkaip reikės bandyti padaryti šitą reikalą, nors aš baisiai kantrybės jau neturiu. Bet reikia.

na manau jau geriau trejeta nakteliu nedamiegot ilgeliau, negu visa men smile.gif) tikiu kad ta kantrybe turi ribas, bet ka padarysi, vaikai dazniausiai tas ribas labai megsta perzengti:DD
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2010 09 26, 08:53)
Nezinau kaip bus su musu antraja...ot eina apie 20:30 ir uzmigdzius paguldau i jos lovyte. Po 3 val prabunda, stojas ir verkia. Aisku, kad miegociau pati- isikeliu pas save. Ir taip iprato, kad net minties jai nera, jog miegos viena..Stovi lovytej ir verkia. Arba as tureciau ja, kad 2-3 val vis pernest i lovyte. Nezinau nezinau...Su pirmaja taip nebuvo rolleyes.gif

drinks_cheers.gif , pas mus panaši situacija.. Užmigusį perkeliu į jo lovytę ir tik paryčiais vėl pas mus parkeliauja, nes kitaip visai be miego liktume.. dantukai dyksta, tai naktim blaškosi..
Bet faktas, kad jau reikia pradėti pratinti ir užmigti lovytėje.. Plaukai piestu stojasi, kai pagalvoju, koks rėkimas laukia cool.gif .. Nes tik pabandau paguldyti, tai iš karto verkimas-verčiasi-stojasi, apie miegą ar net gulėjimą negali būt nė kalbos.. Ech..
Atsakyti
na pas mus irgi bardakas. gal sakyciau del pateisinamu priezasciu [ligu, ligoniniu..]
gavos taip kad su mumis miegojo, o lovytes nekencia. ko tik nebandem, lovytes skirtingas, naujus matrasus, naujus patalelius, zaislus, muzikeles, ir visokias sistemas ir rekdinti ir klykdint ir graziuoju ir piktuoju su sypsenelem bucinukais ir su zaibais, absoliuciai nieks niekada nepadejo. kai laukiausi antragimes tai tik pablogejo situacija o po gimimo dar blogiau.
tai praradus vilti esu.

dabar kuri laika vyras nedirbo tai jis su maziuke eina miegot pietu , as lieku su naujagime, nes kitaip ji nemiega. nakti atvirskciai. zodzu, seimos gyvenimo jokio.
schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluebell @ 2010 09 28, 17:48)
na pas mus irgi bardakas. gal sakyciau del pateisinamu priezasciu [ligu, ligoniniu..]
gavos taip kad su mumis miegojo, o lovytes nekencia. ko tik nebandem, lovytes skirtingas, naujus matrasus, naujus patalelius, zaislus, muzikeles, ir visokias sistemas ir rekdinti ir klykdint ir graziuoju ir piktuoju su sypsenelem bucinukais ir su zaibais, absoliuciai nieks niekada nepadejo. kai laukiausi antragimes tai tik pablogejo situacija o po gimimo dar blogiau.
tai praradus vilti esu.

dabar kuri laika vyras nedirbo tai jis su maziuke eina miegot pietu , as lieku su naujagime, nes kitaip ji nemiega. nakti atvirskciai. zodzu, seimos gyvenimo jokio.
schmoll.gif

ai, pametinukai 4u.gif Nieko naujo nepapasakojai mirksiukas.gif Ne tu viena be to vadinamo seimos gyvenimo cool.gif KAip gaunas taip tongue.gif
Atsakyti
o musu istorija tokia 4u.gif nuo gimimo mano dukrele miegodavo kartu pas mus lovoje,pati yra uzmigus tik viena karta lovyteje,dabar jai2.2metuku,nupirkom pries pusmeti jai viengulia lova rolleyes.gif nes lovytej vietos neuztegdavo bigsmile.gif ir tai lovytes vienas krastas buvo nuimtas,kad galvotu ,kad pas mus lovoj miega,nes niekas neisimiegodavo kai ji budavo viduriukyje, verysad.gif na ir po siolei vargstam,jos lova musu kambaryje,gai gulam miegelio visada turiu gulet salia,tecio neprisileidzia schmoll.gif glosto mano plaukus ir uzmiega,tada paguldau lele su plaukais,kad galvotu mamyte salia blush2.gif pabunda nakti verkia,atsikeliu,duodu soske,uzdedu rankytes ant leles plauku ir uzmiega,taip kankinuosi po du tris kart per nakty verysad.gif kol galiausiai pati ateina pries ryta,o kartais vidury nakties pas mus i lova ir tada ilgai ismiega cool.gif ,o buna kai ji miega tik su manim lovoj,teciui tenka jos lovoj miegot bigsmile.gif tai dukrele labai ramiai ismiega visa nakti rolleyes.gif nebezinau ka daryti,vargina mane,labiausiai man truksta tik miego mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Duska @ 2008 10 19, 11:52)
Sveikos mamytes smile.gif

Musu vyresnele buvo perkelta i savo lova, kitame kambaryje, likus keliems menesiams iki sesytes gimimo. Pradzioje taip ir budavo.Viena,du kartus per savaite ateidavo pas mus , isikeldavome i lova ir  visi trys miegodavome  blink.gif
Kai atsirado sese , prasidejo  tongue.gif Kiekviena nakti sulaukdavome svecio ax.gif
Tuomet su vyru nusprendeme imtis drastisko plano X .
Pirma naktis: Vyras su ja ir graziuoju snekejo, Ir pakeltu tonu,niekas negelbejo.Tik nunesa i lovyte, ji jau pas mus. Uzsidareme savo kambaryje.Verksmai, kauksmai. Neleidziame. Tuomet isijungia namuose visas sviesas tongue.gif Isjungiam saugiklius ax.gif Girdim vaiksto po namus.Po to tyla. Po 20 min. einame ziureti.Miega. Ant kilimelio, prie lauko duru  doh.gif
Antra naktis: Kariaujame paeiliui. Vyras po keliu valandu, perleidzia pozicijas man.
Po penkiu nesimo atgal i lova, prasymu, kad palaikyciau uz rankos, paskaityciau pasaka ir pan. pradeda pasiduot. O, kai pasakau, kad mamyte ziures I ja pro plyseli sienoje , saugos jos miegeli,visiskai kapituliuoja  4u.gif
Trecia nakti ateina tik viena karta. Nuvedu i lova. Ji papraso, kad ziureciau pro langeli, apsivercia ant sono ir uzmiega.
Dabar laikas nuo laiko  kartais dar papraso kad ziureciau pro langeli, bet tuo viskas ir pasibaigia mirksiukas.gif Drastiska, bet veiksminga blush2.gif

angel_sadangel.gif cray.gif vargse mergyte verysad.gif suprantu, kad neliko kitos iseities, bet as tai kitaip bandyciau, Dieve, ta vieta kai rado gulincia prie lauko duru baisu, kaip suniukas, kaip tas vaikas jautiesi tuo metu, trauma! cry.gif jauciu su leliuku p[askui ilgai sekesi sunkiai sutarti g.gif
Papildyta:
QUOTE(faustluk @ 2010 10 02, 09:44)
ai, pametinukai 4u.gif Nieko naujo nepapasakojai mirksiukas.gif Ne tu viena be to vadinamo seimos gyvenimo cool.gif KAip gaunas taip tongue.gif

pakentekite, praeis, ateis laikas seimos gyvenimui, bukime mamos, o ne zmonos kai vaikai tokie mazuciai, aisku, jei tevelis, normalus, teviskas, o ne toks, kuris tik pajutes maziau demesio islekia pas kitas, kaip va pvz. musu situacijoje mad.gif bet uztai as nesigailiu, ji mano turtas ne jis tongue.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TheSweetest: 02 spalio 2010 - 12:42
QUOTE(TheSweetest @ 2010 10 02, 13:46)

pakentekite, praeis, ateis laikas seimos gyvenimui, bukime mamos, o ne zmonos kai vaikai tokie mazuciai, aisku, jei tevelis, normalus, teviskas, o ne toks, kuris tik pajutes maziau demesio islekia pas kitas, kaip va pvz. musu situacijoje mad.gif bet uztai as nesigailiu, ji mano turtas ne jis tongue.gif  wub.gif

tai, kad kentet nereikia wub.gif Musu tetis- tas normalusis smile.gif O Jusu atveju- jei uzsidaro durys, prasiveria langas. Viskas bus gerai 4u.gif Mokancioms pasirinkti tinkamai moterims- gyvenimas buna dosnus
Atsakyti
Nuo pat gimimo vaikas miegojo savo lovyteje tame paciame kambaryje. Bet vat drauges vaikas miegodavo su ja 1 metus. Tai paskui tiesiog nueme lovos viena sona ir pristume prie savo lovos smile.gif po kazkiek laiko jau ir lovyte buvo atstumta prie kitos sienos smile.gif
Atsakyti
nu ir kam tos mamos guldo vaikucius y savo lova, is pradziu pasiguldo del savo patogumo kad papuka patogiau ikist butu o paskui nezino kaip iskraustyt blush2.gif nejaugi taip sunku iskelti is lovytes pamaitint ir paguldyt atgal, maniskis net pietu miegelio nemiegojo mano lovoj nei vieno kartelio ir nuo metuku miega savo kambary savo lovytej be problemu 4u.gif
Atsakyti