tiktu kinietiski papuosalai?

QUOTE(artemide23 @ 2010 02 18, 02:13)
tai, kad as manau kad dauguma bizuterijos is kinijos keliauja? o tai jus gal ka zinote?

as daug zinau
nauji rubai is amerikos urmu, vakarines sukneles urmu is amerikos ir kinijos, bizuterija urmu is amerikos ir kinijos
juk pati prekiauju, siaip galvojau atidaryti internetine parduotuve lietuvoje ir prekiauti prekemis urmu, galvojau ar reiketu tokio puslapio, pasirodo, kad gal ir reiketu

QUOTE(artemide23 @ 2010 02 18, 17:10)
as daug zinau
nauji rubai is amerikos urmu, vakarines sukneles urmu is amerikos ir kinijos, bizuterija urmu is amerikos ir kinijos
juk pati prekiauju, siaip galvojau atidaryti internetine parduotuve lietuvoje ir prekiauti prekemis urmu, galvojau ar reiketu tokio puslapio, pasirodo, kad gal ir reiketu 

na jus daug turit, o ar turetumet ir prekiu dokumentus reikalingus imonei
As pati turiu ne daug
tiesiog zinau gan daug gamintoju, prekiautoju urmu. Apie kokius butent dokumentus kalbate? Fakturas?

QUOTE(artemide23 @ 2010 02 18, 16:42)
As pati turiu ne daug
tiesiog zinau gan daug gamintoju, prekiautoju urmu. Apie kokius butent dokumentus kalbate? Fakturas?

Mane irgi dominą rūbai urmu buvo atsiradęs vienas tiekėjas bet taip ir dingo, nes ir man reikėjo sąskaitėlės

Pas mane individuali imone iforminta, tai su fakturom turbut nebutu problemu
As tik kelis menesius verslininkauju, tai tikrai dar ne viska zinau, bet mokausi po truputi
tai, kad, tik neuzsipulkite

QUOTE(artemide23 @ 2010 02 18, 01:13)
manau kad tiktu svarbu kad butu pigu, nes dabar tai tik ir ziuri zmones kuo pigiau ka nusipirkt

QUOTE(artemide23 @ 2010 02 18, 16:42)
As pati turiu ne daug

na nors pirmam apsipirkimui manau reiktu vistiek saskaitos kad jei kas ateitu patikrint turetume dokumenta

o tai idomu urmu kai prekiauja kokie ten kiekiai mazdaug buna ir kainos?

Papildyta:
QUOTE(Jurgiedra @ 2010 02 18, 16:46)
Mane irgi dominą rūbai urmu buvo atsiradęs vienas tiekėjas bet taip ir dingo, nes ir man reikėjo sąskaitėlės 

o tai tave deveti ar nauji rubai domina?

Taip, kainos, turbut svarbiausias dalykas.
Pvz.: Man tinka, nes Norvegijoje kainos didesnes negu Lietuvoje, tai man savikaina iseina normali, o del LT reikia skaiciuoti
Na pvz. paemus papuosalus, iseitu taip: salygos, reikia pirkti produkcijos uz 100$ - 200$ + siuntimas iseina apie 40$-50$. Kainos skirtingos, nes priklauso is ko padaryti papuosalai (akmenukai, perlai, 925 sidabras ir t.t) kainos nuo 0,75$ iki 25$ Na, paemus mano megstamiausius gamintojus, kainos butu apytiksliai tokios: auskaru kainu vidurkis apie 3$
apyrankes apie 4$
ant kaklo papuosalai nuo 4$ iki 25$
O rubai: jie parduodami po kelis vnt, pvz. po 6 vnt. Ten uzsakymo minimumo nera, tiesiog kuo daugiau uzsakai tuo maziau reikia moketi uz siuntima. Kainos labai panasios, 1 vnt kaina apie 5-6$ (bliuskutes, sukneles, kelnes, dzinsai, sportiniai bliuzonai na ir t.t.), ten kasdieniniai rubai. Uzsakant pvz tik 6vnt bliuskuciu siuntimo kaina apie 35$, uzsakant 12 vnt bliuskuciu kaina 42$ na ir t.t.
Tokios salygos tu firmu su kuriom bandrauju, gal yra ir kitokiu
Cia juk yra mamyciu kurios prekiauja, gal patars ka geresnio
kuo daugiau ziniu, tuo geriau

Pvz.: Man tinka, nes Norvegijoje kainos didesnes negu Lietuvoje, tai man savikaina iseina normali, o del LT reikia skaiciuoti

Na pvz. paemus papuosalus, iseitu taip: salygos, reikia pirkti produkcijos uz 100$ - 200$ + siuntimas iseina apie 40$-50$. Kainos skirtingos, nes priklauso is ko padaryti papuosalai (akmenukai, perlai, 925 sidabras ir t.t) kainos nuo 0,75$ iki 25$ Na, paemus mano megstamiausius gamintojus, kainos butu apytiksliai tokios: auskaru kainu vidurkis apie 3$
apyrankes apie 4$
ant kaklo papuosalai nuo 4$ iki 25$
O rubai: jie parduodami po kelis vnt, pvz. po 6 vnt. Ten uzsakymo minimumo nera, tiesiog kuo daugiau uzsakai tuo maziau reikia moketi uz siuntima. Kainos labai panasios, 1 vnt kaina apie 5-6$ (bliuskutes, sukneles, kelnes, dzinsai, sportiniai bliuzonai na ir t.t.), ten kasdieniniai rubai. Uzsakant pvz tik 6vnt bliuskuciu siuntimo kaina apie 35$, uzsakant 12 vnt bliuskuciu kaina 42$ na ir t.t.
Tokios salygos tu firmu su kuriom bandrauju, gal yra ir kitokiu

QUOTE(artemide23 @ 2010 02 18, 22:28)
Taip, kainos, turbut svarbiausias dalykas.
Na pvz. paemus papuosalus, iseitu taip: salygos, reikia pirkti produkcijos uz 100$ - 200$ + siuntimas iseina apie 40$-50$.

Na pvz. paemus papuosalus, iseitu taip: salygos, reikia pirkti produkcijos uz 100$ - 200$ + siuntimas iseina apie 40$-50$.
o cia eurais yra?

$ - doleriai