Įkraunama...
Įkraunama...

Susikurkime darbą pačios ...

tiktu kinietiski papuosalai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2010 02 18, 02:13)
tiktu kinietiski papuosalai?  g.gif

tai, kad as manau kad dauguma bizuterijos is kinijos keliauja? o tai jus gal ka zinote? bigsmile.gif
Atsakyti
as daug zinau biggrin.gif nauji rubai is amerikos urmu, vakarines sukneles urmu is amerikos ir kinijos, bizuterija urmu is amerikos ir kinijos mirksiukas.gif juk pati prekiauju, siaip galvojau atidaryti internetine parduotuve lietuvoje ir prekiauti prekemis urmu, galvojau ar reiketu tokio puslapio, pasirodo, kad gal ir reiketu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artemide23: 18 vasario 2010 - 15:11
QUOTE(artemide23 @ 2010 02 18, 17:10)
as daug zinau  biggrin.gif nauji rubai is amerikos urmu, vakarines sukneles urmu is amerikos ir kinijos, bizuterija urmu is amerikos ir kinijos  mirksiukas.gif juk pati prekiauju, siaip galvojau atidaryti internetine parduotuve lietuvoje ir prekiauti prekemis urmu, galvojau ar reiketu tokio puslapio, pasirodo, kad gal ir reiketu  drinks_cheers.gif

na jus daug turit, o ar turetumet ir prekiu dokumentus reikalingus imonei
Atsakyti
As pati turiu ne daug smile.gif tiesiog zinau gan daug gamintoju, prekiautoju urmu. Apie kokius butent dokumentus kalbate? Fakturas?
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2010 02 18, 16:42)
As pati turiu ne daug  smile.gif  tiesiog zinau gan daug gamintoju, prekiautoju urmu. Apie kokius butent dokumentus kalbate? Fakturas?

Mane irgi dominą rūbai urmu buvo atsiradęs vienas tiekėjas bet taip ir dingo, nes ir man reikėjo sąskaitėlės ax.gif
Atsakyti
Pas mane individuali imone iforminta, tai su fakturom turbut nebutu problemu smile.gif As tik kelis menesius verslininkauju, tai tikrai dar ne viska zinau, bet mokausi po truputi ax.gif tai, kad, tik neuzsipulkite smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artemide23: 18 vasario 2010 - 15:58
QUOTE(artemide23 @ 2010 02 18, 01:13)
tiktu kinietiski papuosalai?  g.gif

manau kad tiktu svarbu kad butu pigu, nes dabar tai tik ir ziuri zmones kuo pigiau ka nusipirkt ax.gif
QUOTE(artemide23 @ 2010 02 18, 16:42)
As pati turiu ne daug  smile.gif  tiesiog zinau gan daug gamintoju, prekiautoju urmu. Apie kokius butent dokumentus kalbate? Fakturas?

na nors pirmam apsipirkimui manau reiktu vistiek saskaitos kad jei kas ateitu patikrint turetume dokumenta biggrin.gif
o tai idomu urmu kai prekiauja kokie ten kiekiai mazdaug buna ir kainos? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgiedra @ 2010 02 18, 16:46)
Mane irgi dominą rūbai urmu buvo atsiradęs vienas tiekėjas bet taip ir dingo, nes ir man reikėjo sąskaitėlės ax.gif

o tai tave deveti ar nauji rubai domina? ax.gif
Atsakyti
Taip, kainos, turbut svarbiausias dalykas. smile.gif
Pvz.: Man tinka, nes Norvegijoje kainos didesnes negu Lietuvoje, tai man savikaina iseina normali, o del LT reikia skaiciuoti g.gif

Na pvz. paemus papuosalus, iseitu taip: salygos, reikia pirkti produkcijos uz 100$ - 200$ + siuntimas iseina apie 40$-50$. Kainos skirtingos, nes priklauso is ko padaryti papuosalai (akmenukai, perlai, 925 sidabras ir t.t) kainos nuo 0,75$ iki 25$ Na, paemus mano megstamiausius gamintojus, kainos butu apytiksliai tokios: auskaru kainu vidurkis apie 3$
apyrankes apie 4$
ant kaklo papuosalai nuo 4$ iki 25$

O rubai: jie parduodami po kelis vnt, pvz. po 6 vnt. Ten uzsakymo minimumo nera, tiesiog kuo daugiau uzsakai tuo maziau reikia moketi uz siuntima. Kainos labai panasios, 1 vnt kaina apie 5-6$ (bliuskutes, sukneles, kelnes, dzinsai, sportiniai bliuzonai na ir t.t.), ten kasdieniniai rubai. Uzsakant pvz tik 6vnt bliuskuciu siuntimo kaina apie 35$, uzsakant 12 vnt bliuskuciu kaina 42$ na ir t.t.
Tokios salygos tu firmu su kuriom bandrauju, gal yra ir kitokiu smile.gif Cia juk yra mamyciu kurios prekiauja, gal patars ka geresnio smile.gif kuo daugiau ziniu, tuo geriau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2010 02 18, 22:28)
Taip, kainos, turbut svarbiausias dalykas.  smile.gif
Pvz.: Man tinka, nes Norvegijoje kainos didesnes negu Lietuvoje, tai man savikaina iseina normali, o del LT reikia skaiciuoti  g.gif

Na pvz. paemus papuosalus, iseitu taip: salygos, reikia pirkti produkcijos uz 100$ - 200$ + siuntimas iseina apie 40$-50$.

o cia eurais yra? g.gif
Atsakyti
$ - doleriai
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2010 02 18, 22:41)
$ - doleriai

aisku mirksiukas.gif
Atsakyti