Įkraunama...
Įkraunama...

Susikurkime darbą pačios ...

QUOTE(mazute.klp @ 2010 02 22, 10:58)
na pirkejai pries 3 metus buvo tik paprasti zmones galima sakyti nepasiturintys, ir jaunos merginos, o dabar jau ir poniutes perkasi tuos neodinius batus, ir vyrai labai geri pirkejai.

Vau, kaip idomiai.. Atrodo, nerasciau nei vieno pliuso neodinei avalynei.
Bet sekmes prekyboje! 4u.gif
Atsakyti
Labai laukiu kada mum tuos batus parodysit esu didele gerbeja odiniu originaliu batu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gurmano @ 2010 02 22, 10:51)
Siaip idomu, o kox kontingentas perka neodinius pigius batus?
Atrodo, siaip laikais jau dauguma ispruse.. bet ko nenori...  g.gif

Nugi kai neturi, zmogus nei pinigu, nei batu, tai ir tenka pirkt. blink.gif, basom gi neisi. smile.gif Buvo ir man toks momentas, tai uz 36 lt isigijau per kazkoki ispardavima, viena sezona normaliai islaike smile.gif daugiau gal nebereiks.
Atsakyti
deja moteriskutes si karta liko nuskriaustos,nes tik vienos rusies batukus parveziau laisvalaikiui,o vat vyrams,tai daugiau yra ,tik dukra neleidzia dirbti,varto visas dezes,jai smagu,o man tai nelabai smile.gif Bandysiu atidaryti legalia parduotuvele temoje Tevams,tik laukiu patvirtinimo smile.gif
O kelis modelius vaikisku batuku ikeliau i tema mergaitems 4u.gif
Gal kas zino kaip yra su turgais Latvijoje kur ir kada jie vyksta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte: 22 vasario 2010 - 19:44
Jo mano mintys irgi rezgasi bet vis trūksta drąsos tai apie naujus rūbus tai apie batus bet su tiekėjais tai labai sunku kur užsipirkt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gurmano @ 2010 02 22, 11:03)
Vau, kaip idomiai.. Atrodo, nerasciau nei vieno pliuso neodinei avalynei.

Man atrodo, kad yra tokiu modeliu, kuriu neimanoma pagaminti is odos- tarkim aptempti elastiniai batai gaminami is dirbtines odos (eko-odos) ir t.t.
Atsakyti
Rasyte, jei ne paslaptis, kaip apsipirkinejai Italijoje: turejai ten gyvenanciu pazistamu, kurie padejo surinkti asortimenta. Ar tiesiog ieskojai ispardavimu, kokiu firminiu parduotuveliu ir pan?
Ir dar - kaip atsivezei: automobiliu, lektuvu?

Atsakyti
Turbut visos labai dirba biggrin.gif Smagu
Atsakyti
QUOTE(rasyte @ 2010 02 23, 17:27)
Turbut visos labai dirba biggrin.gif Smagu

nedirba, bet mintys tik apie versliuką ir sukas, net negaliu darbe negaliu susikaupt. Šiandien pasakysiu, kad išeinu tik negaliu apsispręst nuo balandžio ar nuo gegužės mėnesio bigsmile.gif
Atsakyti
O,tai jus ir darba paliekat del gelyciu,tai jau tikrai visa galva nersit i prekyba thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte @ 2010 02 24, 13:43)
O,tai jus ir darba paliekat del gelyciu,tai jau tikrai visa galva nersit i prekyba thumbup.gif

Aha išeinu iš darbo dėl gėlių ir noriu turėt savo verslą. Nėra man tas dabartinis darbas mielas širdžiai ir atlyginimą labai smarkiai sumažino. Neuždirbsiu tiek iš gėlių kiek gaunu dabar algos, bet vistiek jausmas. kad dirbi sau, o ne svetimam labai geras.
Atsakyti
Tai jau tikrai pritariu,kad tas jausmas labai saldus rolleyes.gif
Atsakyti