Įkraunama...
Įkraunama...

Susikurkime darbą pačios ...

4u.gif

Beje, norejau paklausti, ar yra verslininkiu is Kauno arba Vilniaus? Jus pacios vedat apskaita?
Atsakyti

o tai tave deveti ar nauji rubai domina? ax.gif
[/quote]
Domina nauji g.gif
Atsakyti
Aš tvarkau įmonių apskaitą ir buhalteriją. Net vyro statybinės įmonės, tai praktikos ir patirties yra.
Greit išeisiu į dekretą, tai laivo laiko padaugės. O ir laisvi pinigėliai nepamaišis.
Šiaip ir pačiai kirba mintis kokį versliuką pradėti, bet dar nesuadau, ko noriu. Galvojau apie grožio saloną, nes turiu praktikos su nagučiais. Bet investicijos labai didelės sad.gif
Dar sukosi mintys apie privatų darželį, nes labai myliu vaikus. Bet irgi investicijų reikia. Net ir gaunant ES paramą sad.gif
Šiaip galvoju paauginsiu mažą leliuką, o tada gal ir apie namudinį daržiuką bus galima pagalvot smile.gif
Tai va, kokios mano mintys...
p.s. jei kam reikia, dėl apskaitos kreipkitės (esu Vilniuje)
Atsakyti
QUOTE(martinex @ 2009 10 18, 14:02)
padekite,gal kas patarimu turit kaip atidaryti kioska kaime,prekyba maisto prekem.nuo ko pradeti,dokumentu kokiu,i kieno duris pirmiausia belstis g.gif

Labas. Pamačiau apie verslą kaime. Tai galėtų sudominti ir ne tik kaime. Aš ir vyras bandome, ruošimosi stadijoje. Tik nereikia pulti pirkti siūlomų narvų, nes galima patiems pasigaminti (pigiau).
www.ekotriusis.lt
www.rabit.h1.ru (rusų k.)
www.fermer.ru (rusų k.)
O šiaip apie verslą siūlau pradėti su verslo liudijimu, o ne bendrove. Bet, kaip panorėsite...
Verslo planai -
www.pasidalinkt.lt
www.moku.lt
www.verslobanga.lt
Sėkmės
Atsakyti
sveikos mane ir sudomino tie papuosalai is norvegijos butu galima aiskiau tikrai pirkciau
Atsakyti
Sveikos ,verslininkes smile.gif Gryzau ia Italijos biggrin.gif Netusciom biggrin.gif Pavargau ziauriai,bet viskas pavyko 4u.gif
Atsakyti
Tai jau su batais? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte @ 2010 02 22, 00:07)
Sveikos ,verslininkes smile.gif Gryzau ia Italijos biggrin.gif Netusciom biggrin.gif Pavargau ziauriai,bet viskas pavyko 4u.gif

sveikute 4u.gif na ir kokiu grozybiu parsivezei? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte @ 2010 02 22, 00:07)

sveika zinok su batais seksis gerai as prekiauju batais tik gaila ne pati sau sad.gif
neodiniai iki 100 lt. ir perka zinokite gerai tik sausis vasaris ne kokie menesiai ir vasaros liepa rugpjutis nekokie o siaip gerai perka tik kol rasi klientu rata.
as ir noriu pati pradeti prekiati tik nezinau is kur tuos batus pirkti, algas mazina tai nieko nebegaunu as sad.gif
del apskaitos tai gali nebijoti dirbu as su kvitukais. tai per diena ju nelabai ka ir israsau.
Atsakyti
QUOTE(mazute.klp @ 2010 02 22, 10:09)
sveika zinok su batais seksis gerai as prekiauju batais tik gaila ne pati sau sad.gif
neodiniai iki 100 lt. ir perka zinokite gerai tik sausis vasaris ne kokie menesiai ir vasaros liepa rugpjutis nekokie o siaip gerai perka tik kol rasi klientu rata.
as ir noriu pati pradeti prekiati tik nezinau is kur tuos batus pirkti, algas mazina tai nieko nebegaunu as sad.gif
del apskaitos tai gali nebijoti  dirbu as su kvitukais. tai per diena ju nelabai ka ir israsau.

Siaip idomu, o kox kontingentas perka neodinius pigius batus?
Atrodo, siaip laikais jau dauguma ispruse.. bet ko nenori... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gurmano: 22 vasario 2010 - 10:00
QUOTE(Gurmano @ 2010 02 22, 10:51)
Siaip idomu, o kox kontingentas perak neodinius pigius batus?
Atrodo, siaip laikais jau dauguma ispruse.. bet ko nenori...  g.gif

na pirkejai pries 3 metus buvo tik paprasti zmones galima sakyti nepasiturintys, ir jaunos merginos, o dabar jau ir poniutes perkasi tuos neodinius batus, ir vyrai labai geri pirkejai.
Atsakyti
Parvaziavau su vaikiskais,moteriskais ir vyriskais batais,dzinsais 4u.gif
Atsakyti