Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas iš kūdikių namų

Andro wub.gif
Sėkmės biurokratijos labirintuose 4u.gif
Būkit graži didelė šeima ir tegul visi aplinkiniai jums pavydi biggrin.gif
Kuo daugiau apie tai bus rašoma, kalbama, kuo daugiau LAIMINGŲ įvaikinimo istorijų bus papasakota visuomenei, tuo greičiau žmonės "užsikrės" smile.gif
Ir kažin kodėl mūsuose į eterį išeina tik tai kas blogai baigiasi g.gif
Atsakyti
Na kažkaip mūsų skyrelis labai jau tylus pasidar - ar visos panirot į vaikučių priežiūrą, o gal tiesiog atsisakėt tokios minties - t,y, augint mažylį iš vaikų namų.
AKTYVUMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Na kažkaip mūsų skyrelis labai jau tylus pasidar - ar visos panirot į vaikučių priežiūrą, o gal tiesiog atsisakėt tokios minties - t,y, augint mažylį iš vaikų namų.
AKTYVUMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Naujam "Tavo vaiko" numeryje reportažas iš Vilniaus sutrikusio vystymosi kūdikių namų. Vaikučiai nufotografuoti, truputį apie juos aprašyta. Bet tie, kuriuos galima įvaikinti labai jau "pragerti" cry.gif O prie mielesnio iškarto prierašas, kad galima tik globoti, nes dar neatimtos tėvystės teisės sad.gif
Vienas labai mielas berniukas, Vladukas. Tikrai gražuoliukas storuliukas toks. Ir geras ir protingas, ir su "popieriais" viskas tvarkoj. Bet tai dar gal šešis brolius turi blink.gif Na kur gi juos visus dėt g.gif Net susimąsčiau dabar apie tuos brolių ir seserų įvaikinimus kartu. O jei vienas iš jų neįgalus g.gif Tai sveikasis kaip ir praranda šansą būti įvaikintas sad.gif O jei jie 4-5 blink.gif Tai tik šeimynai kurti tinka schmoll.gif Kažkoks liūdesys ir pesimizmas apėmė sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Motina: 06 gegužės 2005 - 12:35
QUOTE(Motina @ 2005 05 06, 12:34)
Naujam "Tavo vaiko" numeryje reportažas iš Vilniaus sutrikusio vystymosi kūdikių namų. Vaikučiai nufotografuoti, truputį apie juos aprašyta. Bet  tie, kuriuos galima įvaikinti labai jau "pragerti" cry.gif O prie mielesnio iškarto prierašas, kad galima tik globoti, nes dar neatimtos tėvystės teisės sad.gif
Vienas labai mielas berniukas, Vladukas. Tikrai gražuoliukas storuliukas toks. Ir geras ir protingas, ir su "popieriais" viskas tvarkoj. Bet tai dar gal šešis brolius  turi blink.gif Na kur gi juos visus dėt g.gif Net susimąsčiau dabar apie tuos brolių ir seserų įvaikinimus kartu. O jei vienas iš jų neįgalus g.gif Tai sveikasis kaip ir praranda šansą būti įvaikintas sad.gif O jei jie 4-5  blink.gif Tai tik šeimynai kurti tinka schmoll.gif Kažkoks liūdesys ir pesimizmas apėmė sad.gif

tikrai motina ir man tie dalykai nerima kelia, kaip reiks viska issprest kad visos trys puses butu laimingos g.gif . mes dar tik planuojam apie tai bet labai rimtai viska svarstom ir nusprendem kad imsim vaikeli tik is „saraso”, kad butu maziau nervu tampymo ir laiko gaisimo, bet is tavo patirties matau kad musu dvejones pasitvirtino ir kad tai kels ne ka maziau rupesciu, nei kad bandyt isivaikinti vaikeli su prierasu globai. sekmes ir rasyk kaip jums sekasi. 4u.gif
Atsakyti
Jei norimas įvaikinti vaikas neaugo kartu su savo broliais, tai įvaikinimo tarnyba dažniausiai duoda leidimą įvaikinti tą vieną vaikutį
Atsakyti
4u.gif Taigi šiandien jau klausiau paskaitų vaiko krizių centre,tai yra globėjų kursuose. Gegužės 13 teismas turėtų neribotai apriboti Eglės motinai gobą,tai motinėlė apsireiškė. Beveik metus nematė vaiko, mažojo iš vis nelankė o jam birželio 3 bus du. Eglė jau ryškiai sustiprėjusi, apsisprendusi pas mus gyventi, taip kad laikinąją globą jau turim,savaitgaliams ir vasarai tai viskas -ji mūsų. Varom toliau. Labai daug minčių turiu, bet esu pavargusi cry.gif ate. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes ,oii kaip seniai buvau as cia sad.gif mes ka tik is ligonines su mazaja parvykome sad.gif uiii kiek prisikankinom,bet dabar tikiuosi viskas gerai bus,o kaip jus visos cia laikotes???
Atsakyti
cry.gif Vikule, nekankint, pasakok kas mažiukei.
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2005 05 07, 17:19)
cry.gif Vikule, nekankint, pasakok kas mažiukei.

Mes buvom virusus pasigave,kosejo ir slogavo labai,gydemes,atrodo kaip jau ir nieko bet atkritom,kartojosi viskas is naujo sad.gif prirase stipresnius antibiotikus,gerem kelias dienas o paskui pradejo kilti temperatura cry.gif Tai pasirodo nuo antibiotiku uzpuole mus stomatitas,tai teko savaite praguleti ligoninej cry.gif cry.gif Dabar mergyte baime jaucia,nes vaistukus leido i uzpakaliuka,nes kateterio neivede nuo temperaturos sad.gif Taip mes ir krutam,tikiuosi bus viskas gerai.
O kaip jus visos laikotes??? labai jau tylu cia sad.gif
Atsakyti
Atleisk ,Vikule , už smalsumą, bet kaip jauteisi pati sumažąja?Jaučiu, kad tai didelis Jums išbandymas abiems, ir pasitikrinimas.Kaip sekasi si " atmetimo, palikimo , neprisirišimo" sindromais kovoti?Aš tai kursuose prisiklausiau, ir sutinku, kad tai vaikai tikrai išgyvena ir reikia begalinės meilės kad visi tie simtomai neturėtų poveikio, kad vaikas paaugęs išmoktų tai įveikti.Ar ji jau prisirišo prie kurio nors iš Jūsų labiau, nes taip tai vaikučiai draugiški su visais kas jiems draugiški, o poto pajaučia baimę prarasti tą vienintelį. Man tai irgi labai širdį kutena ir pamiršti per savaitę negaliu Dainiaus- Eglės, kurią gal būt globosim, broliuko. Jam 1metai 11 mėn, ir šiandien matėm jį 4-ą kartą, tai atpažinęs jau atbėgo į glėbį. Tik nuo mūsų dėmesio gana greitai pavargsta, ramiausiai žaidžia prie stalo su auklėtoja. Mažas dar, bet čia ir veikia tas neprisirišimo sindromas, jam tas pats ar pas mano vyrą ar pas mane ar pas Eglę eiti, net pavargsta nuo to kilnojimo. Džiugina, kad vaikas atrodo protiškai sveikas, tik turi bronchinę astmą, bet meilė daro stebuklus. Taip kad važiuojam toliau.Sėkmės.
Atsakyti
Andro, man atrodo kad ta bronchinė astma nėra taip baisu, o tuo labiau kad tokie mažyliai dažniausiai ją išauga. Mano berniukas taip pat serga šia liga. Jau kiek pastebėjau tai visi vaikučiai , kuriuos parsivežame namo iš tų vaikų namelių , keliauja į ligonines. Mes iškar ( vos ne tiesiai iš vaikų namų), Rio irgi buvo, dabar dar Vikule. Ir visi panašiai su tom pačiom bėdom. O tai reiškia, kad priežiūra jų nebuvo pati geriausia. Bet juk tam esam mes- Mamos (nepabijosiu taip pasakyt), kad jais pasirūpintume. Tiesa, jiems reikia didesnio dėmesio sveikatos atžvilgiu. Bet mane labiausiai gydymo įstaigose sutrikdo klausimai- ar artimieji sirgo tokiom ligom, ar jie buvo kam alergiški, kokio svorio gimė, kiek laiko maitinau pati ir t.t.
Atsakyti