Įkraunama...
Įkraunama...

Tulžies akmenligė

QUOTE(Lera @ 2009 01 02, 20:19)
taip taip neankščiau kaip po pusės metų , ale ko jis ten dulka vargšas pas tave dovanok man ji :bigsmile

Aha, tai liko dar du menesiukus pralaukt ir galesiu darbuotis. bigsmile.gif
Dulka del to, kad negaliu kol kas naudotis, tai vaikai kartas nuo karto pakvailioja, nors vyras vis aiskina, kad cia mano uzgaida buvo. ax.gif Gal dar nedovanosiu as tau jo. mirksiukas.gif
Atsakyti
tai ir maniškis man neperka sako dulkes po savaites hihihi.gif
Atsakyti
Matau kalbat apie treniruoklius. Turiu step'a. Tai po truputi paminu. Gal anksti man dar? Trys menesiai praejo. As ant jo ne kasdien lipu ir labai intensyviai neminu. Gal nieko blogo?
Atsakyti
manau jei gerai jautiesi tikrai nieko tokio smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

prisiduodu ir as kad sveika ir gyva smile.gif sventes praejo gan ramiai, nepaisant to, kad kaledu diena pabuvojau ligoninej... staiga is niekur nieko priepolis uzejo... doh.gif bet pati jauciausi kalta... nes ryte einan i baznycia nieko nepavalgiau... o kai grizom jau buvau peralkus ir matyt per greit uzvalgiau... tai vat ir pasikartojo, tas nemalonus jausmelis, bet dabar vel viskas gerai smile.gif tik siaip jau sunkeliau... pilvulis paauges nemenkai, vaikutis musu judrus, tai kartais tiesiog skausteli kepenis, bet sake turiu kentet ir tiek, bo vaikuciui juk nepaaisinsi, kad mamos desini sona reiketu kuo maziau krutinti lotuliukas.gif o jam kaip tycia desinysis labiau patinka nei kairysis lotuliukas.gif

zinokit laukiu jau pirmadienio... kada visi iseis i darbus ir baigsis visokie sveciu apsilankymai... bo vargina mane sitas maratonas... man jau matyt ramybes metas... noriu ramiai viska susiruosti musu neziniuko atejimui smile.gif penktadieni eisim i echoskopija, tikiuosi gal bent bent pabaigoj pamatysim ar pasitvirtina mano nuojauta ar ne... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JasVita @ 2009 01 04, 10:16)
Sveikutes  4u.gif

prisiduodu ir as kad sveika ir gyva  smile.gif  sventes praejo gan ramiai, nepaisant to, kad kaledu diena pabuvojau ligoninej... staiga is niekur nieko priepolis uzejo...  doh.gif  bet pati jauciausi kalta... nes ryte einan i baznycia nieko nepavalgiau... o kai grizom jau buvau peralkus ir matyt per greit uzvalgiau... tai vat ir pasikartojo, tas nemalonus jausmelis, bet dabar vel viskas gerai  smile.gif  tik siaip jau sunkeliau... pilvulis paauges nemenkai, vaikutis musu judrus, tai kartais tiesiog skausteli kepenis, bet sake turiu kentet ir tiek, bo vaikuciui juk nepaaisinsi, kad mamos desini sona reiketu kuo maziau krutinti  lotuliukas.gif o jam kaip tycia desinysis labiau patinka nei kairysis  lotuliukas.gif

zinokit laukiu jau pirmadienio... kada visi iseis i darbus ir baigsis visokie sveciu apsilankymai... bo vargina mane sitas maratonas... man jau matyt ramybes metas... noriu ramiai viska susiruosti musu neziniuko atejimui  smile.gif  penktadieni eisim i echoskopija, tikiuosi gal bent bent pabaigoj pamatysim ar pasitvirtina mano nuojauta ar ne...  mirksiukas.gif

Smagu kad neilgai ligoninej uzsibuvai, ir reik duot tau velniuku, kad nepavalgius nevaiksciotum daugiau ir labiau pasisaugotum ax.gif
Oi kaip smagu nezinoti kas ten pilvelyje gyvena wub.gif , as pirmus du nezinojau, tai man taip patiko paspelioti wub.gif

Vovere, galvoju kad del treniruoklio tikrai nieko tokio. Man daktariuks net i kalnus slidineti sake kad po menesio galim unsure.gif Nors taip greit pati bijociau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aiira @ 2009 01 04, 16:04)
Man daktariuks net i kalnus slidineti sake kad po menesio galim unsure.gif Nors taip greit pati bijociau ax.gif

Hmm. Man sakė, kad tik baseinan po mėnesio galima, bet ir tai lengvai plūduriuot, t.y. jokių rezultatų siekimo. mirksiukas.gif Ai, gal paskambinsiu ir pasiklausinėsiu kada ir ką galima. ax.gif
Atsakyti
Galiausiai vėl pradėjo veikti VGPUL linkas, kur padėtos Maitinimosi rekomendacijos sergantiems tulžies pūslės ir latakų ligomis.
Atsakyti
QUOTE(vi_ @ 2009 01 07, 22:59)
Galiausiai vėl pradėjo veikti VGPUL linkas, kur padėtos Maitinimosi rekomendacijos sergantiems tulžies pūslės ir latakų ligomis.

Valio clap.gif Aciu tau notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 01 08, 00:27)
Valio clap.gif  Aciu tau notworthy.gif

Net nežinau, kas čia suveikė - ar e-mailas į VGPUL su pretenzija, ar manojo gerojo daktariuko pakalbinimas (prieš kelias savaites jam paskambyjau ir paprašiau panaudoti savo didelę galią šiam mažam reikalui sutvarkyti). Anyway, tulžies linkas veikia, o kitų ligų ir toliau ne.

Kaip tavo sveikata, po to kai sužinojai, jog esi sveika? smile.gif

Atsakyti
aš toki ir turėjau sąrašiuką tik keletas nesutapimu yra pvz dėl česnakų ir svogūnu juo gi galima tik ne žalius o virtus pvz troškntus kaip ir laiškus ir pan smile.gif manau vistiek kiekvienam individualiai smile.gif

Vovere po diagnozes kad viskas tau gerai , kiba ir skausmai baigesi ir valgyt gali a? biggrin.gif žiūrėk juk parašyta krevėtes galima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vi_ @ 2009 01 07, 21:59)

Super. thumbup.gif Nes aš savo lapelio taip ir neradau darydama tvarką, o jau reikėjo vėl pažiūrinėti ką galiu dar sau leisti. ax.gif
Sakykim, vi_, kad čia tavo nuopelnas. mirksiukas.gif
Atsakyti