QUOTE(JasVita @ 2009 01 04, 10:16)
Sveikutes
prisiduodu ir as kad sveika ir gyva

sventes praejo gan ramiai, nepaisant to, kad kaledu diena pabuvojau ligoninej... staiga is niekur nieko priepolis uzejo...

bet pati jauciausi kalta... nes ryte einan i baznycia nieko nepavalgiau... o kai grizom jau buvau peralkus ir matyt per greit uzvalgiau... tai vat ir pasikartojo, tas nemalonus jausmelis, bet dabar vel viskas gerai

tik siaip jau sunkeliau... pilvulis paauges nemenkai, vaikutis musu judrus, tai kartais tiesiog skausteli kepenis, bet sake turiu kentet ir tiek, bo vaikuciui juk nepaaisinsi, kad mamos desini sona reiketu kuo maziau krutinti

o jam kaip tycia desinysis labiau patinka nei kairysis
zinokit laukiu jau pirmadienio... kada visi iseis i darbus ir baigsis visokie sveciu apsilankymai... bo vargina mane sitas maratonas... man jau matyt ramybes metas... noriu ramiai viska susiruosti musu neziniuko atejimui

penktadieni eisim i echoskopija, tikiuosi gal bent bent pabaigoj pamatysim ar pasitvirtina mano nuojauta ar ne...
Smagu kad neilgai ligoninej uzsibuvai, ir reik duot tau velniuku, kad nepavalgius nevaiksciotum daugiau ir labiau pasisaugotum
Oi kaip smagu nezinoti kas ten pilvelyje gyvena

, as pirmus du nezinojau, tai man taip patiko paspelioti
Vovere, galvoju kad del treniruoklio tikrai nieko tokio. Man daktariuks net i kalnus slidineti sake kad po menesio galim

Nors taip greit pati bijociau