Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto

pirkau is landybridal smile.gif
esu patenkinta, viskas gerai suknelei,vos per ilga, bet tai pataisoma, tvarkingai pasiuta ir issiuvineta, kainos ir kokybes santykis sakyciau puikus. pasiuvo greit.muito nereikejo moketi. thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos paneles. as pati jums siulau su tuo internetu buti atsargioms ir gudrioms. nes esu internetu pirkus apie 90 sukneliu. tiesiog turiu vestuviniu sukneliu versla Londone. tai va visiskai atsisakiau to metodo - pirkti internetu. nes pvz jeigu uzsisakai internetu is kinieciu tai daugiausia tos sukneles ant nuotrauku visiskai neatitinka tiktoves. pas mane iki siol guli apie 7 sukneles is kinijos tai as netgi ju nesiulau niekam pirkt nes tiesiog geda jas kam parodyt, jei perkat internetu is kinieciu tai butinai prasykit kad atsiustu tikras nuotraukas o ne is dizaineriu katalogu is kuriu jie daro kopijas. bet buna isimciu kai kinieciai siuna tiiikrai labai grazias ir laaaabai aukstos kokybes sukneles su labai geros kokybes kristaliukais karoliukais ir taip toliau. tiesiog daug zinomu dizaineriu turi savo siuvyklas kinijoje ir butent originalios dizaineriu sukneles siuvamos butent kinijoje , bet cia jau yra oficialus dizaineriu filialai. as pati dirbau su Maggie Sottero suknelem .. tai tikrai laaabai grazius , kokybiskos suknios ir dauguma modeliu siuvami kinijoj. asmeniskai as daug apsidegiau pirdama internetu todel dabar perku tiktai pamacius preke , ja palietus, pasimatavus... taip pat jeigu jau nusprendet visdelto pirktis internetu tai suzinokit daugiau atsilepimu, prasykit kad atsiustu detalias nuotraukas is ivairiu sukneles pusiu tai pat butinai suzinokit is kokios medziagos pagaminta suknia ir kokios medziagos pagaminti kristaliukai ( stilkas ar plastmase).. tai sekmes jums bet is tikruju internete galima susirasti ir dizaineriu ir naujas kokybiskas sukneles ir tikrai nebrangiai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivonna @ 2012 04 17, 14:55)
jeigu uzsisakai internetu is kinieciu tai daugiausia tos sukneles ant nuotrauku visiskai neatitinka tiktoves.

va to labiausiai ir bijociau, kad neatitiktu foto.. nors nusiziurejus esu graziu wub.gif bet vis tik nusprendziau siutis pas siuveja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deima_Di @ 2012 04 17, 15:09)
va to labiausiai ir bijociau, kad neatitiktu foto.. nors nusiziurejus esu graziu  wub.gif bet vis tik nusprendziau siutis pas siuveja  4u.gif

is tikruju tai tai yra didziausia rizika perkant is kinieciu. siap jeigu tai kokios nedideles detales tai jas galima po to jeigu ka pakeist. sudetingiau su medziaga. nes jie dazniausia siuva is negeros kokybes poliesterio tai labai sunku ji islyginti graziai.arba pvz talija bus ne ten kur reikia arba suknele visiskai nesimetriska...bet tikrai savo akimis maciau laaaabai graziu kinieciu sukneliu . cia matyt kaip lotereja. todel ir nuomones visu taip skyriasi , kaip kam pasiseka. asmeniskai pati as nebeuzsisakineju is kinieciu nes man tai yra mano verslas ir as negaliu rizikuoti tipo pasiseks si karta ar ne... per visa savo praktika buvau is kinieciu uzsisakius 4 sukneles. 2 buvo tiesiog super o 2 tai ....nekokios. viena iki siol kazkur voliojasi o kita per ebay pardaviau uz 26 svarus. tai vat ir tame baigesi mano draugyste su kiniecias.... gaila kad man niekaip nesiseka ikelti nuotrauku cia... g.gif buciau parodzius kokiu variantu pati turiu su kainom tiesiog nezinau kur cia nuotraukos isikelia blush2.gif as cia neseniai tai ir nezinau kaip ikelti nuotraukas 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes ir as dairausi po interneta sukneles, gal kas girdejot ka apie si puslapiuka? nes ten radau neblogu variantu smile.gif www.wholesale-dress.net
Atsakyti
QUOTE(rimocik @ 2012 04 17, 19:49)
Sveikutes ir as dairausi po interneta sukneles, gal kas girdejot ka apie si puslapiuka? nes ten radau neblogu variantu smile.gif www.wholesale-dress.net

neblogu variantu? lotuliukas.gif
prastesnio puslapio nebeimanoma rasti vestuvines sukneles pirkimui schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Ivonna @ 2012 04 17, 17:44)
is tikruju tai tai yra didziausia rizika perkant is kinieciu. siap jeigu tai kokios nedideles detales tai jas galima po to jeigu ka pakeist. sudetingiau su medziaga. nes jie dazniausia siuva is negeros kokybes poliesterio tai labai sunku ji islyginti graziai.arba pvz talija bus ne ten kur reikia arba suknele visiskai nesimetriska...bet tikrai savo akimis maciau laaaabai graziu kinieciu sukneliu . cia matyt kaip lotereja. todel ir nuomones visu taip skyriasi , kaip kam pasiseka. asmeniskai pati as nebeuzsisakineju is kinieciu nes man tai yra mano verslas ir as negaliu rizikuoti tipo pasiseks si karta ar ne... per visa savo praktika buvau is kinieciu uzsisakius 4 sukneles. 2 buvo tiesiog super o 2 tai ....nekokios. viena iki siol kazkur voliojasi o kita per ebay pardaviau uz 26 svarus. tai vat ir tame baigesi mano draugyste su kiniecias.... gaila kad man niekaip nesiseka ikelti nuotrauku cia... g.gif  buciau parodzius kokiu variantu pati turiu su kainom tiesiog nezinau kur cia nuotraukos isikelia blush2.gif  as cia neseniai tai ir nezinau kaip ikelti nuotraukas 4u.gif

ikelkite foto per part.lt ir imeskite cia nuorodas.
Atsakyti
Paneles as padariau savo puslapiuka facebooke ( kas nauduojat ) manau kad taip patogiau . ir ten idesiu nuotraukas , galesit komentuoti. bus su arrasymu ir su kainomis. nuotrauku butent sukneliu kurias turiu. pasistengsiu kuo greiciau ten ikelti visas nuotraukas . nors uzims laiko. puslapis vadinasi facebooke vadinasi Farfalla wedding dresses.... siap jau veb saitas beveik paruostas . po to atsiusiu ir saito adresa
Atsakyti
Gal kas zinot ka apie dressbraw.com?
Atsakyti
as pirkau is dhgate.com ir likau nerealiai patenkinta, net nepasakytum, kad kokie kinieciai siuvo, labai bijojau ar normalia pasius, bet tikrai be jokio minuso, o siuta pagal mano pageidavimus su ismierom thumbup.gif db ziurinejuosi krikstynom sakytis suknute, tai vel sakysiuosi is to pacio pardavejo, tikiuosi nepapuls koks brokas ax.gif
Atsakyti
Gal kam teko pirkti suknelę iš šios lietuviškos svetainės http://www.pija.lt ? Labai neblogų suknelių yra už gerą kainą smile.gif
Atsakyti
Sveikos. ieskau kas parduoda kuklia (geriausiai butu be visokiu bizguciu) graikisko stiliaus vestuvine suknele. kaina iki 300lt. ugis 174cm, dydis S. laukiu nuotrauku emeilu ingriiid@inbox.lt
Aciu
Atsakyti
Ieskojau visur sukneles, buvau jau issirinkusi ir nuomos salone, bet visgi su saviskiu pasitarem, kad uz ta pacia kaina geriau nusipirkti nei nuomotis, o paskui gal pavyks ir parduoti po vestuviu. Siutis grazia labai brangu, anot siuvejos, tad issirinkau sia internete: http://www.landybrid...e-h1py0185.html (pagal visas supermama forumu rekomendacijas isrinkau sita puslapi smile.gif ), broliukas sumokejo, ir dar gavo 50proc.nuolaida atsiuntimui siunciant i anglija,tad pigiau truputi isejo. Is viso gavosi 245,75 svaru. Idomu tik tai, kad tai amerikieciu puslapis kiek supratau, bet uzmokejus ismeta, jog gamina kinieciai (na taip man paaiskino). Lauksiu birzeli rezultato rolleyes.gif Jei viskas bus labai gerai, liksiu skoloje visoms forumietems didele padeka 4u.gif
Atsakyti