Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto

QUOTE(saunuolia @ 2012 05 29, 08:37)
  Jei viskas bus labai gerai, liksiu skoloje visoms forumietems didele padeka  4u.gif

Laikom kumscius, kad tik nenuviltu taves ir butum pati graziausia nuotaka!!!!
O suknele tikrai labai grazi!!! 4u.gif
Tik neissigask, kai pamatysi siuntinio dydi... as neissivaizduoju, kaip jie sugeba sugrusti i tokius mazus vokus g.gif as jau savo net padalku atgal nebuciau sugrudus biggrin.gif
Kuo didziausios sekmes ir rasyk, kaip sekesi.
Atsakyti
QUOTE(721laura127 @ 2012 05 29, 14:45)
Kuo didziausios sekmes ir rasyk, kaip sekesi.

Labai aciu smile.gif po kokio menesio pasidalinsiu ispudziais rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos visos beieskancios! pirkau suknele internetu is lightinthebox. Tiesa pasakius net likau patenkinta suknelei atkeliavus. Bet taip jau gavosi kad mano mama pasiuvo nuostabia suknele ir tekejau su ja. Taigi jei kas galvoja pirkti, gal norite paziureti ta ne karto nedeveta suknele? pamatytumete kaip atrodo gyvai atsisiusta internetu:). Jei patiktu, galetume susitarti.
Atsakyti
Nusiziurejau vestuvine suknele www.mysticbridal.pl puslapyje. Taip patiko,kad jau kitos savo vizijose nebemaciau. Tad surizikavau paskambinti ir uzsisakyti (bendrauti galima lenku ir anglu kalboms). Nuejusi pas siuveja gavau savo visus ismatavimus ir nusiunciau. Rezultatas jau pas mane namuose! Galiu drasiai pasidziaugti,kad gyvai suknele atrodo dar grazesne,nei nuotraukoje. Tad verta nepabijoti tu internetiniu pardaveju,tik-aisku savaime-geriau isitikinti,kad jie patys ir siuva savo gaminius.
Atsakyti
QUOTE(svilikas @ 2012 06 04, 00:03)
Sveikos visos beieskancios! pirkau suknele internetu is lightinthebox. Tiesa pasakius net likau patenkinta suknelei atkeliavus. Bet taip jau gavosi kad mano mama pasiuvo nuostabia suknele ir tekejau su ja. Taigi jei kas galvoja pirkti, gal norite paziureti ta ne karto nedeveta suknele? pamatytumete kaip atrodo gyvai atsisiusta internetu:). Jei patiktu, galetume susitarti.

ir as ten pirkau smile.gif Superine smile.gif Vilksiuos ja ta diena. O veliau jos keliai nezinomi ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos! Noriu papasakoti savo istoriją apie suknelės pirkimą internetu, gal kažkam pasirodys naudinga.
Buvau skaudžiai nuvilta tidebuy.com parduotuvės. Pirkau vestuvinę suknelę, kuri atrodė labai lengva, graži, elegantiška. Kadangi jie garantuoja grąžinimą ir nemokamą siuntimą, pagalvojau, kad nieko neprarasiu pabandydama. Taigi užsisakiau ir ėmiau laukti... Pagal terminus vėlavo, o paklausus atsakė, kad turi daug užsakymų, labai atsiprašo ir prašo palaukti. Kadangi laiko dar turėjau - ne bėda. Paskui prasidėjo smagumai su muitine, bet čia jau kita kalba... Už 600 lt suknelės išmuitinimą ir mokesčius turėjau pakloti 360 lt. Taigi bendra suknelės kaina gavosi beveik 1000 lt. blink.gif Kai pagaliau siuntinį pristatė, susiėmiau už galvos. Vietoj akmenukų, kuriais turėjo būti papuošta suknelė, buvo priklijuotos žaliais blizgučiais padabintos gėlytės, tokių baisių net Gariūnuose nerasčiau... Medžiaga baisiai sukirpta, korsetukas raukšlėjasi, o suknelės ilgio turbūt ir Saboniui užtektų. Be to, ji atrodė visai kitaip, nei nuotraukose, medžiaga prastos kokybės ir pučiasi, tad atrodo, kad nuotaka nėščia. Žodžiu, nieko nelaukusi parašiau tidebuy.com laišką, kad suknelė neatitinka jos aprašymo ir vaizdo ir, kad noriu grąžinti. Tuomet gavau laišką, kad suknelė atrodo puikiai ir man "labai gražiai tinka", tad nemato pagrindo jos grąžinimui! Štai jų atsakymas:

Dear xxx ,
Thanks for your concerning and fast response of your order.
We are so sorry for the inconvenience and we are trying our best to help you out.
I checked all the pictures you sent to us carefully,I am afraid it is hard to catch the problem here the dress is so beautiful and gorgeous and fits you well!
And we are just manufactures not reseller so that the little difference from the picture can be kindly understood.
Considering the inconvenience we caused to you we can give you $5 discount.
As a valued customer you are,later,we will give you more discount for the coming transaction,what's more,you will enter our VIP database and can enjoy more privileges on our site,like promotion activity participating,order prior dealing,and coupon releasing in special festival.
Since the dress is still gorgeous on you,we hope you can accept this condition.Do you prefer save it as the discount for your next order on our website or to your paypal account directly?
Looking forward to your kind understanding and reply.
Your understanding and cooperation will be appreciated.
Thanks and best regards
Shiny
Customer Service Department
Email:service@tidebuy.com
Website: http://www.tidebuy.com

Taigi jie nusiplovė sakydami, kad jie ne prie ko ir pasiūlė $5 nuolaidą kitam pirkimui! Kai parašiau, kad daugiau nieko pirkti iš jų nebenoriu ir prašau grąžinti visą sumą, jie tiesiog nutilo... Be to, bandant per jų puslapį online parašyti jiems laišką, puslapis kas maždaug 30 sekundžių persikrauna ir viskas išsitrina, taigi reikia iš kitur paste'inti visą laišką, kad iki jų prisikastum.

Tad, kai tidebuy.com pasipustė padus, bandėm pinigus susigrąžinti per paypal.com, bet jau buvo praėjęs terminas nuo pinigų sumokėjimo dienos ir jie niekuo nebegalėjo padėti. Štai kodėl tidebuy.com "netyčia" uždelsė siųsti suknelę - kad nebespėtum per paypal.com susigrąžinti sumokėtų pinigų...

Taip ir likau: sumokėjusi 1000 lt už baisią suknelę, kurios negalėjau nei dėvėti, nei grąžinti. Paskui, paieškojus užsienio tinklalapiuose, radau krūvas atsiliepimų, kad lygiai taip pat buvo apgauti kiti žmonės - nesutinka grąžinti ir pasiūlo pasityčiojimo vertą $5 nuolaidą kitam pirkiniui. O tidebuy.com tinklalapyje dar parašyta, kad “Your satisfaction is of utmost importance to us.” Taip, jų "satisfaction" jiems tikrai svarbiausia.

Nors mačiau, kad kai kurios lietuvės buvo patenkintos iš tidebuy.com pirktomis suknelėmis, bet remiantis savo ir daugelio kitų patirtimi, labai rekomenduoju nepirkti suknelių iš šio tinklalapio ir paieškoti patikimesnių parduotuvių. Aš irgi norėjau sutaupyti, bet gavosi tik nuostoliai, o savo vestuvių dieną vilkėjau nuostabiai gražią nuomotą suknelę už 400 lt iš vieno Vilniaus nuomos salonų. Kol neieškojau, net nemaniau, kad galima rasti taip pigiai ir tokių gražių suknelių. Taigi, rinkitės atsakingiau, nei pavyko man. wink.gif

Visiems planuojantiems savo vestuves - pačios gražiausios ir šviesiausios jūsų šventės! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Celestial @ 2012 08 11, 15:42)
Sveikos merginos! Noriu papasakoti savo istoriją apie suknelės pirkimą internetu, gal kažkam pasirodys naudinga.
Buvau skaudžiai nuvilta tidebuy.com parduotuvės.

kaip baisu!!! blink.gif kaip uzjauciu schmoll.gif

laikykis 4u.gif
Atsakyti
Labai gaila, kad merginos neskaito anksciau rasytu laisku apie kitu patirtis.
As esu rasiusi savo skaudzias istorijas, bedas del muitu, skambuciu is ju, ir kitus vargus su tidebuy.com
Juk tam mes cia ir esam, kad pasidalint blogom patirtim ir apsaugoti busimas pirkejas. Nepagailekit laiko ir paskaitykit pries uzsisakinedamos! [U][SIZE=7]
Atsakyti
Gal turite foto tos suknytės? unsure.gif

Baisu, kad taip Jūs apgavo.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Celestial @ 2012 08 11, 15:42)

Na va as ir tam paciam puslapi nusvilau,db laukiu ju"sprendimo"del pinigu grazinimo,tik kazkaip jauciu zinau koks bus ju atsakymas doh.gif
Atsakyti
klausykit, gal biski ne i tema bet vistiek... siandien apsivilkau suknele ir žiū, kad viskas man ten kiaurai sviečia blink.gif net kojos matos aiskiai doh.gif Turbut reiktu dar vieno pasijonio g.gif
Atsakyti
Mano draugė siuntėsi suknelę internetu, iš kiniečių. Susirado per ebay, bet po to susirašinėjop emailu. Visai neblogą suknelę atsiuntė jai, tik vietoj baltos, gavo ivory.. Bet gal pati ten susimaišė? Nors, kai jos ta suknelė buvo super paprasta, tokia laisva, tai nekaip jos pasiūt kiniečiai turbūt ir negalėjo biggrin.gif
Atsakyti