Sveiki,
Kadangi ir pati sėdėjau ne vieną savaitę skaitinėdama ir ieškodama visokeriopos informacijos besiruošiant savo vestuvėms, turiu "atiduoti duoklę" supermamos forumietėms, ir todėl noriu papasakoti savo suknelės istoriją.
Ieškodama informacijos apie sukneles, pamaniau surizikuoti ir nusipirkti ją internetu.
Pagal supermamoje rastus atsiliepimus, tikėjausi, kad vis gi mažiausią riziką galiu patirti su Landybridal, tad suradusi suknelę, kuri man labai labai patiko, užsisakiau ją tiesiai iš jų internetinio puslapio. Paklausiau, ar jie turi nuotraukų, kaip atrodo originali suknelė, jie atrašė, kad šitos, kurios noriu, nuotraukų neturi.
Dėl bendravimo priekaištų tikrai neturėjau -jie atsakinėjo operatyviai ir mandagiai. Suknelę užsisakiau balandžio 10 d. pasiuvo, kaip ir žadėjo, per ~40 dienų.
Paprašiau jų, kad atsiųstų man suknelės nuotrauką prieš ją išsiunčiant. BŪTINAI PRAŠYKITE, KAD JIE ATSIŲSTŲ JUMS JAU PASIŪTOS SUKNELĖS NUOTRAUKAS PRIEŠ JĄ IŠSIUNČIANT JUMS.
Kai pamačiau nuotraukas...negalėjau sulaikyti ašarų. Nes tai ko tikėjausi ir ką pamačiau, skyrėsi, kaip diena ir naktis.
Tada vyko ilgi susirašinėjimai, siunčiau jiems nuotraukas palyginimui, net buvau nusiuntusi jiems brėžinukus, kaip sukirpti medžiagą, kad suknelės apačia atrodytų taip, kaip paveikslėlyje, bet jie atrašė, kad taip pataisyti negali, ir, kad gali atsiųsti man papildomos medžiagos, kad pasitaisyčiau pati.
Tada, aišku, rašiau jiems, kad noriu atšaukti savo užsakymą ir t.t.., bet iš jų laiškų supratau, kad pinigų susigrąžinti neišeis. Žodžiu, viskas baigėsi tuo, kad jie pasiūlė man išsirinkti kitą suknelę iš jų parduotuvės.
Pamaniau, kad tai tikrai išeitis ir užsisakiau šitą (apačioje), kuri iš tiesų buvo pati gražiausia iš jų siūlomų suknelių.
Aišku, apsidžiaugiau ir jau nebuvo taip apmaudu, bet įvyko kitas dalykas, kadangi viskas labai užsitęsė dėl tų aiškinimusi, suknelė pas mane atkeliavo 2 dienas po mano vestuvių. Dėl kažkokių priežasčių vėlavo siuntinys, ir vėl rašiau jiems laiškus ir sakiau, kad jau nebespėsiu jos gauti laiku, tačiau tai nieko nepakeitė.
Jei kam įdomu šios istorijos pabaiga, viskas baigėsi tuo, kad nusipirkau kitą suknelę iš ebay (gyvenu UK). Ji buvo ne tokia, kokios norėjau, bet buvo geriau negu nieko. Užtat vestuvės Lietuvoje buvo tokios nuostabios, kad jau nebekreipiau dėmesio į tokias "smulkmenas", kaip nesėkmė su vestuvine suknele
Taip ir likau nesupratus, kodėl suknelės, kurios labai norėjau jie negalėjo pasiūti, jei iš gautos suknelės matau, kad siūti jie tikrai moka

ir tai daro tikrai kokybiškai (matysite iš nuotraukų).
Reziumuojant noriu pabrėžti kelis dalykus.
Jei jau rizikuojate ir užsisakote suknelę internetu:
1. Prašykite, kad atsiųstu originalias, jau pasiūtas suknelių nuotraukas.
2. Prieš siunčiant suknelę Jums, tegul atsiunčia jos nuotrauką.
3. Nerašykite jiems tikslios Jūsų vestuvių datos, geriau apsidrausti ir parašyti, kad ir mėnesiu anksčiau.
4. Nenusiminkite, jei kažkas ir nepasiseks, nes kai ateis vestuvių diena, ne suknelė bus svarbiausia
Gražių artėjančių vestuvių toms, kurių jos dar laukia
Pirkau suknelę iš čia:
http://www.landybrid...e...W0038&cat=4O čia jau gauta suknelė
Hosted on Fotki
Hosted on Fotki
Hosted on Fotki
Hosted on Fotki
Hosted on Fotki
Hosted on Fotki
Hosted on Fotki
Hosted on Fotki
Hosted on Fotki