Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto

QUOTE(Jovita.V. @ 2012 09 20, 11:58)

O is kur zzinai kad šitie yra patikimi?
Atsakyti
QUOTE(diamona @ 2012 09 20, 13:27)
O is kur zzinai kad šitie yra patikimi?

Ankstesniuose forumuose šios svėtainės paminėtos kaip patikimiausios smile.gif
Atsakyti
Sveikos, išsirinkau suknelę iš Landybridal. Tik delsiu užsisakyti... susirašinėju su personalu, labai dideles siuntimo kainas rašo apie 250lt, ar tai normalu? g.gif Jei kuri nors siuntėtės iš ten sukneles ar galit pasidalinti patirtimi ir gal turit ką patarti? smile.gif 4u.gif
išsirinkau šią suknelę:
http://www.landybrid...h7lbld1375.html

Atsakyti
QUOTE(Jovita.V. @ 2012 09 20, 13:58)
Sveikos, išsirinkau suknelę iš Landybridal. Tik delsiu užsisakyti... susirašinėju su personalu, labai dideles siuntimo kainas rašo apie 250lt, ar tai normalu? g.gif  Jei kuri nors siuntėtės iš ten sukneles ar galit pasidalinti patirtimi ir gal turit ką patarti?  smile.gif  4u.gif
išsirinkau šią suknelę:
http://www.landybrid...h7lbld1375.html

suknele grazi... bet is patirties sakau, kad su uodega labai nepatogu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2012 09 20, 14:12)
suknele grazi... bet is patirties sakau, kad su uodega labai nepatogu  blush2.gif

Šleifą prisegti juk galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2012 09 20, 13:12)
suknele grazi... bet is patirties sakau, kad su uodega labai nepatogu  blush2.gif

Mano suknele buvo su sleifu ir tikrai nejauciau jokio nepatogumo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katydid @ 2012 09 21, 20:55)
Mano suknele buvo su sleifu ir tikrai nejauciau jokio nepatogumo  mirksiukas.gif

na cia arba sleifas sleifui nelygus arba sugebjimas ji valdyt ax.gif smile.gif
Atsakyti
as rizikuosi is ebay uzsisakyti, jau tris nuotakas pazistu kurios uzsisake ir nenusivyle g.gif
Atsakyti
Mano suknele buvo is interneto, kazkada senai idejus buvau nuotrauka, kaip atrode ju puslapyj. Siaip is sukneles matau, kad jie siuva pagal nuotrauka, o ne fotkina savo pasiutas rolleyes.gif bet man visai patiko, visgi buvo pigiau nei perkant is parduotuves, o ir ji MANO, tai negailejau zeme tasyt biggrin.gif
pora nuotrauku
user posted image

user posted image
Atsakyti
Virsaus siuvinejimai ten nelabai matosi, va is arciau smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(-Astreja- @ 2012 10 19, 20:32)
Virsaus siuvinejimai ten nelabai matosi, va is arciau  smile.gif

wub.gif
Atsakyti
Astrėja, iš kokio puslapio siunteisi? aš šiandien jau užsakinėsiu iš Landybridal. Būtinai pasidalinsiu savo patirtimi, tikiuosi nenusivilsiu smile.gif
Atsakyti