Įkraunama...
Įkraunama...

Balta oda?

QUOTE(^^liutuke @ 2007 01 10, 12:50)
nu pirma karta uztepus bus tik vos vos rudumas, bet maudydamasi kas kart vis tepsi kuna ir rudumas ryskes ir bus tolygus, man tokiu kremu pranasumas yra tas, kas nelieku kaip zebras ir jei koks nelygumas labai lengva su scrubu nuplaut bigsmile.gif

pritariu thumbup.gif ta losijona reikia kiekviena diena naudoti tada tik ryskumas pasimatys... ir istikruju nesi balta jeigu taves tas body summer neveikia, as lankausi soliariume, visi pazystami sako, kad as labai ruda, o jeigu dar ta body summer pasitepu tai dar labiau parudeju... neisivaizduoju kaip jis ten taves neveikia, po 2 naudojimo kartu rezultatas tikrai matosi... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2007 01 10, 13:41)
Body summer nesimato?  g.gif Tai tada ne baltaodė esi  irnesakyk.gif

QUOTE(^^liutuke @ 2007 01 10, 13:50)
nu pirma karta uztepus bus tik vos vos rudumas, bet maudydamasi kas kart vis tepsi kuna ir rudumas ryskes ir bus tolygus, man tokiu kremu pranasumas yra tas, kas nelieku kaip zebras ir jei koks nelygumas labai lengva su scrubu nuplaut bigsmile.gif

QUOTE(Povila$ @ 2007 01 10, 22:30)
pritariu  thumbup.gif  ta losijona reikia kiekviena diena naudoti tada tik ryskumas pasimatys... ir istikruju nesi balta jeigu taves tas body summer neveikia, as lankausi soliariume, visi pazystami sako, kad as labai ruda, o jeigu dar ta body summer pasitepu tai dar labiau parudeju... neisivaizduoju kaip jis ten taves neveikia, po 2 naudojimo kartu rezultatas tikrai matosi...  thumbup.gif

ka as zinau miergos, as viena karta pasitepiau ta garnier ir nesimate tai atidaviau draugei, o jin pasitepe tai negre, nes i soliariumus vaiksto tai galvojau matos jai. o dabar irgi kazkoki toki turiu, bet irgi viena kart pasitepiau, nesimate. mislijau mest lauk. nes as galvoaju tai koks tikslas, pasitepi- nera, issimaudai-isvis nieko nebera, vel tepi. nu pasaka be galo. o tai kaip ten yra?
Atsakyti
oi man tai negrazu balta oda blush2.gif taip kompleksuoju kai nuo soliariumo darau pertraukele ir nenueinu blush2.gif tai stengiuosi reguliariai vis apsilankyt ir nepabaltuot biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 01 13, 00:38-->
QUOTE(gabriela smile.gif @ 2007 01 13, 00:38)
ka as zinau miergos, as viena karta pasitepiau ta garnier ir nesimate tai atidaviau draugei, o jin pasitepe tai negre, nes i soliariumus vaiksto tai galvojau matos jai. o dabar irgi kazkoki toki turiu, bet irgi viena kart pasitepiau, nesimate. mislijau mest lauk. nes as galvoaju tai koks tikslas, pasitepi- nera, issimaudai-isvis nieko nebera, vel tepi. nu pasaka be galo. o tai kaip ten yra?

nu jeigu ne kiekviena karta naudosi sveitikli tai rudumas tepant krema tik intensyves, as mazdaug viena karta maudydamasi pasidarau gera pilinga, tada kokius pora kartu issimaudau paprastai ir tepuosi tuo kremu, paskui vel nusisveiciu, nesu negre, bet tikrai ruda mirksiukas.gif
Atsakyti
O man nėra nieko gražiau už šviesią odą, tamsius plaukus ir raudonas lūpas. wub.gif Labai patinka... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šatrija @ 2007 01 13, 14:06)
O man nėra nieko gražiau už šviesią odą, tamsius plaukus ir raudonas lūpas.  wub.gif Labai patinka...  bigsmile.gif

taip sutinku, labai grazu, bet sviesi oda turi buti ypac ispuoseleta, tada bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bacardi @ 2007 01 13, 03:21)
oi man tai negrazu balta oda  blush2.gif taip kompleksuoju kai nuo soliariumo darau pertraukele ir nenueinu  blush2.gif tai stengiuosi reguliariai vis apsilankyt ir nepabaltuot  biggrin.gif  cool.gif

biski ne i tema, bet koks grazus tavo avataras, dievinu dobermanus wub.gif

QUOTE(^^liutuke @ 2007 01 13, 13:11)
nu jeigu ne kiekviena karta naudosi sveitikli tai rudumas tepant krema tik intensyves, as mazdaug viena karta maudydamasi pasidarau gera pilinga, tada kokius pora kartu issimaudau paprastai ir tepuosi tuo kremu, paskui vel nusisveiciu, nesu negre, bet tikrai ruda mirksiukas.gif

tai reiskias, jis toks kaip tepi, maudais, tepi maudais, bet vistiek lieka g.gif

QUOTE(Šatrija @ 2007 01 13, 16:06)
O man nėra nieko gražiau už šviesią odą, tamsius plaukus ir raudonas lūpas.  wub.gif Labai patinka...  bigsmile.gif

jo kartais buna graziu baltu odu, viena aktore is CSI majami, nu albinose tokia, bet man be galo grazi.
Atsakyti
o as esu visika tingine tepliotis visokiais kremais doh.gif manau kad vienas ir geriausiu sprendimu baltaodems yra egipto zeme, pasipudrinai ir keliauk.
na o jeigu norisi ir ranku, koju rudu, tai nieko ir nelieka kaip tik mozotis idegio kremais arba soliariumintis
Atsakyti
et as irgi tyngiu labai, blogiausiai tai man tas kvapas. o egipto zeme tai geras dalykiukas tikrai. nu ka eisiu nusitepliot. reikes nepatinget. biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 01 13, 01:38-->
QUOTE(gabriela smile.gif @ 2007 01 13, 01:38)

as pavyzdziui tepuosi tuo garnier summer body losijonu kasdien, ir spalva tikrai matosi, nezinau kaip tau ten nesimato... g.gif dabar net jau pradejau reciau teptis nes jau ziuriu kad savo rudumu "pernesu" ir drauges kurios lankosi soliariume... o svarbiausiai tai kad visiskai nelieku demeta nu sio losijono, jis man tikrai labai geras... thumbup.gif
Atsakyti
nu velnias issitepiau siandien blauzdas, tingejau teptis visa, ai nieko neparudavo, ryt tepsiuos vel, bet tas mano kremas tai smirdalas kazkoks, bet turi pliusa kad l. greit isigeria, nes as nepernesu riebios odos jausmo. o tai man dabar kazdien tepliotis su tuo kremu?
Atsakyti
smile.gif+2007 01 14, 02:57-->
QUOTE(gabriela smile.gif @ 2007 01 14, 02:57)
nu velnias issitepiau siandien blauzdas, tingejau teptis visa, ai nieko neparudavo, ryt tepsiuos vel, bet tas mano kremas tai smirdalas kazkoks, bet turi pliusa kad l. greit isigeria, nes as nepernesu riebios odos jausmo. o tai man dabar kazdien tepliotis su tuo kremu?

taip, kasdien. naudok ji ne kaip saviminio idegio krema, o tiesiog kaip losijona ir po kokios savaites busi tikrai rudute drinks_cheers.gif
Atsakyti