QUOTE(agnytia_number1 @ 2007 01 05, 13:13)
Bet tos, kurios lankosi soliariume, praranda nuovoka, ir nerturi saiko..Joms atrodo vis maza ir maza, sau atrodo dar baltos, nors jau uz puses kilometro sviecia tamsi oda
zinau, nes nebepastebi kad per daug nusirudino

mano geriausia padruske ruda kaip sokoladas, bet ji ir saulej iki negriskumo dega, tai kai pamate savo nuotraukas viena karta, sako o dieve, kodel man nesakei kad as tokia sudegus (jai paciai jau buvo nebegrazu)

ot juokemes.
QUOTE(axara @ 2007 01 05, 15:06)
man tai balta oda - slykstu! tikrai asocijuojasi su nesveikata

man asmeniskai tikrai labai negrazu,manau, jog ziena tikrai reiketu pagyvinti oda, nes kai kuriu, kurie apsigime baltaodziai oda primena lavona!
cia gal labai riebiai pasakei, esu baltaode, bet tikrai gyvenime nesu isgirdus kad mano oda slyksti.arba kad atrodau kaip ligonis
QUOTE(Povila$ @ 2007 01 05, 23:35)
man labai grazu ruda oda, tik aisku saikingai, o perbalusios merginos man niekada nepatiko, atrodo kaip nesveikos...

bet juk visokiu zmoniu pasaulyje yra, ir visokiu reikia...
man irgi grazu, ir jei netureciau milijono apgamu mielai nueiciau i soliariuma kelis kart per menesi, o vasara daugiau guleciau papludymyje. bet... o perbalusia oda manau maisai su zmonem albinosais, jie atrodo per daug isblyske, bet normali sviesi zmogaus oda, tikrai neatrodo kaip nesveika