Įkraunama...
Įkraunama...

Balta oda?

o man grazu! pati turiu balta oda, kai buvau jaunesne ji tokia aksomine buvo, tikrai grazu, ir visiskai nekvepia nesveikata! paakiai juk ne juodi blink.gif nezinau, as pati sau buvau grazi.. tik vat laikui begant tas aksomiskumas dingt pradejo, o ir pati oda kazkokia patamsejus, papilkejus pasidare unsure.gif tai ir nebebunu baltaode, pasitamsinu truputi ax.gif
Atsakyti
Na nezinau man asmeniskai ruda oda yra laaabai grazu....aisku tie soliariumai nesveika , bet kitaip negaliu nes is prigimties esu kaip suris blush2.gif bet su idegio kremais patyngiu zaist...tai belieka tik soliariumas ir sokoladine oda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2007 01 05, 14:06)
man tai balta oda - slykstu! tikrai asocijuojasi su nesveikata smile.gif man asmeniskai tikrai labai negrazu,manau, jog ziena tikrai reiketu pagyvinti oda, nes kai kuriu, kurie apsigime baltaodziai oda primena lavona!  verysad.gif

o man asmeniskai ruda oda atrodo slyksti, kaip sudas mirksiukas.gif Beto, man grazu tai, kas savita, o sviesiu zmoniu nera daug ir jie pirmiausia atkreipia demesi i save.Ir dar manau, grazus zmones tokie, kokius sutvere Dievas, visi kiti pribumbasai tik savo kompleksu slepimas, neva jus tokie negrazus, o as grazi, man nereikia svilinti odos kad buciau grazi, as ir taip tokia mirksiukas.gif
Atsakyti
Balta oda - aristokratiška biggrin.gif Buvo laikas, kai į soliarumus nulekdavau, bet jau metai pertrauka ir neinu. Taciau turiu tam tikru problemu su oda, tad vel teks saikingai ten nors trumpa laika pasilankyti smile.gif
Atsakyti
man labai grazu ruda oda, tik aisku saikingai, o perbalusios merginos man niekada nepatiko, atrodo kaip nesveikos... lotuliukas.gif bet juk visokiu zmoniu pasaulyje yra, ir visokiu reikia... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Povila$: 05 sausio 2007 - 21:36
QUOTE(agnytia_number1 @ 2007 01 05, 13:13)
Bet tos, kurios lankosi soliariume, praranda nuovoka, ir nerturi saiko..Joms atrodo vis maza ir maza, sau atrodo dar baltos, nors jau uz puses kilometro sviecia tamsi oda  lotuliukas.gif

zinau, nes nebepastebi kad per daug nusirudino smile.gif mano geriausia padruske ruda kaip sokoladas, bet ji ir saulej iki negriskumo dega, tai kai pamate savo nuotraukas viena karta, sako o dieve, kodel man nesakei kad as tokia sudegus (jai paciai jau buvo nebegrazu) biggrin.gif ot juokemes.

QUOTE(axara @ 2007 01 05, 15:06)
man tai balta oda - slykstu! tikrai asocijuojasi su nesveikata smile.gif man asmeniskai tikrai labai negrazu,manau, jog ziena tikrai reiketu pagyvinti oda, nes kai kuriu, kurie apsigime baltaodziai oda primena lavona!  verysad.gif

cia gal labai riebiai pasakei, esu baltaode, bet tikrai gyvenime nesu isgirdus kad mano oda slyksti.arba kad atrodau kaip ligonis schmoll.gif

QUOTE(Povila$ @ 2007 01 05, 23:35)
man labai grazu ruda oda, tik aisku saikingai, o perbalusios merginos man niekada nepatiko, atrodo kaip nesveikos...  lotuliukas.gif  bet juk visokiu zmoniu pasaulyje yra, ir visokiu reikia...  tongue.gif

man irgi grazu, ir jei netureciau milijono apgamu mielai nueiciau i soliariuma kelis kart per menesi, o vasara daugiau guleciau papludymyje. bet... o perbalusia oda manau maisai su zmonem albinosais, jie atrodo per daug isblyske, bet normali sviesi zmogaus oda, tikrai neatrodo kaip nesveika smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 01 06, 15:28-->
QUOTE(gabriela smile.gif @ 2007 01 06, 15:28)
zinau, nes nebepastebi kad per daug nusirudino  smile.gif mano geriausia padruske ruda kaip sokoladas, bet ji ir saulej iki negriskumo dega, tai kai pamate savo nuotraukas viena karta, sako o dieve, kodel man nesakei kad as tokia sudegus (jai paciai jau buvo nebegrazu) biggrin.gif ot juokemes.
cia gal labai riebiai pasakei, esu baltaode, bet tikrai gyvenime nesu isgirdus kad mano oda slyksti.arba kad atrodau kaip ligonis  schmoll.gif
man irgi grazu, ir jei netureciau milijono apgamu mielai nueiciau i soliariuma kelis kart per menesi, o vasara daugiau guleciau papludymyje. bet... o perbalusia oda manau maisai su zmonem albinosais, jie atrodo per daug isblyske, bet normali sviesi zmogaus oda, tikrai neatrodo kaip nesveika  smile.gif

tai jeigu nera galimybiu eiti is soliariuma, tai galima naudoti savaiminio idegio krema, mirksiukas.gif bet vistiek man balti zmones labai nepatinka... atsiprasau jeigu ka uzgavau... unsure.gif
Atsakyti
galima,bet jis baisiai dvokia ir labai nepatogu ji naudot. bet kaip sakant ko del grozio nepadarysi, as vis tikiuos kad isras tokia piliule kur isgesi ir tapsi tamsesnis lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 01 06, 19:42-->
QUOTE(gabriela smile.gif @ 2007 01 06, 19:42)
galima,bet jis baisiai dvokia ir labai nepatogu ji naudot. bet kaip sakant ko del grozio nepadarysi, as vis tikiuos kad isras tokia piliule kur isgesi ir tapsi tamsesnis  lotuliukas.gif

tai pabandyk pvz.: garnier savaiminio idegio krema, jis tikrai taip nedvokia kaip kiti kremai ir jokiu demiu nebuna... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2007 01 06, 23:32)
tai pabandyk pvz.: garnier savaiminio idegio krema, jis tikrai taip nedvokia kaip kiti kremai ir jokiu demiu nebuna... mirksiukas.gif

patikek manim, as jau nuo 16 metu visokiais kremukais tepliojuos. jie visi turi specifini kvapa, o mano MB tai isvis pyksta, sako ir vel nesamoniu prisitepei, nepatinka jam. esu nuaudojus milijona rusiu ir konsistensiju, nebus vistiek taip kaip naturaliai svelniai irudusi oda verysad.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 01 06, 23:35-->
QUOTE(gabriela smile.gif @ 2007 01 06, 23:35)
patikek manim, as jau nuo 16 metu visokiais kremukais tepliojuos. jie visi turi specifini kvapa, o mano MB tai isvis pyksta, sako ir vel nesamoniu prisitepei, nepatinka jam. esu nuaudojus milijona rusiu ir konsistensiju, nebus vistiek taip kaip naturaliai svelniai irudusi oda  verysad.gif

na tai tada pabandyk tos pacios firmos garnier pieneli su idegio efektu summer body - sis tikrai labai geras... thumbup.gif
Atsakyti

Man tai juokinga ish vis kai vyras [?] sprendziant ish niko, aishkina moteriai apie savaiminio idegio kremus lotuliukas.gif juk sako, kad ishbande daug pieneliu ir pabn. ir kad niekas nepatinka/netinka tai kam primygtinai siulyt? lotuliukas.gif atrodo, kad tavo zmona butu ir butinai nori ja ruda matyt lotuliukas.gif
Atsakyti