Įkraunama...
Įkraunama...

Balta oda?

Sveikos,
Na ką, visą gyvenimą esu baltutė ir ką? smile.gif
Anksčiau tikrai kompleksavau, nes norėjau būti "kaip visos", o dabar tik ir džiaugiuosi, kad turiu kažkokį išskirtinį bruožą ax.gif smile.gif Juk visos kuo puikiausiai žinot, kad visada atsiras tokių, kuriems nepatiksi, tad eiti, gadinti odą ir stengtis pritapti prie kitų, mano nuomone, yra visiška nesąmonė.

Savo odą labai saugau, vasarą tepu stipriais apsauginiais kremais.
Vienintelis minusas tokią odytę turinčioms mergytėms, manau, yra tas, jog neturint apsaugos priemonių, galima laaabai greitai nudegti smile.gif Manau suprantat, apie ką aš 4u.gif smile.gif

Tad tikrai, džiaukitės tuo, ką turit smile.gif
Atsakyti
As nezianu kodel taip yra bet kol gyvenau lietuvoj kazkoki kompleksa buvau isivarius kad balta-negrazu smile.gif gyvenu daba uk,gal cia zmones labiau atsipalaidave jiems visai dzin ar jie rudi ar balti,zinot ir man dzin koks esi toks ir vistiek kazkas tave myles smile.gif o be to soliariumas ir saule sendina oda!
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2008 06 26, 11:31)
man gražu  tik  prižiūrėta balta oda,  o ne pamėlynavusi, spuogai ant baltos odos atrodo  tragiškai ir t.t. smile.gif

Na, taip tikra tragedija lotuliukas.gif
Atsakyti
bet turbut jau geriau pamelusi spoguota oda negu nudazyta savaiminio idegio kremu ir spuoguota plius plemuota nes nelygiai istepta biggrin.gif
Papildyta:
Deimante, saikinigai degintantis atrodysi gerai wink.gif nors as paskaiciau birzelio menesio Cosmo apie soliariumus ir melanomas, tai persimeciau ant savaiminio idegio kremu...nors baltas veidukas patinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 06 21, 12:47)
labiausiai nervina kitų kabinėjimaisi ko tokia blyški doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na, jau ko ko, tai jau rudintis, ypač toms su balta odele iš viso šiukštu negalima... Be to, dar tie savaiminio įdegio kremai iš viso baisu... pažiūrėkit į Lindsay Lohan, kaip ji atrodydavo. Nusipurkšdavo ir būdavo ne ruda, o oranžinė... Fui, kažkokie chemikalai... schmoll.gif blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Vat butent - jeigu oda balta "kad net perbalus", kaip cia vadinama, tai faktas kad degintis negalima.
o jeigu oda grazi balta - tai isvis kam degintis? Grynai vardan vezio ir rauksliu jau tada g.gif
Atsakyti
QUOTE(moodring @ 2008 07 02, 11:17)
Vat butent - jeigu oda balta "kad net perbalus", kaip cia vadinama, tai faktas kad degintis negalima.
o jeigu oda grazi balta - tai isvis kam degintis? Grynai vardan vezio ir rauksliu  jau tada  g.gif

Visiškai sutinku! Nesikankinkite dėl nežinia ko smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2008 06 28, 16:30)
Taip, pamasčiau ir parašiau ką galvoju ir kaip man atrodo  doh.gif  Jei esi ruda kaip ... , tai ir įsižeidei. Man metų net visi 20. Pakankamai, kad galėčiau kalbėti ir reikšti savo nuomonę taip kaip noriu.  Rudos mergos man atrodo kaip pigios kekšės. Kalbu apie tas, kur miega soliariumuose. Čia mano nuomonė ir ji nesikeis.

na taip, as ruda ir ka tongue.gif ... man grazu. o kam grazu balta oda tai ir gerai, niekada tokio zmogaus nepavadinciau taip nesamoningai... doh.gif tai jei rudos mergos - atrodo kaip pigios kekses pagal tave nu tai kazin kaip atrodytu jei baltos baltos odos mergaites pavadintu tarkim...narkomanem. kaip tau cia normaliai skamba, turbut NE. Taip, kad nuomones reiskimas ir nusisnekejimas yra du skirtingi dalykai. jei jau tau 20 metuku tai turetum skirt tokius dalykus
Atsakyti
Man balta oda atrodo labai aristokratiskai wub.gif Bet ir ideges kunas grazu( kalbu apie lygu prie juros gauta idegi, kurio niekada negausi soliariume)
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2008 07 02, 15:58)
na taip, as ruda ir ka tongue.gif ... man grazu. o kam grazu balta oda tai ir gerai, niekada tokio zmogaus nepavadinciau taip nesamoningai... doh.gif  tai jei rudos mergos - atrodo kaip pigios kekses pagal tave nu tai kazin kaip atrodytu jei baltos baltos odos mergaites pavadintu tarkim...narkomanem. kaip tau cia normaliai skamba, turbut NE. Taip, kad nuomones reiskimas ir nusisnekejimas yra du skirtingi dalykai. jei jau tau 20 metuku tai turetum skirt tokius dalykus

Sutinku... Tikrai nemanau, kad jei tas įdėgis natūralus ir gražus reikėtų naudoti žodį K****... blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif Man tai negražu, kai einama prieš natūralumą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2008 07 02, 14:58)
na taip, as ruda ir ka tongue.gif ... man grazu. o kam grazu balta oda tai ir gerai, niekada tokio zmogaus nepavadinciau taip nesamoningai... doh.gif  tai jei rudos mergos - atrodo kaip pigios kekses pagal tave nu tai kazin kaip atrodytu jei baltos baltos odos mergaites pavadintu tarkim...narkomanem. kaip tau cia normaliai skamba, turbut NE. Taip, kad nuomones reiskimas ir nusisnekejimas yra du skirtingi dalykai. jei jau tau 20 metuku tai turetum skirt tokius dalykus

Klausyk, bobyte, jei trau gražu, tai tu ir vaikščiok ruda, na, kad ir juoda dėl manęs. Man nerūpi kaip tu atrodai. Pasakiau, kad man rudos, stipriai rudos merginos atrodo kaip nepadorios, o t.y. kekšiškai. Taigi, jei kažkas gali sakyti, kad baltos yra kaip sūris, tai aš, turėdama teisę reikšti savo nuomonę ir išsakyti man kilusias asociacijas, parašau dar kartą ir nuomonės nekeičiu, kad per daug rudos merginos man tikrai atrodo kaip pigios k.
Ir dar, jei neturi ką veikti ir nori ginčytis, tai eik į kokią temą apie soliariumus ir ginčykis, kuris - stovimas ar gulimas- geriau.
Atsakyti