as esu nepastovi, pries kokius 7 metus buvau pries soliariumus ir idegusia oda, bet pastebejau kad makiaza sunkoka pritaikyt(pvz oranziniai seseliai tragiskai atrode) o po kazkaip persimeciau prie soliariumu ir tapau tikrai tamsi, o dabar vel pries kelis menesius nusprendziau visus soliariumus pamirst ir vel tapt balta

aš ir iš baltaodžių
, bet į soliariumus neinu, man gražu taip kaip yra, vasara aišku truputį paruduoju
bet tik trumpam laikui, greitai rudumas praeina

man gražu tik prižiūrėta balta oda, o ne pamėlynavusi, spuogai ant baltos odos atrodo tragiškai ir t.t. 
Rudos sp. kūna lengviau prižiūrėti
ir jis yra mano akimis, daug patrauklesnis nei baltas kaip sūris

Rudos sp. kūna lengviau prižiūrėti

O aš džiaugiuosi savo baltumu. Net draugai sako, kad neįsivaizduoja manęs rudos
. Vasarą vos vos įdegu
.

Man taip pat gražu balta oda.
Net vasarą stengiuosi savo veidelio per daug saulei neatkišti

QUOTE(ingakalnis @ 2008 06 26, 10:31)
1.man gražu tik prižiūrėta balta oda, o ne pamėlynavusi, spuogai ant baltos odos atrodo tragiškai ir t.t. 
2.Rudos sp. kūna lengviau prižiūrėti
ir jis yra mano akimis, daug patrauklesnis nei baltas kaip sūris 

2.Rudos sp. kūna lengviau prižiūrėti

1. o tai rudas plemuotas, spuoguotas apsilupinejes atatinkamai tragiskai neatrodo?
2. svaisciojantis analogiskais palygimais, savo nuomone jog man grazu sviesi oda, tureciau isreiksti zodziais "man baltas geriau nei rudas kaip sudas", ane?
Krc, nejuokinkit sitais palyginimais nes norint isreiksti antipatija ju visada galima surasti, bet tai nera kazkokia konstanta.
Antra, faktas kad nesveika spuoguota oda niekam nera grazu, tik kazkodel cia pasiskaicius susidaro ispudis jog spuogai tik baltos odos problema

QUOTE(ingakalnis @ 2008 06 26, 11:31)
man gražu tik prižiūrėta balta oda, o ne pamėlynavusi, spuogai ant baltos odos atrodo tragiškai ir t.t. 
Rudos sp. kūna lengviau prižiūrėti :) ir jis yra mano akimis, daug patrauklesnis nei baltas kaip sūris

Rudos sp. kūna lengviau prižiūrėti :) ir jis yra mano akimis, daug patrauklesnis nei baltas kaip sūris

Spuogai ant bet kokios odos atrodo neestetiškai. O rudą kūną nėra lengviau prižiūrėti, tiesiog ant jo mažiau viskas matosi, o tai visai nėra gerai, nes tiek spuogus , tiek kt. odos problemos neišsprendžiamos rudumu, o tik paslepiamos.
Man nieko nėra šlykščiau už persirudinusius žmones. Atrodo net kekšiškai

QUOTE(laisla @ 2008 06 26, 23:34)
Spuogai ant bet kokios odos atrodo neestetiškai. O rudą kūną nėra lengviau prižiūrėti, tiesiog ant jo mažiau viskas matosi, o tai visai nėra gerai, nes tiek spuogus , tiek kt. odos problemos neišsprendžiamos rudumu, o tik paslepiamos.

o tu pamastei, ka dabar pasakei

Kiekvienam savos asociacijos, nieko čia tokio. 
Man pvz irgi "šokoladinės" kažkaip weird atrodo....

Man pvz irgi "šokoladinės" kažkaip weird atrodo....
QUOTE(gintaryte1 @ 2008 06 28, 12:02)
o tu pamastei, ka dabar pasakei
gal reikia skirti idegusi,ruda kuna nuo keksiskumo
juk tai du labai ir net labai skirtingi dalykai. viens su kitu niekaip nesusije
idomiai pasisakei.... kiek tau metu? gal jau uzaugt laikas

Taip, pamasčiau ir parašiau ką galvoju ir kaip man atrodo

Na mano oda grynai balta, kjp popieriaus lapas atrodau, o dar kj mano plaukai rudi. Žiauru. O dar tie nuolatiniai įžeidžiantys komentarai (ypač vasarą). Ir man pačiai visiskai nepatinka mano oda. Tad nusprendžiau eiti i soliariuma. Aš tikrai nenoriu beprotiskai rudos odos, noriu lengvo idegio, svelniai rudo, to man tikrai pakaktu. Tada bent jau atrodysiu kjp sveikas žmogus ;DD
Kajp manot, ar darau gera sprendimą?