Įkraunama...
Įkraunama...

Balta oda?

balta oda yra grazu tik tada, kada balta, be rausvo atspalvio ar melsvo. tada atrodo, lyg sirgtum kokia liga. nesu soliariumu didele gerbeja, einu tik kartais, bet man sveikai irudusi oda atrodo graziau ir sveikiau tongue.gif
Atsakyti
as esu nepastovi, pries kokius 7 metus buvau pries soliariumus ir idegusia oda, bet pastebejau kad makiaza sunkoka pritaikyt(pvz oranziniai seseliai tragiskai atrode) o po kazkaip persimeciau prie soliariumu ir tapau tikrai tamsi, o dabar vel pries kelis menesius nusprendziau visus soliariumus pamirst ir vel tapt balta smile.gif
Atsakyti
aš ir iš baltaodžių biggrin.gif , bet į soliariumus neinu, man gražu taip kaip yra, vasara aišku truputį paruduoju mirksiukas.gif bet tik trumpam laikui, greitai rudumas praeina
Atsakyti
man gražu tik prižiūrėta balta oda, o ne pamėlynavusi, spuogai ant baltos odos atrodo tragiškai ir t.t. smile.gif
Rudos sp. kūna lengviau prižiūrėti smile.gif ir jis yra mano akimis, daug patrauklesnis nei baltas kaip sūris smile.gif
Atsakyti
O aš džiaugiuosi savo baltumu. Net draugai sako, kad neįsivaizduoja manęs rudos lotuliukas.gif . Vasarą vos vos įdegu smile.gif.
Atsakyti
Man taip pat gražu balta oda. smile.gif Net vasarą stengiuosi savo veidelio per daug saulei neatkišti
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2008 06 26, 10:31)
1.man gražu  tik  prižiūrėta balta oda,  o ne pamėlynavusi, spuogai ant baltos odos atrodo  tragiškai ir t.t. smile.gif
2.Rudos sp. kūna lengviau prižiūrėti smile.gif ir jis yra mano akimis, daug patrauklesnis nei  baltas kaip sūris smile.gif

1. o tai rudas plemuotas, spuoguotas apsilupinejes atatinkamai tragiskai neatrodo?
2. svaisciojantis analogiskais palygimais, savo nuomone jog man grazu sviesi oda, tureciau isreiksti zodziais "man baltas geriau nei rudas kaip sudas", ane?

Krc, nejuokinkit sitais palyginimais nes norint isreiksti antipatija ju visada galima surasti, bet tai nera kazkokia konstanta.
Antra, faktas kad nesveika spuoguota oda niekam nera grazu, tik kazkodel cia pasiskaicius susidaro ispudis jog spuogai tik baltos odos problema g.gif

Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2008 06 26, 11:31)
man gražu  tik  prižiūrėta balta oda,  o ne pamėlynavusi, spuogai ant baltos odos atrodo  tragiškai ir t.t. smile.gif
Rudos sp. kūna lengviau prižiūrėti :) ir jis yra mano akimis, daug patrauklesnis nei  baltas kaip sūris smile.gif

Spuogai ant bet kokios odos atrodo neestetiškai. O rudą kūną nėra lengviau prižiūrėti, tiesiog ant jo mažiau viskas matosi, o tai visai nėra gerai, nes tiek spuogus , tiek kt. odos problemos neišsprendžiamos rudumu, o tik paslepiamos.
Man nieko nėra šlykščiau už persirudinusius žmones. Atrodo net kekšiškai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2008 06 26, 23:34)
Spuogai ant bet kokios odos atrodo neestetiškai. O rudą kūną nėra lengviau prižiūrėti, tiesiog ant jo mažiau viskas matosi, o tai visai nėra gerai, nes tiek spuogus , tiek kt. odos problemos neišsprendžiamos rudumu, o tik paslepiamos.
Man nieko nėra šlykščiau už persirudinusius žmones. Atrodo net kekšiškai  blush2.gif

o tu pamastei, ka dabar pasakei doh.gif gal reikia skirti idegusi,ruda kuna nuo keksiskumo doh.gif juk tai du labai ir net labai skirtingi dalykai. viens su kitu niekaip nesusije doh.gif idomiai pasisakei.... kiek tau metu? gal jau uzaugt laikas
Atsakyti
Kiekvienam savos asociacijos, nieko čia tokio. wink.gif
Man pvz irgi "šokoladinės" kažkaip weird atrodo....
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2008 06 28, 12:02)
o tu pamastei, ka dabar pasakei doh.gif  gal reikia skirti idegusi,ruda kuna nuo keksiskumo doh.gif  juk tai du labai ir net labai skirtingi dalykai. viens su kitu niekaip nesusije doh.gif  idomiai pasisakei.... kiek tau metu? gal jau uzaugt laikas

Taip, pamasčiau ir parašiau ką galvoju ir kaip man atrodo doh.gif Jei esi ruda kaip ... , tai ir įsižeidei. Man metų net visi 20. Pakankamai, kad galėčiau kalbėti ir reikšti savo nuomonę taip kaip noriu. Rudos mergos man atrodo kaip pigios kekšės. Kalbu apie tas, kur miega soliariumuose. Čia mano nuomonė ir ji nesikeis.
Atsakyti
Na mano oda grynai balta, kjp popieriaus lapas atrodau, o dar kj mano plaukai rudi. Žiauru. O dar tie nuolatiniai įžeidžiantys komentarai (ypač vasarą). Ir man pačiai visiskai nepatinka mano oda. Tad nusprendžiau eiti i soliariuma. Aš tikrai nenoriu beprotiskai rudos odos, noriu lengvo idegio, svelniai rudo, to man tikrai pakaktu. Tada bent jau atrodysiu kjp sveikas žmogus ;DD biggrin.gif Kajp manot, ar darau gera sprendimą? g.gif
Atsakyti