Įkraunama...
Įkraunama...

Balta oda?

QUOTE(laisla @ 2008 04 21, 15:35)
Moodring, o tu nesidegini dėl grožio ar negali, o gal dėl sveikatos? Jei nenori neatsakyk, bet man tiesiog įdomu paliko  rolleyes.gif  Nes aš tai nesideginu , nes negaliu, bet jei ir galėčiau, per daug tikrai nesideginčiau, bet vasara prie ežero ar jūros, turbūt, nesislėpčiau visiškai nuo saulės...

Oj, tai ko cia neatsakinet biggrin.gif
Num del sveikatos tai aisku kadangi sviesios odos zmonems (= daugiau nei 80 procentu lietuviu) degintis nerekomenduojama del ivairiu padidejusiu riziku, o mano proritetu sarase momentinis trumpalaikis efektas tikrai zemiau uz sveikatos ir ilgalaikio grozio perspektyva.. blush2.gif
Bet siaip tai sviesi priziureta oda man yra idealas rolleyes.gif Nu ir manau man ji labiau tinka, nes pasideginus tai biski kaip barbe su savo veido bruozais doh.gif
Kiekvienas zmogus vistiek iesko pasaulyje savos nisos tam, kad butu bent kazkuo nedaug isskirtinis, o cia gi tokia paprasta gamtos dovanele daugumai musu i ta savo "ypatingumo" kraite isideti smile.gif
Atsakyti
Jeigu esi baltaodė, ir manai, kad ruda oda gražesnė - tavo vieta čia!
Jei iš baltaodės stebuklingu (ar nelabai) būdu tapai rudaodė ir gali papasakoti, kaip tokia tapai - tavo vieta čia!
Jei manai, kad balta oda yra graži - tavo vieta čia!
Jei manai, kad balta oda yra negraži - tavo vieta čia!
Jei deginiesi, tačiau oda nerudėja - tavo vieta taip pat čia!

Guoskimės, patarkime ir dalinkimės patirtimi bei įspūdžiais.
Atsakyti
tai ir nesupratau, visu vieta cia lotuliukas.gif
Atsakyti
Būtent lotuliukas.gif
Bet vistiek esmė, kad vieta baltaodėms mirksiukas.gif ir ne esmė, patenkintos jos savo oda ar ne rolleyes.gif

Pvz., aš tai nepatenkinta. Bet neturiu tiek kantrybės gulėti ant saulės ir tikėtis ''gal pagaliau dabar įdegsiu nors truputėlį''. O kiti tuo tarpu jau vasaros pradžioj vaikšto ruda oda. Neteisybė kažkokia schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
as baltaode ir neidegu enbent raudonai o taiup noretusi
Atsakyti
Man tai padėdavo soliariumai, bet labai jau daug pinigų ryja šitas malonumas..
Atsakyti
aš irgi baltaodė biggrin.gif ir man norėtųsi, kad nors kiek rudesnė būčiau, bet.. verysad.gif labiausiai nervina kitų kabinėjimaisi ko tokia blyški doh.gif
Atsakyti
Mane irgi.. ''Kas tau? Gal sergi?''... verysad.gif
Atsakyti
o man blogiausia tai kad sunkiai idega dekolte ir veidas doh.gif
Atsakyti
Man blauzdos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2008 06 22, 19:47)
Man blauzdos  g.gif

tai ka darom? g.gif
kokias priemones isbandzius esi?
Atsakyti
Nusipirkau deginimosi emulsija KOLASTYNA SPF 25. Dar negaliu pasakyti, kiek veiksminga, nes oras dabar nekoks deginimuisi doh.gif bet su viltim.. bigsmile.gif
Atsakyti