Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotraukų perkėlimas iš telefono į kompą

Na mano pasiulymas butu ne laidus pirkti, bet jei telefonas palaiko Bt (bluetooth) bevieli perdavima, i kompiuteri nusipirkti BT adapteri (kaina 25-30 Lt). Daugelis siuolaikiniu nesiojamu kompiuteriu jau is kart palaiko sia technologija. Kodel tai gerai? Visu pirma - jokiu laidu, galima perduoti 30 m. atstumu informacija. Antra - pakeitus telefona, nereikia kas kart pirkti naujo laido, nes jei telefonas palaiko BT (dauguma siuolaikiniu tokia galimybe tikrai turi) tai ir toliau ta pati adapteri naudosite.
Daugiau apie BT : http://en.wikipedia.org/wiki/Bluetooth
Minusas vienas - jei noresite perasyti "softa" ar isirasyti zaidimus - nepavyks, tokie dalykai jau daromi su kabeliais. Bet nemanau, kad daugeliui is cia esanciu tokiu "navarotu" reiktu
Atsakyti
QUOTE(mamyte03 @ 2007 01 29, 00:36)
Na mano pasiulymas butu ne laidus pirkti, bet jei telefonas palaiko Bt (bluetooth) bevieli perdavima, i kompiuteri nusipirkti BT adapteri (kaina 25-30 Lt). Daugelis siuolaikiniu nesiojamu kompiuteriu jau is kart palaiko sia technologija. Kodel tai gerai? Visu pirma - jokiu laidu, galima perduoti 30 m. atstumu informacija. Antra - pakeitus telefona, nereikia kas kart pirkti naujo laido, nes jei telefonas palaiko BT (dauguma siuolaikiniu tokia galimybe tikrai turi) tai ir toliau ta pati adapteri naudosite.
Daugiau apie BT : http://en.wikipedia.org/wiki/Bluetooth
Minusas vienas - jei noresite perasyti "softa" ar isirasyti zaidimus - nepavyks, tokie dalykai jau daromi su kabeliais. Bet nemanau, kad daugeliui is cia esanciu tokiu "navarotu" reiktu

Sutinku drinks_cheers.gif
Tik patikslinsiu dėl veikimo nuotolio. Veikimo atstumas priklauso nuo telefono bei kompiuterio BT įrenginio klasės.
Atsakyti
smile.gif+2007 01 28, 23:43-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 01 28, 23:43)
Sutinku  drinks_cheers.gif
Tik patikslinsiu dėl veikimo nuotolio. Veikimo atstumas priklauso nuo telefono bei kompiuterio BT įrenginio klasės.

Na viduriuka emiau.
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2007 01 28, 23:39)
o jus turit programine iranga, kad susieti kompiuteri ir telefona? pc siute berods vadinas smile.gif

PC Suite turim ir puikiai rodo kad mes prisijungę, bet...

QUOTE(mamyte03 @ 2007 01 29, 01:36)

Nėra pas mane telefone BT , dėl to ir prkom kabelį... Nebežinau ir ką toliau daryti verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2007 01 29, 09:23)
PC Suite turim ir puikiai rodo kad mes prisijungę, bet...
Nėra pas mane telefone BT , dėl to ir prkom kabelį... Nebežinau ir ką toliau daryti verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Tai tada va per ta pc suite turetu eiti visa telefona valdyti, t.y. nuotraukas pasiimti, muzikele isikelti ir t.t. . Siuo atveju telefono liesti net nereikia, viska daryti per kompiuteri. Bent kai jungdavau telefonus su kabeliu taip budavo, nokia aparato niekad jungt neteko, tai galiu ir klysti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte03 @ 2007 01 29, 11:28)
Tai tada va per ta pc suite turetu eiti visa telefona valdyti, t.y. nuotraukas pasiimti, muzikele isikelti ir t.t. . Siuo atveju telefono liesti net nereikia, viska daryti per kompiuteri. Bent kai jungdavau telefonus su kabeliu taip budavo, nokia aparato niekad jungt neteko, tai galiu ir klysti  blush2.gif

Ačiū, bandysiu kaip patarei , o vėliau parašysiu kaip sekėsi doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Kažkoks siaubas jau galva įsiskaudėįjo. Nieko neišeina.
Kartais kai kiši laidą į telefoną rašo:netinkamas telefono priedas, o kartais nieko nerašo. Gal čia esmė?
O sinchronizuoti telefone ką nors reikia prieš pradedant ką nors siūsti?
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2007 01 29, 12:50)
Kažkoks siaubas jau galva įsiskaudėįjo. Nieko neišeina.
Kartais kai kiši laidą į telefoną rašo:netinkamas telefono priedas, o kartais nieko nerašo. Gal čia esmė?
O sinchronizuoti telefone ką nors reikia prieš pradedant ką nors siūsti?

Vienose reikia, kituose ne. Pabandyk sinchronizuoti telefona su kompiuteriu. Blogiau nebus
Atsakyti
QUOTE(mamyte03 @ 2007 01 29, 15:12)
Vienose reikia, kituose ne. Pabandyk sinchronizuoti telefona su kompiuteriu. Blogiau nebus

Bandau sinchronizuoti :suvedžiau serverį,naudotoją,slaptažodį. Dabar adresų knygos duomenų bazės adresas - stop.... verysad.gif
Atsakyti
Pabandyk jei angliskai supranti cia paieskot atsakymu:
http://europe.nokia.com/pcsuite/faq
http://www.nokia-asi...html#connection
http://europe.nokia.com/A4144978#04
Atsakyti
mamyte03 didelis dėkui tau už kantrybę 4u.gif .
Man pavyko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2007 01 30, 08:26)
mamyte03  didelis dėkui tau už kantrybę 4u.gif .
Man pavyko thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

tai gal tada pasidalink patirtim, paeiliui kaip tau pavyko mirksiukas.gif nes aš turiu įsiintstaliavus nokia pc suite ir man nieko neiseina. nesujungia mobilaus su pc verysad.gif
Atsakyti