Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotraukų perkėlimas iš telefono į kompą

QUOTE(s@gute @ 2007 01 30, 17:32)
tai gal tada pasidalink patirtim, paeiliui kaip tau pavyko  mirksiukas.gif  nes aš turiu įsiintstaliavus nokia pc suite ir man nieko neiseina. nesujungia mobilaus su pc  verysad.gif

Bandysiu , bet nežinau ar pavyks nes 3 dienas "kankinausi" tai viskas galvoje susimaišė.
Kai pajungiau telefoną prie kompo tai pas mane buvo užsideges darbalaukio apačioje kad tipo telef prijungtas, o kai norėjau ką nors siūsti tai išmesdavo kad neprisijunges. Bandžiau sinchronizuoti:meniu-paramrtrai-sąranka-asmeniniai sąrankos parametrai. Nusistačiau "sinchronizacija" ten kaškur suvedžiau serverio nr,savo email dar ten ko prašė ir kažkaip pavyko. Kai tai suvedžiau grįžau į sąranką ir kur numatytieji sąr. param. nustačiau "asmeninė sąranka".
O šiaip skaityk ką mamyte03 man rašė . Landžiojau aš po tas svetaines ir bandžiau aiškintis.
tai tiek. Sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2007 01 30, 17:35)
O šiaip skaityk ką mamyte03 man rašė . Landžiojau aš po tas svetaines ir bandžiau aiškintis.
tai tiek. Sėkmės.

ačiū bigsmile.gif bandysim.
Atsakyti
QUOTE(muriele @ 2006 11 03, 18:48)
man ir nesujungdavo,bet padariau va ka:prijungi telefona prie laido su usb tada nueini control panel->printers and other hardware->tada kairiam kampe yra ADD HARDWARE paspaudi ir isoka lentele tada spaudi next->tada jis pradeda ieskot ir randa daug visokiu is tu pasirenki savo jungti(pas mane buvo siemens usb) pasapudi po to lyg vel next ir tad savaime pasidaro ten kzkas ir tad tlf randa,bet turi but suinstaliuota programa tlf,man ir tas pats buvo kad  vis nepajungdavo o kai tai padariau prijunge.jei ka klauskit smile.gif

o pas mane yra biski kitaip: Settings -> Control panel -> Add Hardware -> next -> randu savo tel (taip pat Siemens USB) -> bet toliau man meta tokia lentele unsure.gif user posted image

user posted image

O paleidus Mobile Phone Manager:

user posted image

user posted image

user posted image

Vis pabandau, nuleidziu rankas, ir vel pabandau, ir vis nieko nesigauna, o taip norisi perkelt nuotraukas is to telefono ax.gif verysad.gif

Gal zinot kas nors kame problema galetu buti? g.gif
Kabelis geras, nes prie kito kompo (ne prie savo) perkelinejau, bet ten jau buvo programa suinstaliuota ax.gif gal su programa problema pas mane unsure.gif bet kai pirkau telefona, tai is karto pirkau ir kabeli, kartu buvo CD su programa. user posted image
Atsakyti
Na va taip ir bus, kad problema buvo su programa bash.gif parsisiunčiau iš interneto ir dabar jau randa telefoną bigsmile.gif thumbup.gif bet... kaip perkelt nuotraukas iš telefono į kompą blink.gif perkelia man, bet ne nuotraukas, o sukuria failą su .dat galūne blink.gif Gal kas žinot kaip atsidaryt tokį failą? unsure.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(Eni @ 2007 02 09, 23:12)
Gal zinot kas nors kame problema galetu buti?  g.gif
Kabelis geras, nes prie kito kompo (ne prie savo) perkelinejau, bet ten jau buvo programa suinstaliuota  ax.gif  gal su programa problema pas mane  unsure.gif  bet kai pirkau telefona, tai is karto pirkau ir kabeli, kartu buvo CD su programa.  user posted image

Ši programa ar jos versija nepalaiko CX70 Zymenso.
Atsakyti
Jau susitvarkiau yahoo.gif Persikėliau paprasčiausiai per Explore'rį blush-anim-cl.gif

Atsakyti
QUOTE(svajukas @ 2005 08 02, 07:14)
Tai va paspaude cia gelesite parsisiusti programele kuri ir rodys ir groj jusu irasus. mirksiukas.gif

turiu kvaila klausima o kaip parsiusti per ta programa i tel dainu ar zaidimu :4u:ta prasme,kad galeciau susimesti tai i telefona :4u:mano tel.nokia 6288
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J.U.D.I.T.A: 10 vasario 2007 - 22:53
Sveikos, mamos. Bukit geros,jei kas zinot kaip tiksliai perkelti nuotraukas i tel SAMSUNG SGH-E330 i kompa. Jau viska isbandziau ir nieko nesigauna. Kazka turbut ne taip darau. Nusipirkau laida, susiinstaliavau kompakta, kuris buvo prie laido ir vistiek nieko neiseina verysad.gif . Padekit padekit
Atsakyti
QUOTE(everesta @ 2007 02 19, 13:42)
Sveikos, mamos. Bukit geros,jei kas zinot kaip tiksliai perkelti nuotraukas i tel SAMSUNG SGH-E330 i kompa. Jau viska isbandziau ir nieko nesigauna. Kazka turbut ne taip darau. Nusipirkau laida, susiinstaliavau kompakta, kuris buvo prie laido ir vistiek nieko neiseina  verysad.gif . Padekit padekit

Pas mane Siemens, bet irgi ilgai negalėjau susitvarkyt ir perkelt nuotraukas iš tel. į kompą, o problema buvo kompaktas aggressive.gif kai parsisiunčiau programą iš siemens puslapio, viskas susitvarkė thumbup.gif

Gal ir pas tave problema CD g.gif Nieko neprarasi jei panaršysi ir paieškosi ar negali parsisiust ir tu tą, kurios tavo telefonui reikia mirksiukas.gif

Dar gali pabandyt per Settings -> Control Panel -> Add New Hardware -> ir tada pasirinkt savo tel. ax.gif (Nedarei šito?)

Atsakyti
QUOTE(Eni @ 2007 02 19, 21:54)
Pas mane Siemens, bet irgi ilgai negalėjau susitvarkyt ir perkelt nuotraukas iš tel. į kompą, o problema buvo kompaktas aggressive.gif  kai parsisiunčiau programą iš siemens puslapio, viskas susitvarkė  thumbup.gif

Gal ir pas tave problema CD  g.gif  Nieko neprarasi jei panaršysi ir paieškosi ar negali parsisiust ir tu tą, kurios tavo telefonui reikia  mirksiukas.gif

Dar gali pabandyt per Settings -> Control Panel -> Add New Hardware -> ir tada pasirinkt savo tel.  ax.gif  (Nedarei šito?)

aciu uz patarimus pabandysiu. Nors jau praradau vilti, gal gariau koki kompiuterista pasiieskoti.
Atsakyti
nieko man nesigauna sad.gif((((((((((((((((((((((((((
Atsakyti
QUOTE(everesta @ 2007 02 19, 13:42)
Sveikos, mamos. Bukit geros,jei kas zinot kaip tiksliai perkelti nuotraukas i tel SAMSUNG SGH-E330 i kompa. Jau viska isbandziau ir nieko nesigauna. Kazka turbut ne taip darau. Nusipirkau laida, susiinstaliavau kompakta, kuris buvo prie laido ir vistiek nieko neiseina  verysad.gif . Padekit padekit

o tavo telefone yra bluetooth?
pas mane SAMSUNG SGH-E730, tai nepirkau laido. Tokį mažą dalykėlį vyras nupirko (bluetooth), kur prie pc kaip usb pasijungia. Tai dabar nuotraukas be problemų į kompą susidedu thumbup.gif

http://s52.photobuck...=Photo-0245.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo makuke: 15 kovo 2007 - 13:08