Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnuojame toliau

QUOTE(Avocetė @ 2009 03 16, 19:04)
Aš šiąnakt sapnavau šunį laižantį man kojas, ir du arklius su 2 kumeliukais. Vienas arklys buvo baltas  wub.gif gal mano sapnas turi kokią reikšmę kaip manot  g.gif

zinau kad sunys - reiskia istikimus draugus mirksiukas.gif
Atsakyti
As issiskyriau pries kokius 3,5 menesio ir mano ex jau gyvena su kita panele, ji tamsiaplauke, tokia, grazi. Tai va. Sapnuoju. Kazkoks kambarys, stovi mano ex su ta mergina. o jos plaukai tokie peroksidiniai, istasyti i "drakoniuka" supinti, veidas toks negrazus, netvarkingas. Kazkaip pradejom visi kazka kalbeti, o ale jis mane buciuoja ir ziuri i akis. Baigiasi tuom, kad mes sedim ant lovos, jis man duoda dovana... visas rankas zuvies konservu... Pilna, man tie konservai vos vos telpa... as jam sakau - as gi nevalgau zuvies, o jis man - valgyk, tau prireiks...

Gal cia siaip, sau... bet zinau, jei as matau save lovoje - uz poros savaiciu susirgsiu kokia tais nesamone.... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Selena7 @ 2009 03 16, 14:22)
ax.gif Fille, gal tu pamegink ? mirksiukas.gif
as vel sapnuoju ir sapnuoju , kad verkiu  lotuliukas.gif  blush2.gif
o ka reiskia saknuoti kito zmogaus laiduotuves?

gali buti ir gerai ir blogai... priklauso, ka laidojo ir koks buvo oras. jei sauletas - kazkas is aplinkiniu susituoks, jei lietus lijo - blogos naujienos apie pazistamus ir sveikatos pablogejimas...

o paciai verkti - su MB susipyksi ir susitaikyti galesite, tik jei tu pridesi titanisku pastangu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 18 kovo 2009 - 09:40
QUOTE(kusachius @ 2009 03 16, 23:17)
aha, nepatiko man jis visiškai. Bandžiau su mama aiškintis, ką tai galėtų reikšti, bet nesigauna nieko. Nepasižiūrėsi sapnininke, ką reiškia sapnuot save kaip velnią kažkokį, kuris puola irgi mane pačią  g.gif  Kol kas nusprendžiau, kad čia tiesiog stresų ir įtampos pasekmė  doh.gif  bet gal kuri žinos kaip geriau paaiškinti  ax.gif

ar gerai sutariate su visomis savo "dalimis"? ar pažįstate "tamsiąją" savo sielos pusę?
ar nekeliate sau pernelyg aukštų reikalavimų?

Atsakyti
QUOTE(Vilkės pėda @ 2009 03 18, 13:08)
ar gerai sutariate su visomis savo "dalimis"? ar pažįstate "tamsiąją" savo sielos pusę?
ar nekeliate sau pernelyg aukštų reikalavimų?

matyt tame ir bus reikalas, nes pastaruoju metu esu kaip ir "susipykusi su savim" g.gif
Atsakyti
sapnavau kad su savo vaiku maudziausi baseine. Turskemes plaukiojom. Taip gera ir smagu buvo.
Atsakyti
Sveikos merginos,

sapnavau toki sapna, dėl kurio man neramu... tai va sapnavau dantista pas save namuose, jis man dantys taisė, klijavo kažkokia kaip plasmase, bet visiškai be skausmo, o kai galu gale pažiūrėjau į veidrodį, ten matėsi pas mane tokie balti ir gražus dantukai, likau labai patenkinta..
tai va susirupinau dėl to , kad jau seniai žinau, kad dantis sapnuoti tai susidurti su mirtim (bent taip visur rašoma), o tai kad jie sveiki ir gražus ar tai blogai ar gerai? blink.gif blink.gif
Atsakyti
Neseniai sapnavau, kad kovo 8 d. man gime antra dukryte. Buvau labai laiminga ir galvojau sapne, ar cia gerai, kad kovo 8, bus dviguba svente g.gif Maciau ir kraujo sapne ir kaip tipo placenta krito doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ir vel sapnavau , kad verkiu , nes kazkoks zmogus man lauze koja g.gif atsibudau tai net ta vieta skaudejo... kazkaip vieno dalyko nesuprantu, mes sapnuojame tarkima ,kad kakzas skauda sapne, atsibundi ir ta vieta skauda ... nesuvokiuy , kaip sapnas susitapatina su fiziniu kunu g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 03 20, 09:12)
ir vel sapnavau , kad verkiu , nes kazkoks zmogus man lauze koja g.gif  atsibudau tai net ta vieta skaudejo... kazkaip vieno dalyko nesuprantu, mes sapnuojame tarkima ,kad kakzas skauda sapne, atsibundi ir ta vieta skauda ... nesuvokiuy , kaip sapnas susitapatina su fiziniu kunu g.gif  g.gif  g.gif

man atrodo kad sapnuoji dėl to, kad skauda, o ne skausmas dėl sapno... dal pradeda skaudėti ir pasamonė nupaišo tokį vaizdą, kad kažkas tave laužo...
o aš prieš kelias dieneles sapnavau, kad mes su mylimuku labai saldžiai bučiavomes wub.gif gal tai pranašingas ženklas (nes su MB jau beveik du mėn nesimatėm, tik telefonu bendraujam) ax.gif
Atsakyti
ne negalima skaudeti tiesiog vietos kojoje kaulo . atsibudau dar skaudejo , o praejo kelios minutes ir praejo skausmas... as zn kai pvz realiai skauda pilvas ir ji skauda sapne, o cia kitaip... labai baisu buvo verysad.gif
Atsakyti
nors man pačiai irgi būna, kad sapnuoju, jog nuo kažko bėgu ir negaliu pabėgt, nes kojas baisinis skaumas veria, skauda ir pabudus... dienos bėgyje "išsivaikšto" blink.gif
Atsakyti
na tai vat , man ir idomuy, kodel kai sapne skauda kazka atsibundame ir skauda fizini kuna ? jug sapne dalyvauja pasamone o ne fiznis kunas...
beje sapne mane isgelbejo kazkaas nuo uzpuoliko kuris lauze koja lotuliukas.gif lotuliukas.gif kazkokie kvaili sapnai doh.gif
Atsakyti