Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnuojame toliau

tai vat tas skausmas kuri sapnavau pries tai nakti tikrai neisiejo i gera, nes po to vakare ta pacia diena, labai labai verkiau unsure.gif ir tai buvo manau zenklas, kad nedaryt vieno sumanymo kvailo smile.gif
Atsakyti
Paskutiniu metu vis sapnuoju save pajuryje, sauleta, grazu, siltas smelis po kojomis, rami jura...gal tiesiog laikas atostogoms g.gif
Atsakyti
antra naktis sapnuoju mirusi vyro patevi, savo mociute mirusia, mirusi vaika savo(realiai ), jie kazkokie nuogi sudziuve , ir po paskutinio to sapno liko atminti sestadienis 19 kryzius. taip ir neuprantu ..
Atsakyti
mamushka, pasimelsk uz juos arba uzpirk misias... siaip jei sapnuojami mirusieji yoac sudziuve ar sunyke jie prasosi maldos smile.gif

As daznai sapnuoju jura, sianakt sapnavau banguota zydra ir labai suria, norejau i ja lipti maudytis, bet bangos buvo didziules ir vanduo i burna tisko labai surus, o siaip aplink buvo saleta ? kas galetu tai reiksti ? gal yra sapnu zinoviu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2009 02 20, 15:30)
Šiąnakt sapnavau kad ateinu į virtuvę, o ant lubų tiek skruzdėlių  blink.gif knibždėt knižda scare.gif Pasišviečiu su prožektorium nuo lubų iki sienos.. o ten skruzdės padidėja iki tarakonų dydžio ir kad šoks ant manęs scare.gif  blink.gif
ką tai galėtų reikšti  unsure.gif

Pirmiausia skruzdeles rodo nepasitenkinima is esmes viskuo, kas vyksta tavyje ir tavajame gyvenime.Kazkodel jautiesi nevykusi ir nepastebeta.IR tai del tavo pacios "kaltes", reiku ideti daugiau pastangu ir kooperacijos i gyvenimiskas stuacijas, norint jas suprasti, karodo faktas, jog bandei jas nusviesti su zibintuveliu, bet nutiko neitiketinas dalykas, tos skruzdeles tik isaugo, reiskia, reikia susiimti ir spreti situacija viena po kitos nuosekliai, ir virtuve tam yra pati tinkamiausia vieta, nes virtuveje mes gaminame valgi, kas yra fizinio kuno penas. kodel dabar virtuveje ir kodel toks simbolis? todel, kad taip vadinamos bedos prasideda dvasineje plotmeje ir tik po to manifestuoja fizineje, todel pasamone ir ateikia irtuvs ivaizdi kaip pasiulyma dvasino peno paieskoms, sprendziant gyvenimiskas situacijas

P.S. Kiek beieskojau, bet tarakonu simbolio siame sapne neradau

Alternatyvoje gali buti, jog esi persidirbusi ir persitempusi, todel reikalingas poilsis
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2009 03 24, 15:51)
Pirmiausia skruzdeles rodo nepasitenkinima is esmes viskuo, kas vyksta tavyje ir tavajame gyvenime.Kazkodel jautiesi nevykusi ir nepastebeta.IR tai del tavo pacios "kaltes", reiku ideti daugiau pastangu ir kooperacijos i gyvenimiskas stuacijas, norint jas suprasti, karodo faktas, jog bandei jas nusviesti su zibintuveliu, bet nutiko neitiketinas dalykas, tos skruzdeles tik isaugo, reiskia, reikia susiimti ir spreti situacija viena po kitos nuosekliai, ir virtuve tam yra pati tinkamiausia vieta, nes virtuveje mes gaminame valgi, kas yra fizinio kuno penas. kodel dabar virtuveje ir kodel toks simbolis? todel, kad taip vadinamos bedos prasideda dvasineje plotmeje ir tik po to manifestuoja fizineje, todel pasamone ir ateikia irtuvs ivaizdi kaip pasiulyma dvasino peno paieskoms, sprendziant gyvenimiskas situacijas

P.S. Kiek beieskojau, bet tarakonu simbolio siame sapne neradau

Alternatyvoje gali buti, jog esi persidirbusi ir persitempusi, todel reikalingas poilsis

Neįtikėtina doh.gif Lingu lingu
Atsakyti
Na ko dabar sau per kakta dauzai? Atsargiau, nes butent ten sylpi dieviskoji ismintis:)
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2009 03 24, 17:15)
Na ko dabar sau per kakta dauzai? Atsargiau, nes butent ten sylpi dieviskoji ismintis:)

jaučiuosi tavęs permatoma blush2.gif
Atsakyti
Taip niekas ir nepasako ka reskia sapnuoti jura verysad.gif verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
Sveikos.Aš irgi šianakt sapnavau jūra,lyg su kiekvienu bangavimu vis daugiau smelio ateina link kranto,pabandziau atsigult ant to slapio smelio ir pradejau smegt žemyn,o jėgų išsikapanot nėra,tada kazkaip sonu pasisukau ir iluzau su ledo liūtim i kranta,kitos ledo liūtis(is juros pavirto ledas) nuplaukė srauniai tolyn.. su mano plauku šepečiu..
Atsakyti
šiąnakt vėl sapnavau keistą sapną,na bet jo nepasakosiu,šiaip toks pastebėjimas,sunku šio sapno prasmės ieškot sapnininke,galų gale tai trbt mano vidinis pasaulis atsispindi,tai va norėjau pažiūrėt pagal mėnulį ar pildysis man jis,pasirodo pildysis,tada galvoju pažiūrėsiu ką reiškia toks sapnas,apie kurį čia rašiau bet nieks nepakomentavo.Ten sapnavau,kad turiu ištekėti ir laukiu vakaro kada jaunikis(žinojau už ko teku,bet nėkart sapne nemačiau)atvažiuos,žodž aš taip ir nesulaukiau jo,pabudau.Bet pažiūrėjus į tą kalendorių buvo parašyta kad tas sapnas išsipildys po 8dienų.Atsiskaičiavau ir žiūriu voba-sekmadienis,ta diena,kai tas tariamas jaunikis kažkodėl grįžo į lt ir mane matė,bet aš jo ne bigsmile.gif pasirodo točnai išsipildė,tik man neteko jo pamatyt.. verysad.gif na bet šiąnakt prie visokių nesąmonių dar sapnavau,kad susitiksim mes g.gif pažiūrėsim kaip išsipildys
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 03 25, 11:58)
Taip niekas ir nepasako ka reskia sapnuoti jura verysad.gif  verysad.gif  unsure.gif

O ka tu nori isgirsti? yra nemazai simbolio reiksmiu, bet jos be sapno apraso yra bevertes...

Papildyta:
QUOTE(lawryte77 @ 2009 03 25, 15:09)
Sveikos.Aš irgi šianakt sapnavau jūra,lyg su kiekvienu bangavimu vis daugiau smelio ateina link kranto,pabandziau atsigult ant to slapio smelio ir pradejau smegt žemyn,o jėgų išsikapanot nėra,tada kazkaip sonu pasisukau ir iluzau su ledo liūtim i kranta,kitos ledo liūtis(is juros pavirto ledas) nuplaukė srauniai tolyn.. su mano plauku šepečiu..

Mieloji, tai supresuotu ir psleptu emociju, depresijos simbolika. Reiketu gerai padibeti su savo isgyvenimais, nesileisti saves skaudinti, ir gerai pasiaiskinti santykius su aplinkiniais bei artimaisiais, kitu atveju depresija tikai manifestuos:)
Plauku sepeti galima aiskinti kaip sugebejima suvokti tai, kas vyksta su tavimi esamu momentu, nes plaukai ir visa kas su ajis siejasi simbolizuoja isminti, suvokima ir panasiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinguLingu: 25 kovo 2009 - 14:41