Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas) III

QUOTE(Dagilis @ 2008 11 11, 12:45)
Meskiniuk, tai kiek per diena mazdaug vandens tu isgeri?

anksciau man uztekdawo triju arbatos puodeliu ir sulciu stiklines,daba wos ne dwigubai isgeriu bet wistiek dziunu blink.gif zinau kad ir tiek mazai,bet taip man tu skysciu nesinori gert doh.gif bet reik,as dar kali geriu,o jis pagerina inkstu weikla,tai gal dar del to troskena g.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2008 11 11, 12:48)
aš tai kokį litrą , bet dabar taip troškina biggrin.gif norisi 3 litrų biggrin.gif o sunkumo ir man būna su ta širdim , dar užeina durnos baimės , kad sustos  lotuliukas.gif  bet išgeriu gudobelės ir svarbu nurimt , nes nerimas tai tikrai prišaukia širdies ligas  biggrin.gif

Oi, mergaites, prisiskaiciau as cia visokiu simtomu ir jau gailiuosi, kad pradejau ta tiroksina gerti... veike ta skydliauke man normaliai, jokiu sutrikimu, tik va tie mazgai dideli, o dabar ir mazgai bus kaip buve ir dar veikla sutrikusi doh.gif... Na bet dabar jau nieko nebepadarysi...
Man tai kartais buna baisu - galvoju, o jeigu kokios katastrofos, karas, ir nebera kur tiroksino pirkti, kas mums tada butu??? Sakes???

O vandenuko litras - per mazai. Gerk i sveikata daugiau smile.gif - labai gerai odai, visoms lastelems ir svoriu geram palaikyti taip pat. O svarbiausia - ir alkis mazesnis, kai daug geri, nes daznai mes norime gerti, o atrodo, kad valgyti, todel vietoje to, kad gertume, prisivalgome ir lasinukai auga ax.gif
Papildyta:
QUOTE(meskiniukas @ 2008 11 11, 13:42)
anksciau man uztekdawo triju arbatos puodeliu ir sulciu stiklines,daba wos ne dwigubai isgeriu bet wistiek dziunu blink.gif zinau kad ir tiek mazai,bet taip man tu skysciu nesinori gert doh.gif bet reik,as dar kali geriu,o jis pagerina inkstu weikla,tai gal dar del to troskena g.gif

Gerk visada atsikelusi, pries pusrycius, pries priespiecius, pietus, pavakarius, vakariene ir pries miega - jau ir susidaro nemaza normele (jei po stikline ikaltum). Organizmas prisisotins trukstamo vandens ir paskui nebetroskins taip labai. Dar plius arbatele, sriubyte...
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2008 11 11, 13:47)
Oi, mergaites, prisiskaiciau as cia visokiu simtomu ir jau gailiuosi, kad pradejau ta tiroksina gerti... veike ta skydliauke man normaliai, jokiu sutrikimu, tik va tie mazgai dideli, o dabar ir mazgai bus kaip buve ir dar veikla sutrikusi  doh.gif... Na bet dabar jau nieko nebepadarysi...
Man tai kartais buna baisu - galvoju, o jeigu kokios katastrofos, karas, ir nebera kur tiroksino pirkti, kas mums tada butu??? Sakes???

O vandenuko litras - per mazai. Gerk i sveikata daugiau smile.gif - labai gerai odai, visoms lastelems ir svoriu geram palaikyti taip pat. O svarbiausia - ir alkis mazesnis, kai daug geri, nes daznai mes norime gerti, o atrodo, kad valgyti, todel vietoje to, kad gertume, prisivalgome ir lasinukai auga  ax.gif
Papildyta:

Gerk visada atsikelusi, pries pusrycius, pries priespiecius, pietus, pavakarius, vakariene ir pries miega - jau ir susidaro nemaza normele (jei po stikline ikaltum). Organizmas prisisotins trukstamo vandens ir paskui nebetroskins taip labai. Dar plius arbatele, sriubyte...

atsikelus didele stikline ykalu apie 7 ryto,nes liezuwis buna prilipes prie gomurio biggrin.gif po to numingam su dukryte ir wel stikline,po to kawa,ir wisa diena arbata arba sultys g.gif nu nelenda man daug to skyscio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meskiniukas @ 2008 11 11, 13:52)
atsikelus didele stikline ykalu apie 7 ryto,nes liezuwis buna prilipes prie gomurio biggrin.gif po to numingam su dukryte ir wel stikline,po to kawa,ir wisa diena arbata arba sultys g.gif  nu nelenda man daug to skyscio blush2.gif

Turi dukryte maza namie bigsmile.gif ?
As irgi, bet jau greit 1,5 metu bus wub.gif
Atsakyti
As noreciau nebegerti tiroksino , bet kad ta gydytoja prigasdino kad visa gyvenima gersi ir net palygino su veziu ligos rimtuma kazkaip , buvau soke pora dienu.... po to net eme persekiot vezio baime biggrin.gif o yra tik didelis atpo 1000 kaip tanit ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucero: 11 lapkričio 2008 - 13:16
QUOTE(liūtuke @ 2008 11 11, 12:10)
Čia rimti vaistai,  be gydytojo konsultacijos nereikėtų vartoti

propranololi galima, o betaloca buvo israse.

QUOTE(Dagilis @ 2008 11 11, 13:47)
Oi, mergaites, prisiskaiciau as cia visokiu simtomu ir jau gailiuosi, kad pradejau ta tiroksina gerti... veike ta skydliauke man normaliai, jokiu sutrikimu, tik va tie mazgai dideli, o dabar ir mazgai bus kaip buve ir dar veikla sutrikusi  doh.gif... Na bet dabar jau nieko nebepadarysi...

Tai jei jau karas, ar siap ar taip sakes lotuliukas.gif

QUOTE(lucero @ 2008 11 11, 14:16)
As noreciau nebegerti tiroksino , bet kad ta gydytoja prigasdino kad visa gyvenima gersi ir net palygino su veziu ligos rimtuma kazkaip , buvau soke pora dienu.... po to net eme persekiot vezio baime biggrin.gif o yra tik didelis atpo 1000 kaip tanit ....

As nezinau koks pas mane atpo. Man kazkaip atrodo, kad jei niekad nebuvo sutrikusi hormonu gamyba tai ir atpo netiria arba gal jo isvis nebuna ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2008 11 11, 13:56)
Turi dukryte maza namie  bigsmile.gif ?
As irgi, bet jau greit 1,5 metu bus  wub.gif

cielas dwi turiu wub.gif doh.gif wiena jau galwom lipa o kita wakar tapetus sudraske biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(meskiniukas @ 2008 11 11, 14:44)
cielas dwi turiu wub.gif  doh.gif wiena jau galwom lipa o kita wakar tapetus sudraske biggrin.gif  wub.gif

smagumelis smile.gif Maniskei 3+ i darzeli jau metai kaip eina.
Atsakyti
o jum nei wienai neatsirado papildomu spuogu ant weido? blink.gif
Atsakyti

Va idomu kaip cia ... bet jei tavo skydliauke pradeda normaliai veikti ir be tiroksino, tai kam ji gerti? O jei nepradeda normaliai - tai jau jo, ka bedarysi...
O vezys gali bet kada, bet kam isimesti... unsure.gif, ne tiroksinas cia gali nepadeti...

QUOTE(meskiniukas @ 2008 11 11, 17:20)
o jum nei wienai neatsirado papildomu spuogu ant weido? blink.gif

ZInok pastebejau, kad taip, laikas nuo laiko tokie bjauroki buna, iki tiroksino to tikrai nebudavo... nezinau, ar galiu sieti su tuo, bet po kol kas tai lyg ir vienintele priezastis cool.gif
Atsakyti

Oi, Lucero, mes visos norėtumėm jo negerti, bet, kad neišeina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanit @ 2008 11 11, 09:46)
O jeigu pavartot kokius ritma mazinancius vaistukus kaip betaloc ar propranololis? Ar negalima su tiroksinu? Man buvo sirdis sudurniavus kadais, bet del kitu dalyku, ketvirtis tabletikes ir tvarka.

kai buvo ziauriai blogai su sirdim, tai kazka i propranoli lyg ir geriau, bijau sumeluot g.gif
bet dabar pradejau gert gudobeles, as jas ir anksciau esu gerus ilga laika, studijos labai sekino sirdi, tiksliau, bemieges naktys...tai dabar jau lyg nebegirdziu jos savo ausyje biggrin.gif o dar doze siek tiek pamazinau, ziuresiu,kas cia darysis su manim g.gif
Papildyta:
QUOTE(Dagilis @ 2008 11 11, 17:26)
Va idomu kaip cia ... bet jei tavo skydliauke pradeda normaliai veikti ir be tiroksino, tai kam ji gerti? O jei nepradeda normaliai - tai jau jo, ka bedarysi...

sitas klausimas ir mane dabar kamuoja doh.gif
visi hormonai geri, isskyrus atpo nezinau, nes nepadare man bash.gif pries pora men buvo virs 1000, tai gal jau bus pakrite g.gif
Atsakyti