QUOTE(lucero @ 2008 11 11, 12:48)
aš tai kokį litrą , bet dabar taip troškina

norisi 3 litrų

o sunkumo ir man būna su ta širdim , dar užeina durnos baimės , kad sustos

bet išgeriu gudobelės ir svarbu nurimt , nes nerimas tai tikrai prišaukia širdies ligas
Oi, mergaites, prisiskaiciau as cia visokiu simtomu ir jau gailiuosi, kad pradejau ta tiroksina gerti... veike ta skydliauke man normaliai, jokiu sutrikimu, tik va tie mazgai dideli, o dabar ir mazgai bus kaip buve ir dar veikla sutrikusi

... Na bet dabar jau nieko nebepadarysi...
Man tai kartais buna baisu - galvoju, o jeigu kokios katastrofos, karas, ir nebera kur tiroksino pirkti, kas mums tada butu??? Sakes???
O vandenuko litras - per mazai. Gerk i sveikata daugiau

- labai gerai odai, visoms lastelems ir svoriu geram palaikyti taip pat. O svarbiausia - ir alkis mazesnis, kai daug geri, nes daznai mes norime gerti, o atrodo, kad valgyti, todel vietoje to, kad gertume, prisivalgome ir lasinukai auga
Papildyta:
QUOTE(meskiniukas @ 2008 11 11, 13:42)
anksciau man uztekdawo triju arbatos puodeliu ir sulciu stiklines,daba wos ne dwigubai isgeriu bet wistiek dziunu

zinau kad ir tiek mazai,bet taip man tu skysciu nesinori gert

bet reik,as dar kali geriu,o jis pagerina inkstu weikla,tai gal dar del to troskena
Gerk visada atsikelusi, pries pusrycius, pries priespiecius, pietus, pavakarius, vakariene ir pries miega - jau ir susidaro nemaza normele (jei po stikline ikaltum). Organizmas prisisotins trukstamo vandens ir paskui nebetroskins taip labai. Dar plius arbatele, sriubyte...