Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas) III

QUOTE(lucero @ 2008 11 10, 19:38)
Bet juk nenumirsi jei nespesi isgert vaistu smile.gif o tai didele doze tiroksino kenkiai sirdutei ? tai kaip tada kitos geria net po 200 .... nesuprantu .
Linkiu sekmes su mazinimu smile.gif

tikejausi,kad nenumirsiu, bet man jau per daug baimes buvo, kai nakti atsikeldavau ir nesuprasdavau kas darosi, net kalbet negaledavau, nes nuo drebejimo mikciojau,oro truko, karstis pildavo ir pulsas virs 120 iki tiek spedavau suskaiciuot blink.gif
o del 200, tai net neisivaizduoju g.gif gal kitoms tiek tinka, ir sirdis ju ne taip reaguoja i tiroxina,kaip mano g.gif o as irgi, pradzioj geriau 50 ir man atrode,kad net per mazai, bet kai susitvarke tyrimai, tas 50 jau tapo DAUG, vat tuo man ir pasireiske per didelis tiroxino kiekis:oh
Atsakyti
ar nepastebejot kad pradejus gert tiroksina eme labai troskinti ?
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2008 11 10, 22:44)

Na ne, kazkaip nepastebejau... o vandens ir taip visada stengiuosi gerti, nes sveika organizmui. Tai jei tave troskina - tik i nauda, juk turbut daugiau nei 3 litru per diena neisgeri?
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2008 11 10, 21:44)

as pastebejau, kad pradejau daugiau naktim gerti g.gif bet turbut del to, kad pries uzmiegant labai daug plepu lotuliukas.gif
Atsakyti
o su kuo tu taip plepi? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2008 11 10, 22:39)
o su kuo tu taip plepi? wink.gif

kankinu savo drauga biggrin.gif as tokia labai jau didele plepe, kitaip uzmigt negaliu ax.gif
nors is jo dazniausia tik isgirstu -"mhm....mhm.....mhm...", bet vat uztenka to plepejimo,kad burna isdziutu ir nakti tektu keltis smile.gif

bet cia irgi tik mano spejimai, nes anksciau lyg nereikedavo nakti gerti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JUSTji: 10 lapkričio 2008 - 22:49
QUOTE(Dagilis @ 2008 11 10, 18:40)
Tai pagal visus duomenis tavo AntiTg yra didelis  g.gif, bet nezinau, ka tai reiskia... gal kitos mergaites zino - gi seniau jau gydosi?

O del svorio, mergaites, tai man atrodo, kad skydliauke cia nera tokia kalta, kaip jai bandome primesti  mirksiukas.gif - maziau valgykime, dvigubai maziau nei dabar ir pamatysite, kad pabegs tie kg. As kaip pradejau dietos laikytis, tai galvojau, kokia nesamone tas dietologes valgiarastis - is bado numirsiu, bet dabar matau, kad to maisto man visiskai pakanka ir seniau valgiau tikrai per daug (tada taip neatrode, gink Dieve  biggrin.gif ). O keisti mitybos iprocius, ismesti is savo valgiarascio nesveika maista visada laikas ir nera jau taip sudetinga. Reikia tik pradeti, kad ir nuo rytojaus  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JUSTji @ 2008 11 10, 20:35)
as 50 geriu, bet dabar meginsiu eksperimentuot su savim ax.gif  viena diena geriu 25, kita diena 50 biggrin.gif
nes jaust vel sirdi pradejau, matau,kad visa to pradzia jau yra, kaip man ir buvo...nenoriu daugiau to patirt, ka reiskia is issgascio nakti atsikelt su besidauzancia sirdim unsure.gif  o tyrimai mano vel stabilizavosi, vsigeri, isskyrus atpo,kurio nezinau ir vel tie norvegai bash.gif
visai nutraukt gerimo nenoriu, nes jau buvo pablogejimas, reikia ieskot kitos iseities smile.gif
o svoris del per dideles dozes tikrai negali didet, nes kaip ir sakiau, greiteja medz.apykaita, automatiskai, visas maistas  "atejas" iskart "iseina" biggrin.gif
man, kai buvo per didele doze, per pora sav numeciau beveik 4kg blink.gif
bet jau geriau vaiksciosiu su +4kg, o ne turedama bemieges naktis, ir bijodama uzmigt, jog sirdis sustos nuo to baladojimosi ir nespesiu vaistu isgert blink.gif

O jeigu pavartot kokius ritma mazinancius vaistukus kaip betaloc ar propranololis? Ar negalima su tiroksinu? Man buvo sirdis sudurniavus kadais, bet del kitu dalyku, ketvirtis tabletikes ir tvarka.
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2008 11 10, 22:44)

nuo to ar ne nuo to nzn,bet burna kartais net klijuojas,lupos perdziuwo blink.gif oda issausejo unsure.gif gert tikrai pradejau daugiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanit @ 2008 11 11, 10:46)
O jeigu pavartot kokius ritma mazinancius vaistukus kaip betaloc ar propranololis? Ar negalima su tiroksinu? Man buvo sirdis sudurniavus kadais, bet del kitu dalyku, ketvirtis tabletikes ir tvarka.

Čia rimti vaistai, be gydytojo konsultacijos nereikėtų vartoti
Atsakyti
QUOTE(meskiniukas @ 2008 11 11, 11:06)
nuo to ar ne nuo to nzn,bet burna kartais net klijuojas,lupos perdziuwo blink.gif oda issausejo unsure.gif gert tikrai pradejau daugiau g.gif

Meskiniuk, tai kiek per diena mazdaug vandens tu isgeri?
Atsakyti
aš tai kokį litrą , bet dabar taip troškina biggrin.gif norisi 3 litrų biggrin.gif o sunkumo ir man būna su ta širdim , dar užeina durnos baimės , kad sustos lotuliukas.gif bet išgeriu gudobelės ir svarbu nurimt , nes nerimas tai tikrai prišaukia širdies ligas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucero: 11 lapkričio 2008 - 11:51