Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas) III

QUOTE(lucero @ 2008 11 04, 11:11)
Tik velai vakare nebent pasikalbesime smile.gif O mano gydytojai mano nuolat skaudanti gerkle isvis nerupi , sako kad ta gerkle skaudanti susijusi su skydliauke  , ar jum daznai vargina  gerkle kosulys ir pan ?

o su gerkles skausmu tai pas mane problemos,budawo kokius du menesius be perstojo skauda,diena tai taip silpniau,na bet rytais su kokiu skausmu pabusdawau blink.gif wa siuo metu neskauda,bet belekada gali wel skausmas prasidet.angina operuota pas mane,atrodo bedu neturetu kilt,bet wa wistiek unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Hilda @ 2008 11 04, 11:09)
Beje pamiršau blush2.gif  - meskiniuk, ačiū už naują temelę aciuks.gif

ner uz ka blush2.gif paprasta juk blush2.gif nebuwo kur detis tai reikejo greitai greitai kurt susirinkimo wieta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskiniukas: 04 lapkričio 2008 - 10:45
QUOTE(lucero @ 2008 11 03, 10:47)
o kaip jūsų vyrai/vaikinai reaguoja i tai kad sergat tokia liga ? man tai baisu pasakyti , bijau , kad nesupras ar nebenores buti su manimi sad.gif

niu čia geras klausimas bigsmile.gif biggrin.gif mergytės, kur savimeilė dingo, a? rolleyes.gif jei nesuprastų ir nebenorėtų būti, tai vadinas laiku tokiu atsikratytum thumbup.gif jei dėl tokiu menkniekių dėtų į kojas, tai kas būtų, jei kažkas dar rimčiau nutiktų?? tokie vyrai neverti mūsų tongue.gif o tokiais yra atsikratoma lotuliukas.gif blush2.gif

beje, aš taip pat manau, kad nėra hipofuncija baisi liga, kai ji jau yra gydoma arba apgydyta smile.gif bet kai nežinai, kas su tavimi vyksta, o vyksta labai negeri dalykai, tai tada tikrai baisu būna...
Atsakyti
QUOTE(ganija @ 2008 11 04, 15:16)

beje, aš taip pat manau, kad nėra hipofuncija baisi liga, kai ji jau yra gydoma arba apgydyta  smile.gif  bet kai nežinai, kas su tavimi vyksta, o vyksta labai negeri dalykai, tai tada tikrai baisu būna...

as prisimenu pirmas savo savaites, kai teko vaziuoti i norvegija, o nei gydytoju komentaru, nei gydymo, nei spejamos ateities, nieko nespejau isgirsti, teko viska paciai ieskotis, vat tada, tai tikrai maniau,kad baisu doh.gif blink.gif bet dabar pazvelgus atgal, juokas ima, kiek strioko buvo kelnese blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JUSTji @ 2008 11 04, 20:38)
as prisimenu  pirmas savo savaites, kai teko vaziuoti i norvegija, o nei gydytoju komentaru, nei gydymo, nei spejamos ateities, nieko nespejau isgirsti, teko viska paciai ieskotis, vat tada, tai tikrai maniau,kad baisu doh.gif  blink.gif  bet dabar pazvelgus atgal, juokas ima, kiek strioko buvo kelnese blush2.gif  biggrin.gif

o mano patirtis tokia, kad teko pačiai ligos ieškotis, kai sveikatėlės nebebuvo visai, kai ryte pabudus atrodydavo, kad iš lovos nebeišlipsiu pati... tai vingiuotais keleliais iki diagnozės priėjau ir kaip bebūtų keista - apsidžiaugiau labai, kai pagaliau sužinojau, kas man yra ax.gif nes nežinomybė labai gąsdino rolleyes.gif o dbr visai jau laiminga esu smile.gif nors būna geresnė, būna prastesnė savijauta, bet milijonams žmonių yra blogiau nei man, tuo nesidžiaugiu, bet tai guodžia... blush2.gif ir džiaugiuosi gyvenimu ax.gif
Atsakyti
nu man irgi taip pat , prisimenu pirmom dienom po diagnozes tai buvau soke ir galvojau kad mano gyvenimas baigtas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2008 11 04, 19:57)
nu man irgi taip pat , prisimenu pirmom dienom po diagnozes tai buvau soke ir galvojau kad mano gyvenimas baigtas biggrin.gif

...bet pasirodo,kad jis tesiasi mirksiukas.gif
Atsakyti
oi oi oi tęsias tęsias tęsias!!! bigsmile.gif rolleyes.gif mirksiukas.gif daug gražesnis ir sveikesnis, nei stipriai nukrypus nuo normos ( čia aš apie hormonus biggrin.gif ) smile.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ganija: 04 lapkričio 2008 - 20:11
QUOTE(lucero @ 2008 11 03, 17:28)
Na tiesiog jis gali bijoti , kad neišnešiosiu ar kad vaikas paveldės .... o jis nori vaikų .
Teko skaityti, kad sergant šia liga reikėtų vengti nėštumo dėl galimų vaikelio apsigimimų. verysad.gif

Nereikia bijoti,viskas bus gerai.Su sia liga vaikeli isnesiosi sveika,tik kad reikes dazniau pas gydytojus apsilankyti,tyrimus pasidaryti.Kaip ir mama SWEETNESS rase savo patirti,taip ir as parasysiu:as su sia liga isnesiojau sveika,grazia ir protinga mergyte thumbup.gif (ji jau pirmokute).Nors nestumo metu nervinausi del visokiu pasekmiu,o nevertejo.
Atsakyti
Labai Ačiū merginos jums už tokį padrasinimą ir palaikymą , ir ką aš be jūsų daryčiau smile.gif padedame viena kitai kai sunku , kai užpuola baimės:)
Atsakyti
as tai nuejau tikrytis nes okuliste pasake jog jai mano kaklas itartinas biggrin.gif skambejo juokingai,bet paaiskino kokie buna simptomai,tai kaip ir is anksto sau ta diagnoze prisilibdziau blush2.gif ir pasirodo ji buwo teisi ax.gif bet dziaugiuos,kad laiku,kad susiprotejau nueit nors atideliojau,uztad sawijauta gereja ax.gif nereik ryte keliais is lowos lipt,nereik zemelapio kad kelia ryte i wirtuwe rasciau biggrin.gif apetitas i kalnus pabego biggrin.gif tik wa sendie kazko prakaitawimas padidejo g.gif ir piktumelis dar mane apsedes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2008 11 04, 21:24)
Labai Ačiū merginos  jums už tokį padrasinimą ir palaikymą , ir ką aš be jūsų daryčiau  smile.gif padedame viena kitai kai sunku , kai užpuola baimės:)

tam čia ir esam, kad dalintis savo patirtimi, išgyvenimais, pasiguosti ir paguosti 4u.gif ax.gif
QUOTE(meskiniukas @ 2008 11 04, 21:41)
as tai nuejau tikrytis nes okuliste pasake jog jai mano kaklas itartinas biggrin.gif skambejo juokingai,bet paaiskino kokie buna simptomai,tai kaip ir is anksto sau ta diagnoze prisilibdziau blush2.gif ir pasirodo ji buwo teisi ax.gif bet dziaugiuos,kad laiku,kad susiprotejau nueit nors atideliojau,uztad sawijauta gereja ax.gif nereik ryte keliais is lowos  lipt,nereik zemelapio kad kelia ryte i wirtuwe rasciau biggrin.gif apetitas i kalnus pabego biggrin.gif tik wa sendie kazko prakaitawimas padidejo g.gif ir piktumelis dar mane apsedes blush2.gif

nebijok, taip būna ax.gif bet praeis biggrin.gif mirksiukas.gif apetitas taip pat sugrįš rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2008 11 04, 20:57)

Diagnozė didesnį ar mažesnį šoką pradžioje sukelia visoms. Aš vis pagalvodavau, ką jaučia žmogus išgirdęs baisesnę diagnozę? Pamažu su tuo susigyveni, jeigu atėjo į mano kiemą vadinasi su tuo teks gyventi, priprasti, kiek įmanoma susidraugauti smile.gif Sveikatėlės visoms!
Papildyta:
QUOTE(lucero @ 2008 11 04, 11:11)
Tik velai vakare nebent pasikalbesime smile.gif O mano gydytojai mano nuolat skaudanti gerkle isvis nerupi , sako kad ta gerkle skaudanti susijusi su skydliauke  , ar jum daznai vargina  gerkle kosulys ir pan ?

Artimieji turi suprasti ir palaikyti, juk nė vienas su sveikata sutarties nėra sudaręs ir nežinia kada kam kas gali atsitikti. ( Neduok Dieve)
Atsakyti