QUOTE(meskiniukas @ 2008 11 02, 14:23)
aciu uz info nes as jau pati nesuprantu kas man daros,ir wyras wis klausia ko as wis tokia pikta,o as jam neturiu ka atsakyt

stengiuos net kartais neparodyt kad as pikta nes tikrai jauciu kad del nieku norisi wejus kelt ir kaip erzint wiskas pradejo nu sakau ,kaip per PMS,bet jei cia taip turi but tai ramiau daba ir wyruj turesiu ka paaiskint
QUOTE(meskiniukas @ 2008 11 02, 11:35)
siaip prisipazinsiu,gan pikta pasidariau,menkiausia smulkmena ir galiu uragana sukelt toks jausmas kad PMS uzsitese ir pasibaigus mmm jis mane dar lydi :
QUOTE(lucero @ 2008 11 02, 00:58)
man tai dakatare sake kad skydliaukes uzdegimas veikia nuotaikas , protine veikla , jausmus ir pan ... taip net buna neteisingai nustatoma depresija
Man ją ir nustatė, bei išrašė gerti antidepresantus. Bet paskaičius jūsų visus simptomus,tai aš manau, kad mane čia gal visai ne depresija lanko. Nors kraujo tyrimas ir nerodo, kad gali būti skydliaukė. Man sutriko ir menstruacijų ciklas. šį mėnesį varau jau antrą kartą. Hemoglobinas ir tai buvo 106, tai dabar turbūt visai kris. Ieško ligos ir niekaip nenustato.
QUOTE(lucero @ 2008 11 03, 16:28)
Na tiesiog jis gali bijoti , kad neišnešiosiu ar kad vaikas paveldės .... o jis nori vaikų .
Teko skaityti, kad sergant šia liga reikėtų vengti nėštumo dėl galimų vaikelio apsigimimų.
QUOTE(JUSTji @ 2008 11 03, 22:55)
nu nezinau, gal as cia viena taip mastau, bet man skydliaukes sutrikimas, ne jokia cia liga

paprasciausia,kaip ir su issilpusiu imunitetu, geri vitaminus ir ji stiprini. ar toki dalyka ir jus laikot liga?
taip ir cia, truksta hormonu,geri tiroksina, prisiziuri daugiau save

aisku,nekalbu apie tas, kuriom reikia operaciju ir visu kitu nemaloniu dalyku
cia tik mano nuomone, jos niekam kitam netaikau
QUOTE(meskiniukas @ 2008 11 03, 22:58)
zinok ir as kazkaip labai i galwa neimu to sawo tiroidito

wyras del manes labiau pergywena

tik bijau wa kad kada koks mazgas neislystu

tada jau deciau i kelnias
Man rado ir mazgelių, bet kažkaip nelabai irgi imu dėl to į galva. Svarbu susinormalizuotų širdies darbas, pakiltų nuotaika. Laukiu nesulaukiu 11-19, kai eisiu pas endokrinologą. Aš kažkada esu gėrus tiroxiną, bet dabar kokia 10 metu, kai jo nevartojau. Ir vėl sustreikavo sveikata.
QUOTE(meskiniukas @ 2008 11 04, 21:41)
as tai nuejau tikrytis nes okuliste pasake jog jai mano kaklas itartinas

skambejo juokingai,bet paaiskino kokie buna simptomai,tai kaip ir is anksto sau ta diagnoze prisilibdziau

ir pasirodo ji buwo teisi

bet dziaugiuos,kad laiku,kad susiprotejau nueit nors atideliojau,uztad sawijauta gereja

nereik ryte keliais is lowos lipt,nereik zemelapio kad kelia ryte i wirtuwe rasciau

apetitas i kalnus pabego

tik wa sendie kazko prakaitawimas padidejo

ir piktumelis dar mane apsedes