Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas) III

tai tau hiperfunkcija su mazgais ? na manau gerai , kad geri tiroksina smile.gif nera blogo poveikio ?
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2008 11 07, 23:56)
tai tau hiperfunkcija su mazgais ? na manau gerai , kad geri tiroksina smile.gif nera blogo poveikio ?

Lucero, man tik mazgai, veikla visiskai normali buvo, bet gydytojai patare puse metu gerti tiroksina, neva buna, kad mazgai nuo jo traukiasi ir gal nereiketu operuoti, tai va pradejau ji gerti, o rezultatas to TSH va koks dabar... na visai ne norma cry.gif
O jauciuosi taip pat, kaip ir be tiroksino - jokiu nei pagerejimo, nei pablogejimo pozymiu, skauda ta kakla pastoviai, bet sirdis ir visa kita - gerai.
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2008 11 07, 23:09)
Lucero, man tik mazgai, veikla visiskai normali buvo, bet gydytojai patare puse metu gerti tiroksina, neva buna, kad mazgai nuo jo traukiasi ir gal nereiketu operuoti, tai va pradejau ji gerti, o rezultatas to TSH va koks dabar... na visai ne norma  cry.gif
O jauciuosi taip pat, kaip ir be tiroksino - jokiu nei pagerejimo, nei pablogejimo pozymiu, skauda ta kakla pastoviai, bet sirdis ir visa kita - gerai.

manau, tau nuo tiroxino, pagreitejo skydliaukes veikla, ar kazkas pan, nes tsh sumazejo, vadinasi, tai jau hiperfunkcija tapo g.gif
medikamentų perdozavimas g.gif
http://www.eksmosmtc...VERTINIMAS.html
va cia pasiskaityk daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JUSTji @ 2008 11 08, 00:47)
manau, tau nuo tiroxino, pagreitejo skydliaukes veikla, ar kazkas pan, nes tsh sumazejo, vadinasi, tai jau hiperfunkcija tapo g.gif 
medikamentų perdozavimas  g.gif
http://www.eksmosmtc...VERTINIMAS.html
va cia pasiskaityk daugiau smile.gif

Nu siaubas cry.gif... viskas veike gerai, o dabar... isigysiu salia mazgu dar viena liga... O hiperfunkcija tai ir yra ta hipertireoze?
Tiroksino geriu didele doze - 100 mg per diena. Tiek israse... tai ka daryti, gal mazinit, nes kol dar pas ta daktare pakliusiu...
Atsakyti
nu dozė tai didoka tau skyrė
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2008 11 08, 01:19)
nu dozė tai didoka tau skyrė

Tai va unsure.gif - ir kaip keista, ja tokia pat skyre ir Grigonis, ir kita gydytoja uzsienyje (gyvenu dabar ne LT)... aisku, sake, kad reikia po menesio vartojimo darytis tyrimus, bet as juos pasidariau dabar - po triju men vartojimo... pati kalta... Bet kazin, ar imanoma dabar sutvarkyti viska mazinant tiroksina?
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2008 11 08, 00:27)
Tai va  unsure.gif - ir kaip keista, ja tokia pat skyre ir Grigonis, ir kita gydytoja uzsienyje (gyvenu dabar ne LT)... aisku, sake, kad reikia po menesio vartojimo darytis tyrimus, bet as juos pasidariau dabar - po triju men vartojimo... pati kalta... Bet kazin, ar imanoma dabar sutvarkyti viska mazinant tiroksina?

doze tikrai gan didele, bet zinai, mes irgi ne gydytojos, klausyt 100% tikrai nereikia...gal tau didele doze skyre, kad mazgeliu turi, gal jie nera tokie,kokius kitos turi ir geria mazesnes dozes..zinai, cia daug kas irgi priklauso nuo to g.gif gydytojai geriau zino, bet ir jie klysta doh.gif

jau po laiko dabar save kaltint, reikia ieskot kuo greiciau iseities mirksiukas.gif
dar cia radau,kad tau ir del mazgo gali buti hiperfunkcija, tik nesuprantu,kodel tau jos nerado pries gydyma, jei jau buvo mazgas, o geriant tiroxina pablogejo g.gif
manau, cia bus perdozavimas vaisto unsure.gif

beje,imanoma viska sureguliuot ir per 3men mirksiukas.gif
cia siek tiek info.:
http://www.sveikas.l...I...d2=&linkID=
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JUSTji: 08 lapkričio 2008 - 13:04
QUOTE(JUSTji @ 2008 11 08, 14:03)
doze tikrai gan didele, bet zinai, mes irgi ne gydytojos, klausyt 100% tikrai nereikia...gal tau didele doze skyre, kad mazgeliu turi, gal jie nera tokie,kokius kitos turi ir geria mazesnes dozes..zinai, cia daug kas irgi priklauso nuo to g.gif gydytojai geriau zino, bet ir jie klysta doh.gif

jau po laiko dabar save kaltint, reikia ieskot kuo greiciau iseities mirksiukas.gif
dar cia radau,kad tau ir del mazgo gali buti hiperfunkcija, tik nesuprantu,kodel tau jos nerado pries gydyma, jei jau buvo mazgas, o geriant tiroxina pablogejo g.gif
manau, cia bus perdozavimas vaisto unsure.gif

beje,imanoma viska sureguliuot ir per 3men mirksiukas.gif
cia siek tiek info.:
http://www.sveikas.l...I...d2=&linkID=

JUSTji, nuosirdziai tau dekoju uz izvalgas.
Zinau, kad ne daktare biggrin.gif , bet uzvedei mane ant kelio ir bent jau man dabar ramiau - zinau, kas bent yra. Iki tiroksino tai man tyrimus jau pora metu daro, tai visada visi tyrimai buvo geri, tai cia tik tiroksinas kaltas. Siryt pavyko prisiskambinti savo gydytojai, tai jau ketvirtadieni ji mane priims po darbo papildomai - tai dziaugiuosi, kad nereikes laukti dvieju savaiciu ir kamuotis nezinioje.
Papasakosiu, kai apsilankysiu pas ja, gal kada ir kitoms ta info pravers.
Gero savaitgalio visoms mergaitems 4u.gif
Atsakyti
Aciu ir tau smile.gif o kaip manot jei man atpo nukristu bent iki 400 kokiu o hormonai normoje , ar tada galeciau tiroksino nebegert ? kodel sako kad visa gyvenima gert ?
Atsakyti
QUOTE(ganija @ 2008 11 07, 15:31)
na, nemanau, kad tai geras orientyras  ax.gif  nes laikui einant širdutė pripras prie to, kad turi daugiau darbo  mirksiukas.gif bet yra daug kitų geresnių požymių, kad trūksta hormonų  rolleyes.gif

jau isivaizduoju kokiu laugh.gif
QUOTE(lucero @ 2008 11 07, 16:53)
As tai beveik tikra , kad sia liga susirgau nuo ilgalaikio streso . O jus ar bandet prisimint kaip kas buvo  iki to kol susirgot ? analizuoti tiesiog smile.gif as meginu surast dvasine susirgimo priezasti

po gimdymo, vienareiksmiskai.
QUOTE(lucero @ 2008 11 08, 16:07)
Aciu ir tau smile.gif o kaip manot jei man atpo nukristu bent iki 400 kokiu o hormonai normoje ,  ar tada  galeciau tiroksino nebegert ? kodel sako kad visa gyvenima gert ?

Taigi sake kazkas kad kai hormonai tvarkoj nereikia nieko gerti. As net nesityriau to atpo ir gyvnu sau ramiai.
Atsakyti
o man dakatre sake kad su 1000 atpo negalim ramiai gyvent negeriant tiroksino , hmmm
Atsakyti
QUOTE(Tanit @ 2008 11 08, 17:22)
po gimdymo, vienareiksmiskai.

Negimdžiau dar nė karto, bet vis tiek sergu šia liga. verysad.gif Nežinau, aš net nesusimąsčiau kame tos ligos šaknys. g.gif
Atsakyti