Įkraunama...
Įkraunama...

sienų dangos

QUOTE(Kristin @ 2006 02 18, 14:04)
Dabar yra pirkt gruntas,tai tokia mase uztepi ant sienos,o ant virsaus vasku,galima daryt 2 spalvu thumbup.gif ,sienos gaunasi graubletos ir dar kas gerai plaunamos thumbup.gif

O kur galima šito grunto nusipirkt? Ieškom jau kuris laikas, bet niekur nerandam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ringa @ 2006 02 20, 17:10)
O kur galima šito grunto nusipirkt? Ieškom jau kuris laikas, bet niekur nerandam doh.gif

Na mes tai uzsisakom per toki vyruka,o po to jis atveza ! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristin: 20 vasario 2006 - 19:40
Tokiu dalyku yra Caporol dazuose.
Atsakyti
QUOTE(Kristin @ 2006 02 20, 20:39)
Na mes tai uzsisakom per toki vyruka,o po to jis atveza ! 4u.gif

g.gif O tas vyrukas tik jums veža, ar ir kitiems galėtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristin @ 2006 02 18, 13:04)
Pas mus miegamajam yra Italiski 100% silko tapetai,bet tiek nekainavo unsure.gif

Ten pas juos salionas tokio dydzio vos ne kaip mano 4kambariu butas ax.gif
Papildyta:
Atsakykite dar man i klausima kas turite tapetus. Ar istapetuotam kambaryje nesimato to tokio sujungimo kur tapetas priklijuotas vienas salia kito? Ir nuo ko kartais tapetai gali susitraukti, kad liktu mazas tarpelis tarp ju?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KristiTal: 21 vasario 2006 - 09:20
QUOTE(KristiTal @ 2006 02 21, 09:33)
Atsakykite dar man i klausima kas turite tapetus. Ar istapetuotam kambaryje nesimato to tokio sujungimo kur tapetas priklijuotas vienas salia kito? Ir nuo ko kartais tapetai gali susitraukti, kad liktu mazas tarpelis tarp ju?

Jei suklijuota preciziškai (o ne vienas ant kito), tai tarpelių nesimato. Beje, klijuoti reikia pradėti nuo lango (šviesos šaltinio).
O, kad kokybiški tapetai trauktųsi g.gif , bent aš tai negirdėjau.
Atsakyti
QUOTE(ringa @ 2006 02 20, 23:28)
g.gif  O tas vyrukas tik jums veža, ar ir kitiems galėtų  ax.gif

Taip veza ax.gif ,ateina i namus su pavydziais,issirenki ko nori ir po savaites ar dvieju atveza thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristin @ 2006 02 21, 22:23)
Taip veza ax.gif ,ateina i namus su pavydziais,issirenki ko nori ir po savaites ar dvieju atveza thumbup.gif

Tai labai thumbup.gif , O kokiam mieste jo dislokacijos vieta? Gal galėtum jo telefoną į a/ž permest? Ir kokios kainos orentacinės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ringa: 22 vasario 2006 - 19:32
straipsnis
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 02 23, 08:44)

thumbup.gif geras straipsnis,man patiko
Atsakyti
QUOTE(ringa @ 2006 02 22, 19:32)
Tai labai  thumbup.gif , O kokiam mieste jo dislokacijos vieta?  Gal galėtum jo telefoną į a/ž permest? Ir kokios kainos orentacinės?

Jis gyvena Kaune!Na pas ji pigiau nei pardoj, nes jis pats veza.
As prie saves jo numerio neturiu, nes man tai mama Lietuvoj uzsakinejo,bet kai su ja kalbesiu tai paklausiu ir parasysiu tau i AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristin @ 2006 02 23, 13:00)
Jis gyvena Kaune!Na pas ji pigiau nei pardoj, nes jis pats veza.
As prie saves jo numerio neturiu, nes man tai mama Lietuvoj uzsakinejo,bet kai su ja kalbesiu tai paklausiu ir parasysiu tau i AZ mirksiukas.gif

Laukiam, laukiam, nekantraujam thumbup.gif yahoo.gif
Atsakyti