Įkraunama...
Įkraunama...

sienų dangos

user posted image
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
gal kur matėt panašių tapetų? labai reik help.gif help.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Mažeikių varduvoj (Šiaurės miestely). Daug panašaus tipo yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivaj @ 2006 03 19, 22:47)
Mažeikių varduvoj (Šiaurės miestely). Daug panašaus tipo yra mirksiukas.gif

tu tikras aukso gabalas wub.gif
Atsakyti
Cia dar ideju sienu dazymui piesiniai ant sienu
Gal kils kokiu minciu mirksiukas.gif
Jei sudomins parasykit asmenine zinute 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Strika: 20 kovo 2006 - 12:50
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 03 19, 15:18)
user posted image
Papildyta:
gal kur matėt panašių tapetų? labai reik  help.gif  help.gif

Nu tie rudi tapetai kokie thumbup.gif Kažin ar labai brangūs?Gal kas pirko panašius?
Atsakyti
QUOTE(vidule @ 2006 03 21, 16:45)
Nu tie rudi tapetai kokie  thumbup.gif Kažin ar labai brangūs?Gal kas pirko panašius?

panašių rulonas 0,53*10 m kainuoja 79-89 lt.
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 03 19, 15:18)
gal kur matėt panašių tapetų? labai reik  help.gif  help.gif

Panašaus tipo tapetus mes su dizainere žiūrėjom Dubingiuose esančiuose šių firmų kataloguose:AS.CREATION (Vokietija), TEXDECOR (Prancūzija), GRANTIL(Prancūzija) Tiksliai nepamenu kurios firmos.
Tiek prisižiūrėjom, taip patikom, kad susigundėm.. ..bet į kainą nežiūrėjom smile.gif O kaina tai 170lt už vieną ruloną bigsmile.gif Ir dar prie jų siūlo užuolaidas. Nu man visai seilės patyso ir...manau, kad turėsiu, jei dar vieno varianto nepasirinksiu smile.gif
Atsakyti
Turiu klausimą, gal pakonsultuosit. Iš pradžių norėjau visas sienas dažyti, bet dabar radau gan neblogų tapetų ir nusprendžiau prieškambarį tapetuoti. Tačiau mano prieškambaris yra pailgas ir jungiasi paskui su virtuve, tarp jų nebus jokių durų nei pertvarų. O virtuvėj aš sieną dažysiu, taigi bus vieta, kurioje baigiasi koridoriaus tapetai ir prasideda dažyta siena. Kaip Jus manot, ar tai normaliai atrodytų? g.gif Ir kaip "užmaskuot" tą siūlę tarp tapetų ir dažytos sienos? unsure.gif
Gal toks variantas iš vis yra neskoningas ir taip nesidaro? verysad.gif Patarkit prašau, nes jau greit meistras ateina, o aš dar neapsisprendžiau ko noriu:(((
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2006 03 22, 15:42)
Panašaus tipo tapetus mes su dizainere žiūrėjom Dubingiuose esančiuose šių firmų kataloguose:AS.CREATION (Vokietija), TEXDECOR (Prancūzija), GRANTIL(Prancūzija) Tiksliai nepamenu kurios firmos.
Tiek prisižiūrėjom, taip patikom, kad susigundėm.. ..bet į kainą nežiūrėjom smile.gif O kaina tai 170lt už vieną ruloną  bigsmile.gif Ir dar prie jų siūlo užuolaidas. Nu man visai seilės patyso ir...manau, kad turėsiu, jei dar vieno varianto nepasirinksiu smile.gif

Nu ir kainytė tų tapetų ax.gif Bet jei jais tapetuoti tik vieną sieną derinant su dažyta,tai gal ir geras varijantas ir neskausmingas būtų. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vidule @ 2006 03 23, 14:34)
Nu ir kainytė tų tapetų ax.gif Bet jei jais tapetuoti tik vieną sieną derinant su dažyta,tai gal ir geras varijantas ir neskausmingas būtų. blush2.gif

Mes ir galvojam vieną sieną tapetuoti. O jei netapetuosime, tai dekoruosime dalį sienos stiklo ir metalo konstrukcija. Manau, kad tai dar brangesnis variantas gausis, bet...na bent kažką akį atkreipiančio reikia namuose pasidaryti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo light blue: 23 kovo 2006 - 17:21
klaikiai noriu kažko panašaus wub.gif
user posted image
Atsakyti