Mažeikių varduvoj (Šiaurės miestely). Daug panašaus tipo yra

QUOTE(vaivaj @ 2006 03 19, 22:47)
tu tikras aukso gabalas

Cia dar ideju sienu dazymui piesiniai ant sienu
Gal kils kokiu minciu
Jei sudomins parasykit asmenine zinute
Gal kils kokiu minciu

Jei sudomins parasykit asmenine zinute

QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 03 19, 15:18)
Nu tie rudi tapetai kokie

QUOTE(vidule @ 2006 03 21, 16:45)
panašių rulonas 0,53*10 m kainuoja 79-89 lt.
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 03 19, 15:18)
Panašaus tipo tapetus mes su dizainere žiūrėjom Dubingiuose esančiuose šių firmų kataloguose:AS.CREATION (Vokietija), TEXDECOR (Prancūzija), GRANTIL(Prancūzija) Tiksliai nepamenu kurios firmos.
Tiek prisižiūrėjom, taip patikom, kad susigundėm.. ..bet į kainą nežiūrėjom

Turiu klausimą, gal pakonsultuosit. Iš pradžių norėjau visas sienas dažyti, bet dabar radau gan neblogų tapetų ir nusprendžiau prieškambarį tapetuoti. Tačiau mano prieškambaris yra pailgas ir jungiasi paskui su virtuve, tarp jų nebus jokių durų nei pertvarų. O virtuvėj aš sieną dažysiu, taigi bus vieta, kurioje baigiasi koridoriaus tapetai ir prasideda dažyta siena. Kaip Jus manot, ar tai normaliai atrodytų?
Ir kaip "užmaskuot" tą siūlę tarp tapetų ir dažytos sienos?
Gal toks variantas iš vis yra neskoningas ir taip nesidaro?
Patarkit prašau, nes jau greit meistras ateina, o aš dar neapsisprendžiau ko noriu:(((

Gal toks variantas iš vis yra neskoningas ir taip nesidaro?

QUOTE(light blue @ 2006 03 22, 15:42)
Panašaus tipo tapetus mes su dizainere žiūrėjom Dubingiuose esančiuose šių firmų kataloguose:AS.CREATION (Vokietija), TEXDECOR (Prancūzija), GRANTIL(Prancūzija) Tiksliai nepamenu kurios firmos.
O kaina tai 170lt už vieną ruloną
Ir dar prie jų siūlo užuolaidas. Nu man visai seilės patyso ir...manau, kad turėsiu, jei dar vieno varianto nepasirinksiu 

Nu ir kainytė tų tapetų

QUOTE(vidule @ 2006 03 23, 14:34)
Nu ir kainytė tų tapetų
Bet jei jais tapetuoti tik vieną sieną derinant su dažyta,tai gal ir geras varijantas ir neskausmingas būtų. 

Mes ir galvojam vieną sieną tapetuoti. O jei netapetuosime, tai dekoruosime dalį sienos stiklo ir metalo konstrukcija. Manau, kad tai dar brangesnis variantas gausis, bet...na bent kažką akį atkreipiančio reikia namuose pasidaryti