Įkraunama...
Įkraunama...

sienų dangos

Sveiki, gal galite man padėti.
Nežinau su kuo klijuoti kamštinę dangą. Bandžiau su PVA bet nalimpa. Parašykite su kokiais klijais galima ją klijuoti.
Atsakyti
Turbut yra specialus.Reikia pasiklausti,kur pirkote.
Atsakyti
QUOTE(Selena @ 2006 03 01, 12:48)
Turbut yra specialus.Reikia pasiklausti,kur pirkote.

Kai aš klausiau tai sakė, kad su PVA. Nusipirkau juos, bet natiko. Tada vėl nuvažiavau ir man pasakė, kad yra specialūs, bet ir tie netinka. Kažin gal tiktų tie su kuriais batus klijuoja. g.gif
Atsakyti
Tikrai yra specialūs. Net kelių rūšių. Senukuose turėtum gauti. Nors aš klijavau su PVA, man labai gerai prilipo ir laikosi jau 2 metus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(larisa @ 2006 02 25, 11:05)
Sveiki, gal galite man padėti.
Nežinau su kuo klijuoti kamštinę dangą. Bandžiau su PVA bet nalimpa. Parašykite su kokiais klijais galima ją klijuoti.

Sveikutė mirksiukas.gif
Kaip jau ir kitos merginos rašė, yra specialių klijų. Dar labai priklauso ant kokio paviršiaus klijuoji (gal siena dažyta prieš tai ax.gif Tai labai svarbu 4u.gif
Sėkmės wub.gif
Atsakyti
Noriu patarimo blush2.gif ar galima klijuoti naujus tapetus ant senu tapetu blush2.gif itariu, kad ne biggrin.gif bet labai tingisi viska plesti..tie tapetai senieji uzklijuoti pries pora metu, norim naujos spalvos atsibodo zydras miegamasis doh.gif
Atsakyti
Lubos senamiestyje su gipsiniais ornamentais. Ju bukle tikrai prasta. Visi mano kviesti statybininkai sako, kad reikia restauratoriu, kurie tuo uzsiima. Bet tokiu retauratoriu niekas nezino ir nepazista smile.gif)
Gal esat susidure su kuo nors panasiu?
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 03 20, 15:10)
man labai grazus tapetai is bambuko, nendiu ir kitiokiu zoliu  thumbup.gif kai turesiu savus namus, butinai tokius panausosiu  rolleyes.gif

va va, man tokių reikia bigsmile.gif Kur tokių tapetų ieškoti? Kokiose parduotuvėse?
Aš noriu klijuoti ant gipskartonio kaip akcentą, bet gal tada tokie tapetai netinka, reiktų ieškoti kažkokių bambukinių plytelių? g.gif
Atsakyti
senukuose yra, dar pažiūrėk www.mvarduva.lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus-pudra @ 2006 03 09, 17:41)
va va, man tokių reikia  bigsmile.gif Kur tokių tapetų ieškoti? Kokiose parduotuvėse?
Aš noriu klijuoti ant gipskartonio kaip akcentą, bet gal tada tokie tapetai netinka, reiktų ieškoti kažkokių bambukinių plytelių?  g.gif

Dabar jų jau daug kur yra.
Tikrai žinau, kad yra tokioj tapetų parduotuvėlėje Olandų g. apačioje virš "Minimos". Ir kainos ten nesikandžioja, ir nuolaidų duoda (jei prašai biggrin.gif ).
Atsakyti
ačiū Ieva-Pieva ir blondine clap.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti