Mes darėmės prieš 8 metus remontą sename name tai klijavom stiklo tapetus ir ant sienų ir ant lubų. Ant sienų ėmėm biški tokius su raštu o ant lubų lygius be rašto. Šiaip ir klijavosi ir dažėsi normaliai. Dabar įsirenginėsim naują butą tai vyras kategoriškai prieš klijuojamus tapetus
jam negražu nors tu ką net jeigu visai be rašto. Žiūrint iš praktiškos pusės tai man atrodo visai gerai tie tapetai, nes nesimato suskilinėjusios sienos ir sienų nelygumai jeigu meistrai nekokybiškai atliko savo darbą ir nelygiai išlygino sienas.

As kai kur irgi desiu tapetus, tik bijau kad nesimatytu suklijavimo vietos. Tik nezinau ka prieskambari rinktis

Tai jūs kaip suprantu ne patys klijavot tuos stiklo tapetus?
man smalsu pasidare, o stiklo audinio tapeta yra sunkiau klijuot nei paprastus tapetus? ir i ka reik atkreipt demesi juos klijuojant? kas turit patirties nusvieskit

QUOTE(vilmaarch @ 2006 07 17, 08:34)
man smalsu pasidare, o stiklo audinio tapeta yra sunkiau klijuot nei paprastus tapetus? ir i ka reik atkreipt demesi juos klijuojant? kas turit patirties nusvieskit 

Ar čia tie, kuriuos dažyt dar po užklijavimo gali? Jei tie, tai mano vyras draugui juo padėjo namie klijuoti. Tai buvo senokai, bet prisimena kaip košmarą. Sako nuo tų stiklo dulkių taip kūną niežti

QUOTE(light blue @ 2006 07 17, 10:04)
Ar čia tie, kuriuos dažyt dar po užklijavimo gali? Jei tie, tai mano vyras draugui juo padėjo namie klijuoti. Tai buvo senokai, bet prisimena kaip košmarą. Sako nuo tų stiklo dulkių taip kūną niežti
Reikia spec gal aprangos juo klijuojant
Na bet jei patys neklijuosit, tai...klijavimas toks pat kaip ir su paprastais.

mes viska patys daromes

O tai jau nusprendet su stiklo tapetais klijuot, idomu kada klijuosit? gal pasidalinsit ispudziais. Mat taip knieti juos isbandyt
QUOTE(justėP @ 2006 07 17, 11:19)
O tai jau nusprendet su stiklo tapetais klijuot, idomu kada klijuosit? gal pasidalinsit ispudziais. Mat taip knieti juos isbandyt
oi tikrai dar negreit

Papildyta:
apie tapetus http://www.tavonamai...is_2005_4_2.php
QUOTE(KristiTal @ 2006 07 16, 21:15)
As kai kur irgi desiu tapetus, tik bijau kad nesimatytu suklijavimo vietos. Tik nezinau ka prieskambari rinktis 

Tai pirk tada tapetus kur plotis po 1 metra, tada jei ir matysis, vistiek bus maziau sujungimo vietu.
QUOTE(light blue @ 2006 07 17, 10:04)
Reikia spec gal aprangos juo klijuojant
Na bet jei patys neklijuosit, tai...klijavimas toks pat kaip ir su paprastais.

nežinau, gal tų stiklo tapetų ir visokių rūšių būna, bet tie, kuriuos panaudojom mes, tai ne kokie - sujungus visas dienines lempas, iš pradžių matėsi, kaip stiklo dulkės byra. o nuo minties, kiek mes jų prisikvėpuojam, visus kvėpavimo takus sutraukavo

oj ne, skaičiau kad tuos stiklo tapetus tuoj pat reikia dažyti, negalima gyventi palikus juos nedažytus, aišku dėl tų stiklo dulkių . Sikrtingai nei juos , popierinius dažomus gali palikti ir nedažytus, o dažyti daug vėliau